|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
odnosnie mojego poprzedniego posta o Outlook Express, dalej nie działa, wprawdze skopiowałem te pliki, ale Microsoft Poczta (nastepca Outlooka w Windows Vista) nie wykrywa tych plików  uotafak ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z jakiejś bramki można wysyłać smsy do plusa bez limitów?
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam, Mam pytanko dotyczące opłat notarialnych. Poczytałem trochę na temat nowych stawek, ale trochę pogubiłem sie w tym. Moja sprawa dotyczy darowizny mieszkania o wartości 190tys synowi. Ile będzie mnie kosztowało sporządzenia aktu notarialnego? Jest tu ktoś kumaty w tych sprawach?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Kupilem grenadine  Czesi jesli chodzi o alkohol i wszytko co w jakis sposob z nim powiazane nie maja sobie rownych. Jeszcze mnie nigdy nie zawiedli 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To dodatek jak sok do piwa? Czym sie rozni od zwyklego soku, i jakie ma dzialanie ;p
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z jakiejś bramki można wysyłać smsy do plusa bez limitów? www.text.plusgsm.pl [ text.plusgsm.pl]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
" Liczba wiadomości wysyłanych z formularza podlega limitom."
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakie są orientacyjne ceny wynajmu kortu tenisowego? Pytam tak ogólnie, jesli ktoś ma jakąś wiedze na ten temat to zapraszam na priv 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kylo grenadina to dodatek w sumie do wszystkiego do czego mozna dodac slodki sok ;] cos jak malinowy. Grenadinki mozna uzywac do lodow, do drinkow (bardzo popularne) i do piwa jesli ktos lubi to czemu nie Dzialanie jedynie smakowe :]
ja grenadine kupilem w jakims sklepie internetowym, razem z arsenalem innych sokow ;P
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
jaki program(kodeki i odtwarzacz) nalezy zainstalowac aby zobaczyc film w formacie RMVB?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokladnie, innych nawet nie instaluj.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakie są orientacyjne ceny wynajmu kortu tenisowego? Pytam tak ogólnie, jesli ktoś ma jakąś wiedze na ten temat to zapraszam na priv  W wakacje na mączce wynająłem na godzinę za 10zł chyba.
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Jakie są orientacyjne ceny wynajmu kortu tenisowego? Pytam tak ogólnie, jesli ktoś ma jakąś wiedze na ten temat to zapraszam na priv  W wakacje na mączce wynająłem na godzinę za 10zł chyba. W Gdyni: latem 20zł (mączka) zimą: pod balonem 50 zł za godzine (carpet  )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, Mam pytanko dotyczące opłat notarialnych. Poczytałem trochę na temat nowych stawek, ale trochę pogubiłem sie w tym. Moja sprawa dotyczy darowizny mieszkania o wartości 190tys synowi. Ile będzie mnie kosztowało sporządzenia aktu notarialnego? Jest tu ktoś kumaty w tych sprawach? nie znam sie na tym, ale rok temu mialem troche z tym do czynienia pierwsza sprawa to mozesz znacznie obnizyc wartosc mieszkania w akcie notarialnym, u mnie mieszkanie blisko centrum, 64m2, jest wycenione w akcie na 60tys zl, pozniej tylko zeby skarbowka sie nie przyczepila to musialem sie przemeldowac dwa, czy od tego roku darowizny nie sa zwolnione z podatku? cos tak gdzies slyszalem, jak tak to wtedy zaplacisz tylko za kserowanie i potwierdzenie http://gospodarka.gazeta.pl/pieniadze/1,52983,3828535.html
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie, jednak widze, ze przez ten rok sie calkiem pozmienialo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ANKIETA „Sklep z pamiątkami piłkarskimi” Celem ankiety jest określenie preferencji osób, które będą w przyszłości chciały dokonywać zakupów w naszym sklepie. Prosimy o udzielenie szczerych odpowiedzi, ponieważ będzie to miało wpływ na jakość oferowanych usług oraz asortyment w sklepie z pamiątkami piłkarskimi, który powstanie w niedalekiej przyszłości. Możliwe jest zaznaczenie tylko jednej odpowiedzi, stawiając przy niej krzyżyk (X).
PYTANIE 1 Jak często Pani/Pan kupuje gadżety piłkarskie?
a. Raz na tydzień b. Dwa razy na miesiąc c. Raz na rok d. Raz na 10 lat e. Nie kupuje żadnych gadżetów PYTANIE 2 Jakiego rodzaju gadżety Pani/Pan kupuje w sklepie z pamiątkami piłkarskimi?
a. Stroje piłkarskie b. Szaliki reprezentacji narodowych lub klubów piłkarskich c. Długopisy, kubki, naszywki, smycze d. Flagi klubowe lub reprezentacyjne e. Książki i czasopisma piłkarskie f. Nigdy jeszcze nic nie kupiłem g. Inne
Jak tak to jakie? …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
PYTANIE 3 Czy dla Pani/Pana ma znaczenie dogodna lokalizacja sklepu?
a. Tak b.Nie c. Nie mam zdania
PYTANIE 4 Gdzie dokonuje Pani/Pan zakupów tego rodzaju? a. Przez internet b. W znanych sklepach o uznanej marce c. W sklepach wielobranżowych d. Nigdzie PYTANIE 5 Jakie czynniki są dla Pani/Pana najważniejsze przy wyborze konkretnego sklepu?
a. Asortyment sklepu b. Sprawna i miła obsługa klienta c. Niska cena d. Wysoka jakość e. Cos innego Jak tak to co? .................................................................................................................................................................................................................................................................. PYTANIE 6 Czy reklama ma dla Pani/Pana istotne znaczenie przy wyborze danego sklepu? a. Tak b.Nie c.Nie mam zdania
PYTANIE 7 Jaką najważniejszą cechą powinien charakteryzować się sklep z gadżetami piłkarskimi? a. Szeroki asortyment b. Niskie ceny c. Wysoka jakość d. Miła i sprawna obsługa klienta
PYTANIE 8 W jakim rodzaju sklepów Pani/Pan najczęściej dokonuje zakupów? a. hipermarket b. sklepy ogólne c. sklepy internetowe d. sklepy posiadające wyspecjalizowane działy w wielu dziedzinach
PYTANIE 9 Ile wydaje Pani/Pan pieniędzy rocznie na gadżety piłkarskie? a. Do 30 zł b. Od 30 zł do 100 zł c. Od 100 zł do 500 zł d. 500 zł i więcej e. W ogóle nie kupuje żadnych gadżetów piłkarskich
Dane o respondencie:
a. Do 18 lat b. Od 18 do 24 lat c. Od 24 do 35 lat d. 35 lat i więcej
Serdecznie dziękujemy za udział w ankiecie!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potrzebne mi to na uczelnie.Mam nadzieje że jest tu kilka osób któtym bedzie się chciało poświęcić 3 minuty i wypełnić to. Będe bardzo wdzięczny. wystarczy wpisać w pytaniach 1-9 ktoras z odpowiedzi a,b ,c ,d...
wzór do wypełnienia: 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) Płeć: Wiek:
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|