Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 11 1 2 3 4 5 10 11
S
SJS Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Originally Posted by yaaho
Originally Posted by SJS
Ja Pier.... co za szmaty, zablokowali mi konto!!!, tyko za co? Wszystko miałem potwierdzone, konto od ponad dwóch lat z nikim nie przeprowadzałem wymian jedynie transfery moje konto bankowe a konto na MB. Użyłem przelewu 24 chcę wpłacić kasę na partybets, a tutaj, że konto zablokowane... Jak można szybko odblokować konto?, albo po prostu odzyskać tą kasę. Ta firma po prostu na psy schodzi...

Originally Posted by SJS
No to nick nie masz od parady laugh , ja też miałem zweryfikowane co tylko było możliwe, nie wymieniałem się z wieloma osobami, może z 3 osoby które znałem a tak to tylko przelewy 24 i wypłaty na konto bankowe... jak pech to pech. Tylko oby taki cały nadchodzący rok nie był laugh laugh laugh

moze ustalisz jedna wersje? smile

Wcześniej nie spr dokładnie historii wpłat i wypłat i w ciągu 2 lat były jakieś 4 wymiany. Tylko, że tym osobom jakoś nie zablokowali konta. Długo te osoby znam i wiem, że do krętaczy nie należą i sam nim nie jestem. Chyba pecha miałem, że mnie to spotkało i tyle smile

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by andrzejek_84
dlaczego oni nie maja emaila zadnego, kiedys napewno byl [email protected] czy cos takiego. Jak mozna tak funkcjonowac, przeciez nie kazdy musi miec telefon laugh

jak nie wiesz to nie pisz na 100% maja maila w wersji VIP smile

Q
Qcz Offline
old hand
old hand
Q Offline
Mam pytanie w zwiazku z tymi blokadami: one dotycza tylko wyplat z konta mb i mozliwosci wplat do bukow? Jesli ktos mial zlecona wyplate z buka lub wplate z banku to pieniazki zaksieguja normalnie? Konto nie jest zablokowane calkowicie tylko jedynie wyplaty?

D
old hand
old hand
D Offline
Dokładnie tak Qcz

S
SJS Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
KUERTEN.JG a co trzeba zrobić żeby być VIP laugh smile ?

S
addict
addict
S Offline
da sie zmienic u nich adres>???

old hand
old hand
czy wypłacał ktoś od nich i nie zablokowali mu konta ? pilne !
oczywiście w ostatnim casie

old hand
old hand
wymiany są JEDYNIE polskim ewenementem. Były , są i będą traktowane jak pranie brudnych pieniędzy.
Kto tego nie rozumie niech sie wymienia dalej.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by crossmen
czy wypłacał ktoś od nich i nie zablokowali mu konta ? pilne !
oczywiście w ostatnim casie

ja wczoraj zlecilem wyplate i jeszce nie zablokowali laugh ale ja nigdy sie nie wymienialem

veteran
veteran
dziala wam strona moneybookers??

old hand
old hand
Originally Posted by thepilator
smiga az milo

S
addict
addict
S Offline
Originally Posted by Poker fans
smiga az milo
milo w ich przypadku to jakos tak dziwnie brzmi.....

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by punter UK
wymiany są JEDYNIE polskim ewenementem. Były , są i będą traktowane jak pranie brudnych pieniędzy.
Kto tego nie rozumie niech sie wymienia dalej.

No nie bardzo rozumiem, a co dokładnie oznacza pojęcie wymiana ? Chyba nie przesłanie komuś (znaczy osobie prywatnej) pieniędzy przez moneybookers ???
Bo niech mi ktoś powie, jak MB odróżni powiedzmy ustawioną wymianę (ktoś mi kasę np. na Mbank a ja jemu na MB) od powiedzmy przesłania do Polski kasy ciężko zarobionej np. w Anglii (a przecież sami reklamują swoje usługi w tym zakresie !!! ).

old hand
old hand
Originally Posted by sports
smiga az milo
dlaczego uzywam od 3 lat zero problemow zadych blokad!!!

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline
Originally Posted by sports
smiga az milo
dlaczego uzywam od 3 lat zero problemow zadych blokad!!!

sa smieszni wysylam im kase z wlasnego konta bankowego,a na drugi dzien weryfikuja mnie laugh przeciez maja imie,nazwisko ze to ja wplacalem a nie marszalek Rokosowski

A
Anonymous
Unregistered
Anonymous
Unregistered
A
Ja mam takie pytanie.
Zeby wpłacić kasę z mbanku do MB czy muszę mieć w MB jakoś zweryfikowne konto bankowe( niedawno założyłem konto MB)?
I jaka jest opłata za przelw z mbanku do MB?

#1903017 03/01/2008 22:47
P
addict
addict
P Offline
Originally Posted by Jelonek
Ja mam takie pytanie.
Zeby wpłacić kasę z mbanku do MB czy muszę mieć w MB jakoś zweryfikowne konto bankowe( niedawno założyłem konto MB)?
I jaka jest opłata za przelw z mbanku do MB?

lepiej omijaj mb szerokim łukiem, każdy teraz odchodzi z mb a nie wpłaca tam smile setki ludzi, nawet bez wymian, ma blokowane konta, ja nie mam ale też uciekam, bo co to za firma gdzie nie znasz dnia ani godziny na wyrok laugh

w związku z tym ze jak wiadomo moneybookers daje ciała po całości odkąd działa na polskim rynku, także mimo że nie mam blokady konta postanowilem nie mieć z nimi nic wspolnego i przestawilem wszystkie buki na sam neteller.

teraz zostalo mi tylko kilka niejasnosci, betfair, czy oni pobieraja ta oplata 1,5% czy ta jakas promocja 0% nadal jest ważna? bo mają napisane:

UWAGA: za użycie metody NETeller będzie pobierana opłata w wysokości 1.5% od wartości deponowanej kwoty.

Depozyty będą DARMOWE podczas okresu promocyjnego; pobierana opłata będzie oddawana użytkownikom na ich konta Betfair w ciągu 24 godzin.

inne buki wszystkie jakie mam nie pobierają żadnych opłat za neteller, jedynie betsafe też ma 1,5% ale go nie używam już.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dlatego lepiej uzywac MB laugh jest za friko. ja nigdy nie mialem problemow z nimi a pare lat juz uzywal. jak mi zablokuja konto bez powodu to mzoe zaczne bluzgac smile

P
addict
addict
P Offline
Originally Posted by andrzejek_84
dlatego lepiej uzywac MB laugh jest za friko. ja nigdy nie mialem problemow z nimi a pare lat juz uzywal. jak mi zablokuja konto bez powodu to mzoe zaczne bluzgac smile

neteller tez jest całkowicie za darmo, każdy buk do którego wpłacam i wypłacam netellerem jest 100% za darmo co do euro-centa wink

lepiej mieć pewność jutra, niż jak setki niewinnych czekać na ścięcie głowy w moneybookers... albo biegać po jakichś notariuszach, kpina laugh

S
addict
addict
S Offline
Panowie pytanie jak dlugo idzie kasa MB--->karta kredytowa ???

Strona 3 z 11 1 2 3 4 5 10 11

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników ($-man, betowiec, alfa, Sensei, aker, rafal08, wHiTe_StAr, latajaca_holenderka, 11kera11, Akhu), 1,463 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,327
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025