Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam,

Szukałem na forum i nie znalazłem nic o takim temacie, a chciałem zapytać....

Mianowicie, jak w temacie: czy ktoś korzysta moze z takiego dekodera i karty na cyfre+? gdzie mając ta karte mamy darmowe ogladanie pelnego pakietu cyfry i polsatu lub podobne. Jak ktos ma jakies doswiadczenia lub podobne wynalazki posiada to prosze o pochwalenie się i porade wink

pozdrawiam

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Przy okazji tematu chcialem zapytac czy ma ktos ta telewizje "n'TV? jest tam program ze sportami amerykanskimi moje pytanie brzmi czy czesto leca mecze NHL? jak to wyglada?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mam pytanie do kogoś kto się orientuje w c+. Czy ten multipakiet za 39/miesiecznie można normalnie zamówić nie będąc wcześniej klientem c+ ? Jest taka opcja, że teraz sobie to kupuje i płace z góry za caly rok no i dekoder za 79 biorę i mam ladne oglądanie caly rok smile Chodzi mi jedynie o sport.

old hand
old hand
Originally Posted by gobel
Przy okazji tematu chcialem zapytac czy ma ktos ta telewizje "n'TV? jest tam program ze sportami amerykanskimi moje pytanie brzmi czy czesto leca mecze NHL? jak to wyglada?

Ja mam i lecą one dość często chociaż niestety niecodziennie. 2 kanały transmitują-NASN po angielsku i N w jakości HD z polskim komentarzem (który pozostawia wiele do zyczenia)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
niesiesz kartę do 'pana specjalisty' za 30 zł wgrywa Ci full pakiet cyfry plus. dekoder musisz mieć. karte orginalną również i musi być aktywna.

karte można kupić za pare złotych na allegro, albo wykupujesz najtańszy pakiet cyfry ( nie pamietam - 16 zł moze ) na rok umowa ja tak miałem.

karte musisz zdać jak kończy się umowa
ale piszesz pismo

że pies Ci zjadł, grin

ja tak robiłem i za 100 zł dostajesz drugą, w innym razie nowej karty nie dostaniesz, tzn chodzi o to że musi teoretycznie "zostać" zniszczona wink

S
SJS Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Jeżeli dobrze słyszałem co nie dawno do mnie ojciec mówił to takie cudo które potrafi odczytać każda karte np z Cyfry czy CP lub n-ki kosztuje 1000zl tongue

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by SJS
Jeżeli dobrze słyszałem co nie dawno do mnie ojciec mówił to takie cudo które potrafi odczytać każda karte np z Cyfry czy CP lub n-ki kosztuje 1000zl tongue

to jak ojciec sie nie zna to niech nie opowiada smile karty CP dzialaja tylko na tunerach zakupionych razem z karta, karty n-ki to samo, c+ mozesz sobie wsadzac wszedzie tam gdzie tuner ma wejscie na karty seca

addict
addict
Originally Posted by SJS

Być może masz na myśli Fergusona 8900.Jego koszt to okolo 1200pln

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Polecam skarbnice wiedzy SAT, czyli forum.dvhk.pl i laki.dvhk.pl smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
karte c+ nie kupisz za pare zł na allegro, no chyba ze starą seca1 która nadaje sie tylko na podstawek do piwa. z reguly karteczki cyfry chodza od 350-400zł. sa 2 rodzaje kart: 7a czarny spod, mozna ja sobie robic zwyklym phoenixem-30zł, a do 7b szary spod potrzebny jest juz unlooper-160zł

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by gobel

Mam Nke kupiilem ja tylko dla sportow amerykanskich ,co do NHL to mecze leca czesto na kanale NASN zeby nie sklamac na zywo 1-2 spotkan na 1-2 dni oczywiscie w jakosci HD.Do tego masz powtorki ,innych spotkan ,programy o tematyce NHL itd itp.
A o NFL to juz nie wspomne od cholery tego jets.Co do NHL na Nsport to sprawa wyglada mizernie ,daja jeden becz na tydzien Live a komentarz to gorszy niz na lidze podworkowej.Nie dosc ze nie potrafia wymawiac poprawnie nazwisk zawodnikow ,strasznie je przekrecaja i ubarwiaja to do tego dokladaja jakies mityczne historie i porownania naszej ligi do NHL.
Ostanio padalo stwierdzenie .."ze nasza liga nie odstaje bardzo od NHL i mamy wniej minimum 10 swietnych zawodnikow ktorzy z powodzeniem mogli by grac w NHl .... laugh "

S
veteran
veteran
S Offline
WItam,

Zastanawiam się nad C+.

Tuner chce kupić ferguson fx 6600 + jakaś porządna antena.

I mam dylemat:

-kupić Pakiet powitalny za 18 PLN/ miesiac i go rozbudować

*tutaj zachodzi problem- nie wiem gdzie go rozbudować, jak sie to robi i ile moze kosztować.

Przy takim rozwiązaniu trzeba zmieniać kody?

- Podpiąć się bez autoryzacji (w celach edukacyjnych oczywiscie)

Jak to wyglada ze zmiana kodów? Musze wtedy kupić orginalną kartę?

A moze sharing?

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
w sharing sie nie baw, odradzam, chyba, ze w zaknietej grupie znajomych

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Czy jest taki dekoder, do którego wkładam kartę Cyfry+ oraz Polsatu i odbieram obie platformy za pomocą jednego odbiornika?

S
SJS Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Originally Posted by Conrad
Czy jest taki dekoder, do którego wkładam kartę Cyfry+ oraz Polsatu i odbieram obie platformy za pomocą jednego odbiornika?

Originally Posted by SILVER STAR
Originally Posted by SJS

Być może masz na myśli Fergusona 8900.Jego koszt to okolo 1200pln

C
C Offline
Dzięki, pytanie tylko czy może pomieścić dwie karty na raz żebym mógł w dowolnej chwili przeskakiwać pomiędzy programami Polsatu i Cyfry+?

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Conrad mozesz kupić tuner np. Ferguson 7318UCI, który ma wbudowany moduł dostępu warunkowego (wielosystemowy) + 2 kieszenie na moduły dostępu.

Biorąc pod uwagę, iż interesuje cię tylko legalna TV, bierzesz abo w Polsacie razem z modułem dostepu, który wkladasz do Ferdka.... Z Cyfry wystarczy ci sama karteczka, gdyz tuner obsuguje system SECA wink

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Dodam jeszcze, ze sama karta Polsatu Ci nie wystarczy, gdyż każdy egzemplarz jest sparowany z tunerem lub modułem. Dlatego najlepszym wyjsciem bedzie kupno abo razem z modulem dostepu CAM.

Sprawdz sobie jeszcze karte DVB do komputera - SkyStar 2, może w zupełnosci Ci wystarczy...

K
ksu Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
K Offline
Originally Posted by yaaho
Originally Posted by SJS

to jak ojciec sie nie zna to niech nie opowiada smile karty CP dzialaja tylko na tunerach zakupionych razem z karta, karty n-ki to samo, c+ mozesz sobie wsadzac wszedzie tam gdzie tuner ma wejscie na karty seca

Mylisz się, karta polsatu działa sama bez modułu np. na dreambox po wyciągnięciu boxkey z np. samsung dsr 7000

C
C Offline
Strasznie to wszystko skomplikowane. Gdyby jakaś firma dała możliwość odbioru jednocześnie i na jednym odbiorniku Canal+/Polsat/N to bym z chęcią za to zapłacił i wykorzystał takie rozwiązanie. A tak to wolę pozostać przy Sky.

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, forty, kamel, Sensei), 1,833 gości, oraz 17 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,818
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025