|
|
2 x Playoff Winner
|
|
2 x Playoff Winner
Witajcie pokerzyści Mam pewien problem i mam nadzieje ze mi pomozecie. Od dzisiaj jestem bezrobotnym dlatego mam troszke więcej czasu na pokera i w zwiazku z tym chciałbym zwiększyć ilość swoich pokerromow. I ty pojawia się moje pytanie:
Jak to jest z Limitami w sieciach pokerowych? W ilu pokerromach moge mieć konta? Słyszałem ze w Bossmedia sa to 3 konta, prawda to? Może jakiś link gdzie znajde odpowiedzi na moje pytania?
Będe wdzięczny jeżeli ktoś pomoże.
Niech river będzie z wami.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
To nie jest tak ze 3 konta. Jest taki bezsens ze czasem (bo z doświadczenia wiem ze nie zawsze) od 4 softu bossmedia na kompie wyskakuje błąd ze tak nie można i pisze że jeśli chce sie więcej kont to trzeba gdzieś tam pisać maile. Ja czwarte konto założyłem u kolegi (zarejestrowałem sie) a normalnie mogę grać u siebie. przy 5 i 6 sofcie bossmedii problemów już nie było  normalnie rejestrowałem sie od siebie.
|
|
|
|
|
2 x Playoff Winner
|
|
2 x Playoff Winner
Czyli jak to jest? Nie ma żadnych limitow? Moge mieć ile kont chce w kazdej sieci?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Uwazaj tylko na siec Microgaming, nie wolno u nich miec kont z roznymi aliasami. Mi ostatnio za cos takiego poblokowali wszystkie konta.
|
|
|
|
|
2 x Playoff Winner
|
|
2 x Playoff Winner
No wlasnie o to mi chodzilo. Bo nie chce pozakladac wielu kont zeby potem mi poblokowali. A jesli chodzi o Ongame?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No wlasnie o to mi chodzilo. Bo nie chce pozakladac wielu kont zeby potem mi poblokowali. A jesli chodzi o Ongame? zadnych ograniczen
|
|
|
Link skopiowany do schowka