|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zgadzam się z tobą amkwish czas oczyścić forum i zrobić swoistego rodzaju katharsis. Ten temat pokazał, że wiele złego działo się a nawet z tego nie zdawaliśmy sobie sprawy. Kiedy już sobie zdaliśmy to dobrze wiesz, że mieliśmy nie zły zgryz. Myślę, że jesteśmy za bardzo liberalni wobec użytkowników i czas wprowadzić elementy konserwatywne. Ciągle się zastanawiamy bo ten robi coś dla forum, ale jednak wyłudzał pieniądze to nie były pożyczki, bo gdyby nie ten temat to by nie oddali zaległości. Dlatego dla zdrowej atmosfery trzeba tym osobom dać BANY aby była to przestroga dla innych, że nie tędy droga. Także zachęcam wszystkich jeśli będą kolejne próby pożyczek to właśnie jak napisał El Commander - Conrad zgłaszać bezpośrednio adminowi, albo moderatorom, który cenimy. A nasza już w tym głowa aby takich użytkowników usunąć z kręgu zaufania mecz.pl. Osobiście rozdział pożyczki/wyłudzenia uznaję za zamknięty. Wszystko chyba sobie już wyjaśniliśmy.
.::Think Twice::. Ignorator.
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
a ja i tak bym mu spalil te wloski haha  ale to nie zvonek ma taką czuprynke tego nie wiadomo, moze i on sie takowej dorobil 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiedy już sobie zdaliśmy to dobrze wiesz, że mieliśmy nie zły zgryz. Myślę, że jesteśmy za bardzo liberalni Ignorator ,czesto stosowanie radykalnych kroków obraca sie przeciw wprowadzajacemu takie metody i odnosi sie przeciwny skutek. Podobnie jednak jak Ty ,jestem zwolennikiem trzymania sie regulaminui w przypadku jego łamania ,wyciaganiu konsekwencji ,bez ogladania się na tzw."okolicznosci',bo.....zbytnia pobłazliwośc prowadzi do anarchii  Takze chyba złotego srodka nie ma ,a bardzo wiele zalezy od tego ,z kim masz do czynienia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dajcie spokoj. Zachowal sie jak zachowal, ale najwazniejsze, ze byl w stanie przyznac sie do bledu, naprawic wszystko to co spartolil, nie wazny czy pod wplywem zalozenie tego tematu czy nie. Pewnie bez tego tematu, trwalo by to dluzej...ale wczesniej czy pozniej i tak by sobie zdal z tego sprawe. Gdyby byl perfidnym oszustem, to mogl odejsc z forum, nic nikomu nie splacajac i uszlo by mu to sucho...a on jednak pokazal ludzką twarz. Zvoni wyciagnie wnioski i juz pewnie taka sytuacja sie nigdy nie powtorzy. Ludzkim błądzic i ludzkim wybaczac. Ja bym mu dal szanse. P.S Amk zaoszczedze Ci na bilecie lotniczym. Zvoni studiuje na tym samym wydziale co ja, wiec jak sie sytuacja powtorzy to od razu w ryja.  P.S.2 Zvonimira znam juz sporo lat... ale tylko wirtualnie. Kiedys wspolny chat teraz forum. Pomimo tego, że studiujemy na wspolnym wydziale, nigdy z nim nie rozmawialem w "realu".
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jesli chodzi o mnie i o moje 11 zl  to po wczorajszym wpsiie dzis uregulowal kase i oddal mi na mb kase  Jesli chodzi o mnie to tyle oddal i tyle przepraszal i w ogole mnie to tam wali co sobie wszyscy mysla u jednych pewnie bedzie skreslony ale kasa jest hehe tyle odemnie 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
chodzi oczywsice o zvomira czy jak tos ie pisze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a on jednak pokazal ludzką twarz.
Zvoni wyciagnie wnioski i juz pewnie taka sytuacja sie nigdy nie powtorzy.
Ludzkim błądzic i ludzkim wybaczac. Ja bym mu dal szanse. ja tez bym mu dal szanse nawet dalbym mu moda  gdyby ten temat niepowstal pewnie splata pozyczki ciagnela sie jak "flaki z olejem" lub "telenowela brazylijska" 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Oddał bo widocznie zależało mu na tym by zostać na forum.A jakie miał plany z tym związane to juz tylko on wie ,a my wcale nie musimy sie tego dowiedzieć. Dobranoc 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Myślę, że najwyższa pora zamknąć temat. Ban jest ban, nie wnikam, ale widzę, że niektórzy robią sobie jaja. Bez sensu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Temat jednak żyje widzę... pieniądze wiszę tylko dwóm osobom z tego forum i tak jak napisałem długi ureguluję w tym tygodniu sprawa z użytkownikiem wariot22 załatwiona - kasa jest na jego koncie, jak również sprawa ogólnie z serwisem typeron.pl uregulowana.. wszystkie "pożyczki" spłacone - jestem czysty w sensie długów obecnie ... Tak na moje to jednak więcej ujawniło się wierzycieli niż dwóch... Oddał bo widocznie zależało mu na tym by zostać na forum.A jakie miał plany z tym związane to juz tylko on wie ,a my wcale nie musimy sie tego dowiedzieć. Dobranoc  Działalność w sieci na różnych serwisach jednak pewnie wymaga jakiegoś zaufania. Jeśli tutaj straciłby "twarz" to także na innych serwisach jego nick byłby "naznaczony".
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
werpix jest nie wypłacalny mówiąc w języku potocznym to złodziej !!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zapis Z ShoutBoxu z pewnego "forum"  Poszukiwany użytkownik jest tam ostatnio aktywny. Po pewnym czasie administracja forum usunęła wpis- można było się tego spodziewać http://img215.imageshack.us/my.php?image=zvonekwv2ge9.jpgChyba ten temat się przydał. Bo choć część ludzi odzyskała środki, inni próbują odzyskać a inni będą uważać na przyszłość.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Zvonimira powinni wyslac na leczenie , lecz sie czlowieku z hazardu jak nie jest za pozno. Niedlugo sam siebie postawisz bo nie bedziesz mial od kogo pozyczyc. Trzeba znac umiar...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1898190&page=1#Post1898190Niestety od zakończenia pojedynku ślad po Tedim zaniknął, kasy oczywiście nie otrzymałem. Wobec tego mam pytanie: Czy ktoś ma z nim jakiś kontakt? Albo jakieś info, które pomogłoby w jego namierzeniu? Dla zasady - nie popuszczę. Przy okazji: dla pana Tediego ban się należy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzisz Radek jakie życie bywa przewrotne  .::Think Twice::. Ignorator.
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Przy okazji: dla pana Tediego ban się należy  werpix to samo złodziej !!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To widze Radziu ze dales ciala 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostrzegam wszystkich przed pożyczaniem pieniędzy użytkownikowi $port.
Mnie oszukał na małą kasę, pretensje mogę mieć tylko do siebie, bo co za idiota pożycza pieniądze... niestety zmylił mnie dośc długi staż gościa na forum.
Uważajcie na niego!
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|