|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bonus jest nadal aktualny?? Jeśli tak, to bym prosił o jakiegoś linka z jego opisem.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za co bf przyznaje kredyt? wpadlo mi 28 e wczoraj czyli 28 i tak nie bardzo wiem za co 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za co bf przyznaje kredyt? wpadlo mi 28 e wczoraj czyli 28 i tak nie bardzo wiem za co  Moze kogos polecales i ten ktos wyrobil punkty...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie polecałem Punter można jakiś bonus indywidualny po znajomości prosić  ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
szybki mail do supportu wyjasni za co jest ta kwota. jaki bonus, jaki Betfair , nie wiem o co chodzi 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam, Czy jest mozliwosc wycofania nieaktywnej ekarty mBanku, otrzymalem ostatnia ekarte wazna do 2012 roku, stad poprzednia nie jest juz mi potrzebna do wplat i wyplat. I drugie pytanie: czy mozna wyplacic na nowo zarejestrowana ekarte wiecej niz sie wplacilo?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1. napisz do supportu usuwaja takie rzeczy recznie 2. mozesz, przynajmniej ja tak robilem wiele razy i nie bylo problemow
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jak rozliczaja zaklady LIVE ?? w trakcie jak m.in Bet-at-home czy trza czekac do zakonczenia meczu ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zalezy jakie, np zaklady w tenisa kto wygra nastepnego gema od razu rozliczaja i nie trza czekac 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ja mam pytanie z innej beczki może Punter ty pomozesz...
wysyłam 3 raz dokumenty do australijskiego konta a bf support 000 odpowiedzi....moze jakis alternaywny sposób?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wyslij faxem ... Zreszta ja sobie dalem spokoj jak chcieli ode mnie dokumenty potwierdzone notarialnie. Co prawda za każdy z dokumentow u notariusza płaci się 5 zł, czyli by wyszło ok.15 zł, ale ... nie chciało mi się tego robić i środki z tego konta przegrałem na lidze australijskiej (bo tylko to i cricket mogłem tam grać). Tak więc fax lub ponów jeszcze raz mailem ... Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
hyyy...niedawno 'wrocilem' do BF, nie mam konta australijskiego a chcialbym obstawiac tenis [chodzi o AO i mniejsze turnieje]. Raczej nic innego mnie nie interesuje poza tenisem i moze pilka nozna.
Laickie pytanie: Czy musze rejstrowac konto australijskie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Laickie pytanie: Czy musze rejstrowac konto australijskie ?
kase mozesz przelac bez problemu i grac rowniez bez weryfikacji konta australijskiego , sama weryfikacja jest potrzebna jak chcesz te pieniazki wypłacic z powrotem na brytyjskie ------- ja natomiast mam pytanie ile trwa weryfikacja drugiego konta ? jestem zweryfikowany na koncie gdzie mam Euro ale mam troche kasy na koncie (australijskim) w szwedzkich łachudrach (wiecie ..gra w tysiacach zawsze lepiej wyglada :D) gdzie nie mam tej weryfikacji . Wystarczy napisac maila ze juz wysyłałem dokumenty tyle ze na inne konto czy znowu wsio od poczatku ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
weryfikacje przeniosa ci bez problemu z jednego konta na drugie, rtzeba tylko napsiac do supportu
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
hyyy...niedawno 'wrocilem' do BF, nie mam konta australijskiego a chcialbym obstawiac tenis [chodzi o AO i mniejsze turnieje]. Raczej nic innego mnie nie interesuje poza tenisem i moze pilka nozna.
Laickie pytanie: Czy musze rejstrowac konto australijskie ? Kazde konto Betfair sklada sie z konta podstawowego (brytyjskiego) oraz podkonta australijskiego. Nie trzeba rejestrowac podkonta australijskiego gdyz jest ono dolaczone do konta Betfair. Jesli mieszkasz w Polsce i chcesz obstawiac zaklady na AO to musisz przeslac pieniadze na podkonto australijskie (w menu Moje konto, Przeslij srodki), mozesz obstawiac zaklady ale nie mozesz wyplacic pieniedzy do momentu przeslania dokumentow potwierdzonych notarialnie (czas: 3 miesiace). Osoby mieszkajace w UK maja 72 godziny na przeslanie dokumentow potwierdzonych przez osobe zaufania publicznego lub na poczcie (liczone od momentu zdeponowania pieniedzy na podkoncie australijskim).
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie, czy nadal jest w Betfair podwojenie 100% od pierwszego depozytu + kasiora po obroceniu kasa od polecajacego(to wiem ze jest, chodzi mi bardziej, czy to pierwsze jeszcze obowiazuje)?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dejmien - w naglowku forum masz baner bf. --------- ja mam pytanie odnosnie tej nowej opcji "zachowaj na live" : jesli np. chce kupic over powiedzmy 2.5 za @3razy i padnie jakis gol zanim kurs skoczy na te @3 razy to zakład obowiazuje nadal czy jest anulowany ? jesli ktos to cwiczył to prosze o odpowiedz.
|
|
|
Link skopiowany do schowka