|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zawsze do uslug 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od tej kolejki obowiazuje limit na kursy. Kazdy typ z kursem powyzej 10.0 zostanie zaliczony jako +900. Szczerze to tego nie rozumiem  Z ostatnich rozmów tutaj w BC wynikało, że jednak maksymalny kurs będzie do 10. A większe będą rozliczanie jako przegrana a teraz taki bonus  Do tego tak poważna zmiana w trakcie gry.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zmiana powazna ale konieczna bo ilosc grania wysokich kursow tylko by narastala. W tej chwili jesli ktos chce to moze sobie dalej grac HT/FT ale zamiast kursu 25.0 zostanie mu policzony kurs 10.0. Nie jest to zaden bonus. Rachunek jest prosty, jesli ktos grajac HT/FT ze srednim kursem 30.0 trafilby raz na 6 kolejek wyszedlby na 0 czyli jak najbardziej warte ryzyka. natomiast obecnie bedzie trzeba trafic co najmniej raz na 2 kolejki zeby to sie oplacalo dlatego jest nadzieja, ze gracze beda typowac, a nie kombinowac.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz już rozumiem. Po prostu było to napisane trochę złe, bo ja zrozumiałem , że jakoś trafi właśnie kurs powyżej 10 to dostanie bonus do tej kolejki jeszcze +900.
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Od tej kolejki obowiazuje limit na kursy. Kazdy typ z kursem powyzej 10.0 zostanie zaliczony jako +900. Szczerze to tego nie rozumiem  Z ostatnich rozmów tutaj w BC wynikało, że jednak maksymalny kurs będzie do 10. A większe będą rozliczanie jako przegrana a teraz taki bonus  Do tego tak poważna zmiana w trakcie gry.  Nie było jednego zdania na temat rozliczania jako przegranego, typu z kursem over 10. Poważna zmiana, ale konieczna. Wg mnie
|
|
|
Link skopiowany do schowka