|
|
old hand
|
|
old hand
www.betinternet.com [ affiliates.betinternet.com] Witam. Chcialem zasiegnac opini o tym buku ,spoko jest?Czy cos kreca? Zamierzam zalozyc tam konto narazie testuje Strone i wg mnie trzeba w to wejsc. Szukam tylko potwierdzenia ze nie robia walkow ma ktos tam kont i ogolnie wyplacalni ?Che wplacic na poczatek 200 papieru ale poczekam co poradzicie czy warto. trzymajcie sie.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
No to RAFTER chyba wrócił na dobre, yeah już słysze brzęk monet wypełniające nasze sakwy  Pzdr. Ps. RAFTER 200 papiera, co tak słabo?, to dobry buk.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ale promocja nie dla Polakow.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Rafter, a czemu akurat tam?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
..Czesc conrad,czemu akurat ten buk.Mam kilka powodow by tam inwestowac swoje pieniadze.Wlasciwie na chwile obecna przygotowuje sie nazwijmy to wielka gre.Od stycznia ruszam ostro z kopyta i szukam ,poszukuje bukmacherow w miare pewnych.Ten wydaje sie na poziomie wiec zatwierdzam go .Jesli chodzi o mnie to mam konta w kilkunastu bukach online ,czasami gram tzw jedynki i wlasnie do tego potrzebny jest mi ten buk .Wszystko zreszta zaczne opisywac w czasie zeczywistym tu na forum w private picks .1 stycznia zakladam temat i bedzie to mozna zecz innowacyjna sprawa.Bede przedstawial swoja realna gre w czasie niemal zeczywistym tzn z kilku minutowym opuznieniem.Czegos podobnego nikt jeszcze nie probowal je zrobie to by pokazac jakim rozmowaniem sie kieruje i jak mysle typujac.realna gra realne typy i czas niemal zeczywistych mysli. A tak konkretnie to betinternet poprostu poecil mi znajomy ale zawsze lepiej potwierdzic to u wyjadaczy ktorzy tam graja. Ktos wyzej napisal ze 200 papieru to malo,chodzi zeczywiscie tylko o 200euro ale to napoczatek pozniej beda inne zeczy ktore wyjda po weryfikacji bukmachera. Pozdrawiam,i do uslyszenia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czekamy na temat Rafter!!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja osobiscie w cuda nie wierze i nie spodziewajcie sie jakiegos przelomu, dzieki ktoremu puscimy wszystkich bukow z kasa. Ale moze jakis ciekawy system bedzie, uczyc sie zawsze warto.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czy oni nie akceptują Polaków? Chciałem właśnie otworzyć tam konto, ale na liście krajów nie ma "Poland"...
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie obsluguja juz Polakow, jak ktos mial cos na koncie trzeba sie samemu upomniec na live czacie albo przez mejla.
|
|
|
Link skopiowany do schowka