|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wymiany są JEDYNIE polskim ewenementem. Były , są i będą traktowane jak pranie brudnych pieniędzy. Kto tego nie rozumie niech sie wymienia dalej. fajne głupoty prawisz.. to po co jest opcja "Wyślij pieniądze" ?? i w jaki sposób według Ciebie oni wiedzą ze to wymiana MB <-> bank  ??
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
witam,to mój pierwszy post na tym forum,i niestety zaczynam od ostrzeżenia przed moneybookers-sciemniacze jakich mało, przelałem kasę na bah.Kasy jednak nie ma na koncie,może ją na lokate odłozyli;-), inna sprawa,że bah tez dobija mnie swoimi głupimi mailami -wysłałem do nich maila z numerem transakcji, konta gracza,itd itp,no to pytają się o kwotę-podałem,pytaja się czy przez zakładkę na ich stronie(k...a,nie.przez zakładkę na stronie beguna;-)) i tak trwa nasza korespondencja, skonczyły im sie pytania,to od nowa pytają o numer konta,automat czy jak?'-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziwia sie bo takie wplaty automatycznie sie dokonuja zawsze
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
jak widac nie zawsze,też się zdziwiłem,bo wczesniej miałem podobne zdanie, jak i Ty,ale cóż całe życie człowiek sie uczy:-)
|
|
|
|
|
Comfortably Numb
|
|
Comfortably Numb
jak to jest z tą weryfikacją? 22.12.07 poprosiłem tych durniów o wysłanie listu weryfikacyjnego... ok - wg nich "Twój list weryfikacyjny został wysłany na adres zarejestrowany na Twoim koncie w dniu 23/12/2007." oczywiscie do tej pory nic nie przyszło. mam czekać dalej czy lepiej już zacząć interweniować przez telefon? jak długo czekały osoby ktore otrzymały ten list? i czy w ogóle ktokolwiek taki list otrzymał? wkurzają mnie okrutnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak to jest z tą weryfikacją? 22.12.07 poprosiłem tych durniów o wysłanie listu weryfikacyjnego... ok - wg nich "Twój list weryfikacyjny został wysłany na adres zarejestrowany na Twoim koncie w dniu 23/12/2007." oczywiscie do tej pory nic nie przyszło. mam czekać dalej czy lepiej już zacząć interweniować przez telefon? jak długo czekały osoby ktore otrzymały ten list? i czy w ogóle ktokolwiek taki list otrzymał? wkurzają mnie okrutnie  ja czekałem do wczoraj
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
jak to jest z tą weryfikacją? 22.12.07 poprosiłem tych durniów o wysłanie listu weryfikacyjnego... ok - wg nich "Twój list weryfikacyjny został wysłany na adres zarejestrowany na Twoim koncie w dniu 23/12/2007." oczywiscie do tej pory nic nie przyszło. mam czekać dalej czy lepiej już zacząć interweniować przez telefon? jak długo czekały osoby ktore otrzymały ten list? i czy w ogóle ktokolwiek taki list otrzymał? wkurzają mnie okrutnie  bez nerwacji kolego, do mnie list szedł coś ponad 10 dni, zważ na to że Ty masz po drodze połowę dni świątecznych + nie wyrabiający cholerny monopolista Poczta Polska = poczekaj jeszcze kilka dni
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poczekac nie zaszkodzi , ja otrzymałem niedawno paczke z Poznania nadana 16 listoapada !!! Poczta Polska jest ok  ------ natomiast ja szukam sklepu sklepu z jakimis gadzetami pilkarskimi (koszulki , czapeczki klubowe itp) ktory przyjmuje wpłaty za pomoca mb , mam nadzieje ze sa jakies inne sklepy niz te rekomendowane przez strone mb . Jesli ktos zna takie sklepy to prosze o info ;-)
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
też wysłałem im prośbę o weryfikację
wolę być pewnym klientem niż potem martwić się że zamknęli mi konto
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zweryfikowanym na rozne sposoby tez zamykali
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
no ale weryfikacja nie zaszkodzi
a z pewnością uwiarygodni klienta
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
też wysłałem im prośbę o weryfikację
wolę być pewnym klientem niż potem martwić się że zamknęli mi konto mozna miec 4/4 weryfikacje i limit ponad 110.000 PLN na 90 dni a i tak ci zamkną, a ty im powiesz Bóg zapłać  moneybookers to kabaret a nie firma, zero obsługi, zamykanie kont, ukryte prowizje... zmieniłem o nich zdanie o 180 stopni w przeciągu ostatniego roku na chwile obecną nie znam gorszej firmy finansowej, już nawet taki mały click2pay jest o klase poważniejszy, nie mówiąc o potęgach jak NETeller czy paypal. moneybookers 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
no to się przerzucimy na netellera
póki co z money nie miałem problemów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdzie w MB masz jakies ukryte prowizje?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tez nie mialem z nimi jeszcze problemow, ale ciagle ktos pisze o blokowaniach, dlatego przerzucam sie na ekarte
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja chyba tez sie przerzuce na neteller. wlasnie sprawdzilem ze wyplata na konto jest tam 2 razy tansza a poza tym w MB nie mozna zmienic waluty (drugiego konta tez nie mozna otworzyc, dziwna polityka)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi sie wlasnie nie oplaca przezucac na netellera, przewalutowania kupe kasy by mi zabraly...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
wyplata z bf o 22 na mb jest o polnocy a okolo 15 juz na koncie w mbanku czuje sie jakbym los na loterii wygral 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
wyplata z bf o 22 na mb jest o polnocy a okolo 15 juz na koncie w mbanku czuje sie jakbym los na loterii wygral  tak samo masz z netellera do mbanku  ostatnie 2 wyplaty to trwaly: - nastepnego dnia roboczego (na czacie sie ich pytalem kiedys zmieni sie z "oczekujące" na "Przyjęte", koles powiedzial "już" i było po paru godz. hehe  ) - 2 dni robocze coraz lepiej w netellerze, polecam  co do ukrytych opłat w moneybookers: losowo kilku znajomych zostało tam bez żadnej informacji, bez żadnego komunikatu nazwanych jako "handlowcy", mimo ze uzywali konta mb prywatnie tylko z paroma znajomymi nieraz mieli p2p przelewy... pytali sie co i jak a moneybookers mowi ze tak zostanie, teraz ich koszty to: osoba co wysyła płaci te zwykłe 0,50e / 2 PLN ale oni za odbiór kasy płacą tak jak handlowcy aż 2% mimo ze są osoboami prywatnymi np. wysylasz im na konto mb 1000zl to placisz 2zł a oni za ten sam przelew odbierając mają zabrane automatem aż 40zł łączny koszt przelewu dla takich losowo-wybranych osob to 42zł za marne 1000zl :D:D:D mb rules hahahahahha  losowe blokady, losowe zamykania kont, losowe kontrole u notariuszy, losowe oplaty za odbiór przelewów 2% M A S A K R A
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Papa-Masakra , 2% z 1000 to 20. Nie podoba Ci sie nie korzystaj. Majac status VIP sa najlepsi i najtansi.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|