Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 12 1 2 3 4 5 6 11 12
K
veteran
veteran
K Offline
Na jutrzejesze sztafety w betssonie znalazlem pare Ukraina-Chiny z kursem 2.0 na Ukrainców, nie wiem dlaczego niby Chinole sa w tej parze faworytami, poza Zhangami nie maja nic ciekawego do zaoferowania. Ukraińcy moze bez blyskow,wczoraj nawet calkiem poprawnie zaprezentowali sie w sprincie. Sa zmiany w porownaniu do ubieglego tygodnia w kadrze UKR(nie pobiegnie Deryzemlya), ale to i tak solidniejsi rzemeieslnicy od Chinczyków i obok tego kursu nie przejde obojetnie. Do tego dokladam Norwegów w parzez z Niemcami.
Kurs:2,94
Buk:betsson
Stawka:6/10

3W-4L-1Z +3,25j

Bonus: Unibet
Ana <3
Ana <3
Jaroszenko+czudow+makowjejew+krugłow...... zapewne tak będzie wyglądać zestawienie Rosjan, bez Czerezowa....

W kościach czuję, że jutro Rosjanie będą walczyć o 2 miejsce z Niemcami...i mogą polec.
Chimeryczność Niemców, Norwegów i Rosjan na strzelnicy dość zbliżona... jednak ostatnio Rosjanie dają na niej ciała na całej linii.... dziś Czudow 0+5 WTF? w sztafecie tydzień temu Krugłow z Jaroszenko.... Norwegowie wydają się być najbardziej regularni/choć to też zbyt mocne słowo laugh /, a do tego bardzo szybcy...

Nor
Ger
Rus

tak widzę jutrzejsze podium panów tongue

pzdr

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jak widzicie dziś zwycięstwo Niemek w sztafecie, ja myślę, że mają świetną drużynę obecnie ale czy po kursie 1,5 warto?

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Ostatnie 2 weekendy byly takie ze myslalem ze porzuce Biatlon na rzecz łucznictwa laugh
Ale dzis Rosjanie ktorzy trzymali 90% mojej skarbonki sprawili ze niedziela jest dniem ktory odwiedzily miliony hura
Nie wiem jak mozna dac 1,5 ze Rosjanie beda w 3 skoro chyba przed wojna w niej nie byli laugh
Ale w koncu to miesiac Mikołaja santa

Ale do rzeczy :
Wczoraj gdy pojawily sie bardzo wysokie kursy na Norwezki i Slowenki przeciw Polkom to wiekszosc pewnie zastanawiala sie ile ma pieniedzy na koncie zeby zagrac za przyslowiowe "nerki" laugh

Ja jestem jednak ostrozny w tej euforii...
Nie sadze ze to nie sa dobre typy ale uwazam ze nie sa tak dobre jak niektorym sie wydaje...
Otoż:
Z analizy wynikow w sprincie wynika nie wcale Polki nie odstaja tak bardzo od Slowenek i Norwezek ktore wystepuja dzis w wyjatkowo eksperymentalnym skladzie...
Wiem ze tydzien temu Polki stracily do Slowenek 3 min 21 sek ale wezmy pod uwage ze sama Bobak (ktora dzis nie wystepuje ) stracila do Gregorin 2,5 minuty a reszta wcale tak zle nie wypadla wiec jesli Nykiel dzis wypadnie poprawnie to kto wie ...
Norwezki natomiast maja dzis calkiem inna 4 niz tydzien temu
A jakos te nowe oblicze skandynawek mnie nie przekonuje ale moze beda chcialy sie wykazac, kto wie...
Reasumujac typy dobre owszem jak zawsze przeciwko Polsce w Biatlonie ale nie takie zeby popadac w euforie
Zycze powodzenia ooo

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Nie mogę nigdzie znaleźć składów drużyn na dzisiejszą sztafetę pań. Czy ktoś może napisać w jakim wystąpią Niemki?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Piostar
Nie mogę nigdzie znaleźć składów drużyn na dzisiejszą sztafetę pań. Czy ktoś może napisać w jakim wystąpią Niemki?

NEUNER Magdalena
GLAGOW Martina
HENKEL Andrea
BUCHHOLZ Sabrina

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
GERMANY
GLAGOW Martina
BUCHHOLZ Sabrina
NEUNER Magdalena
HENKEL Andrea

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
http://www.biathlonworld.com/eng/news/default.htm tu sa sklady wejdz na start list

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
A możecie podać stronkę do tych składów i innych drużyn, coś mi się podstawowa do biathlonu pierd...

Potrzebne mi bardzo jest to, gdyż poważnie zastanawiam się nad zagraniem Niemek win, oraz Norweżek poza trójką.

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
17:20 CET Oberhof/GER Women 4 x 6 km Relay

Francja - Norwegia @ 1,65 Unibet 6/10

Czas wrocic do obstawiania biathlonu...szukalem jakiejs ciekawej pary, ale niestety buki wyczuly [chyba] pary i daly niskie kursiwa. No moze poza tym typem Unibetu. Aczkolwiek wydaje mi sie ze nie jest on wart wiecej niz podana wyzej stawka. Oto sklady:
3 FRANCE: PERETTO Delphine, BECAERT Sylvie, MACABIES Pauline, BAILLY Sandrine
6 NORWAY: BERGER Tora, BONNEVIE-SVENDSEN Julie, ROGSTAD Solveig, FLATLAND Ann Kristin.

Obie ekipy nie do poznania, jesli chodzi o sklady. Patrzac trzezwo na Norwezki to tylko Tora cos pokazala. No obiektywnie u Francuzek to Baily [zwyciestwo w sprincie]. W dwoch ostatnich druzynowkach Francuzki wygraly ze Skandynawkami, wiec dlaczego nie i 3 raz. Ale trzba uwazac, bedzie to pierszy wyscig w nowym roku, a poza tym w Oberhofie rozpoczyna sie [jak co roku] cos w rodzaju biathlonowego Tour de Ski --> Oberhof, Rupholding, Anterselva.

Wyscig powinny wygrac Niemki, aczkolwiek ja chyba zagram [za mala stwencje] Rosjanki @ >3,0.

Jak znajde jeszcze jakies pary to napisze [czekam co wystawi Betsson - jako ze to szwedzki/skandynawski buk - to zawsze mozna liczyc na odpowiednio dobrane pary].

cheers wink

R
+
+
R Offline
Ciezki typ sila francuzek jest celne strzelanie.. jesli ten element zawiedzie moga byc bardzo daleko..
Norwezki natomiast mocniejsze w biegu i tutaj jezeli uda im sie strzelac na wysokiej skutecznosci to moga byc wysoko.. dla mnie typ zalezny od dyspozycji dnia.

no bet

R
+
+
R Offline
Nalezaloby dodac ze przed rokiem Francuzki wygraly w Oberhofie w skladzie (Baverel, Perreto, Becaert i Bailly)
3 z nich dzis wystapia - jedyna zmiana Baverel <-> Macabies)
Sam nie wiem co myslec o typie powyzej, zaczynam sie zastanawiac ale chyba jednak mimo wszystko odpuszcze..

Co ciekawe Francuzki wygraly biegajac az 3 karne rundy (wszystkie zaliczyla Bailly na ostatniej zmianie - dla porowniania Niemki rowniez 3 (Hitzer 1 i Wilhelm 2)

[Linked Image]

wyniki zeszlorocznych zawodow

Dziś Niemki w składzie bez Glagow i Neurner

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Gram w sts..na szybko to wydaje sie ze niemki spokojnie dadza rade z Rosjankami pomimo pewnych brakow jak to napisal kolega wyzej....u rosjanek tez nie bedzie ich najlpszej zawodniczki na dzisiaj Yourievej i Anisimovej tak wiec mysle ze jeszcze to ze u siebie wiec niemki to win,zreszta mysle ze wygraja to ,czyli zloto dla niemek.......miejsce drugie to juz trudno powiedziec moze ruskie , a moze francuski,jednak start ten trzeba liczyc prawie jak sprint,a one w tym roku poza Bailly nieciekawie

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Originally Posted by forty
brak Neurner to raczej wzmocnienie tongue szczegolnie biorac pod uwage jej dyspoazycje strzelecka!!! grin

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Originally Posted by gremlin
Originally Posted by forty
brak Neurner to raczej wzmocnienie tongue szczegolnie biorac pod uwage jej dyspoazycje strzelecka!!! grin

Pozwole sie wogole z Toba nie zgodzic tongue
Bo to własnie Neuner ostatnio głownie przyczyniła sie do zwyciestwa Niemek
Jej fantastyczna dyspozycja biegowa przy nienajgorszym ostatnio strzelaniu to bron jakiej nie posiada zadna z ekip santa

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
no mnie akurat utkwilo w gowie strzelanie 4 pudla na 5 strzalow- wiec jak trener moze obdarzyc ja zaufaniem??? wg. mnie decyzja sluszna!

M
veteran
veteran
M Offline
Chcialbym zagrac Norwezki w parze z Ukrainkami. Wydaje mi sie ze po starcie Berger nadrobi tyle ze pozostale zawodniczki nie powinny tego stracic. Kurs na Norwezki równe 2

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Teraz gdy sie biega po 6 kilosow strzelanie ma o wiele wieksze znaczenie. Neuner moze super biegac, ale na strzelnicy jest tak niepewna, ze mimo wszystko jej brak to nie jest wielkie oslabienie. Niemki i tak maja przewage biegowa nad wiekszoscia ekip, wiec bez Neuner czy z i tak one sa faworytkami.

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
To ze Niemki sa faworytkami jest dla mnie oczywiste i wcale tego nie neguje wink
Zreszta bedzie tak juz w kazdym biegu gdyz nie ma na ta chwile godnych nastepczyn takich zawodniczek jak Ashatova, Pyleva czy Ismuratova
Ale odnosze sie glownie do ostatniego biegu sztafetowego gdzie Niemki na kazdej zmianie byly gorsze od Rosjanek, jedynie Neuner zmiażdzyla Guseva co dalo im wygrana ooo

A jezeli chodzi o Niemki to Hitzer ktora dzis wystapi wcale w tym sezonie nie strzela lepiej od Neuner wiec tez zbyt pewna nie jest santa

Strona 4 z 12 1 2 3 4 5 6 11 12

Moderatorzy  Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, aker, 11kera11), 2,740 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,323
Posty5,842,792
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026