Dziś Wielki Mecz - niech wygra lepszy i oby to była Barca ---------------------
Pink Floyd - "Time"
"Mijają chwile składające się na nudny dzień, Marnujesz, tracisz te godziny tak niedbale, Szarpiąc się na kawałku ziemi W twym rodzinnym mieście, Czekając na coś lub na kogoś Kto ci wskaże drogę
Jesteś zmęczony leżeniem w słońcu, Patrzeniem przez okno na deszcz, Jesteś młody, życie jest długie I dużo w nim czasu do zabicia, Aż nagle pewnego dnia spostrzegasz, Ze minęło tak dziesięć lat, Nikt nie powiedział ci biegnij, przegapiłeś start
I wtedy zaczynasz biec, Aby dogonić słońce co zachodzi za horyzontem, I ziemię okrąża dookoła, Aby wyjść z drugiej strony Słońce jest właściwie to samo, Tylko ty już nie jesteś tak młody, Brakuje ci oddechu, Jesteś o jeden dzień bliżej śmierci
Lata stają się coraz krótsze, Czasu zaczyna brakować, Plany spełzają na niczym, Lub kończą się nabazgraniem pól strony Bezczynność w cichej desperacji, Jest, owszem, bardzo angielska, Czas przeszedł, kończy się piosenka, Myślałem, że mam więcej do powiedzenia
W domu, znowu w domu, Lubię tu być kiedy tylko mogę Gdy do domu wracam, Zziębnięty, zmęczony, Dobrze jest kości ogrzać przy kominku
Daleko, za łąkami, Słychać bicie dzwonu, Co wieczornych nawołuje do modlitwy, Do wysłuchania cicho szeptanych magicznych zaklęć..."
PS No i wygrała drużyna lepsza, ale niestety nie była to Barca Wiele czynników się na to złożyło, ale zabrakło m.in dokładności i cierpliwości w konstruowaniu akcji jak np w pamiętnym meczu z Liverpoolem...
#73 Chelsea v Newcastle [HT or FT] typ: 1 Tottenham v Reading [HT or FT] typ: 1 Manchester City v Liverpool [HT or FT] typ: X bukmacher: Gamebookers kurs: 2,64 stawka: 10j
PS "...It’s the end of the world The end of the world It’s a prison for dreams and for hopes And still we believe there is God It’s the end of the world The end of the world We’re dead but pretend we’re alive Full of ignorance, fools in disguise..."