Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 11 1 2 3 4 5 6 10 11
C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by punter UK
wymiany są JEDYNIE polskim ewenementem. Były , są i będą traktowane jak pranie brudnych pieniędzy.
Kto tego nie rozumie niech sie wymienia dalej.

fajne głupoty prawisz.. to po co jest opcja "Wyślij pieniądze" ?? i w jaki sposób według Ciebie oni wiedzą ze to wymiana MB <-> bank laugh ??

Bonus: Unibet
N
stranger
stranger
N Offline
witam,to mój pierwszy post na tym forum,i niestety zaczynam od ostrzeżenia przed moneybookers-sciemniacze jakich mało, przelałem kasę na bah.Kasy jednak nie ma na koncie,może ją na lokate odłozyli;-), inna sprawa,że bah tez dobija mnie swoimi głupimi mailami -wysłałem do nich maila z numerem transakcji, konta gracza,itd itp,no to pytają się o kwotę-podałem,pytaja się czy przez zakładkę na ich stronie(k...a,nie.przez zakładkę na stronie beguna;-)) i tak trwa nasza korespondencja, skonczyły im sie pytania,to od nowa pytają o numer konta,automat czy jak?'-)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dziwia sie bo takie wplaty automatycznie sie dokonuja zawsze

N
stranger
stranger
N Offline
jak widac nie zawsze,też się zdziwiłem,bo wczesniej miałem podobne zdanie, jak i Ty,ale cóż całe życie człowiek sie uczy:-)

Comfortably Numb
Comfortably Numb
jak to jest z tą weryfikacją? 22.12.07 poprosiłem tych durniów o wysłanie listu weryfikacyjnego... ok - wg nich "Twój list weryfikacyjny został wysłany na adres zarejestrowany na Twoim koncie w dniu 23/12/2007." oczywiscie do tej pory nic nie przyszło. mam czekać dalej czy lepiej już zacząć interweniować przez telefon? jak długo czekały osoby ktore otrzymały ten list? i czy w ogóle ktokolwiek taki list otrzymał?

wkurzają mnie okrutnie mad

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by igorynka
jak to jest z tą weryfikacją? 22.12.07 poprosiłem tych durniów o wysłanie listu weryfikacyjnego... ok - wg nich "Twój list weryfikacyjny został wysłany na adres zarejestrowany na Twoim koncie w dniu 23/12/2007." oczywiscie do tej pory nic nie przyszło. mam czekać dalej czy lepiej już zacząć interweniować przez telefon? jak długo czekały osoby ktore otrzymały ten list? i czy w ogóle ktokolwiek taki list otrzymał?

ja czekałem do wczoraj

A
old hand
old hand
A Offline
Originally Posted by igorynka

bez nerwacji kolego, do mnie list szedł coś ponad 10 dni, zważ na to że Ty masz po drodze połowę dni świątecznych + nie wyrabiający cholerny monopolista Poczta Polska = poczekaj jeszcze kilka dni

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
poczekac nie zaszkodzi , ja otrzymałem niedawno paczke z Poznania nadana 16 listoapada !!! Poczta Polska jest ok laugh
------
natomiast ja szukam sklepu sklepu z jakimis gadzetami pilkarskimi (koszulki , czapeczki klubowe itp) ktory przyjmuje wpłaty za pomoca mb , mam nadzieje ze sa jakies inne sklepy niz te rekomendowane przez strone mb . Jesli ktos zna takie sklepy to prosze o info ;-)

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
też wysłałem im prośbę o weryfikację

wolę być pewnym klientem niż potem martwić się że zamknęli mi konto

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zweryfikowanym na rozne sposoby tez zamykali

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
no ale weryfikacja nie zaszkodzi

a z pewnością uwiarygodni klienta

P
addict
addict
P Offline
Originally Posted by Piostar
też wysłałem im prośbę o weryfikację

wolę być pewnym klientem niż potem martwić się że zamknęli mi konto

mozna miec 4/4 weryfikacje i limit ponad 110.000 PLN na 90 dni a i tak ci zamkną, a ty im powiesz Bóg zapłać laugh

moneybookers to kabaret a nie firma, zero obsługi, zamykanie kont, ukryte prowizje... zmieniłem o nich zdanie o 180 stopni w przeciągu ostatniego roku

na chwile obecną nie znam gorszej firmy finansowej, już nawet taki mały click2pay jest o klase poważniejszy, nie mówiąc o potęgach jak NETeller czy paypal.

moneybookers laugh laugh laugh laugh laugh laugh

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
no to się przerzucimy na netellera

póki co z money nie miałem problemów

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
gdzie w MB masz jakies ukryte prowizje?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja tez nie mialem z nimi jeszcze problemow, ale ciagle ktos pisze o blokowaniach, dlatego przerzucam sie na ekarte

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja chyba tez sie przerzuce na neteller. wlasnie sprawdzilem ze wyplata na konto jest tam 2 razy tansza a poza tym w MB nie mozna zmienic waluty (drugiego konta tez nie mozna otworzyc, dziwna polityka)

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
mi sie wlasnie nie oplaca przezucac na netellera, przewalutowania kupe kasy by mi zabraly...

D
enthusiast
enthusiast
D Offline
wyplata z bf o 22 na mb jest o polnocy a okolo 15 juz na koncie w mbanku
czuje sie jakbym los na loterii wygral smile

P
addict
addict
P Offline
Originally Posted by deresz
wyplata z bf o 22 na mb jest o polnocy a okolo 15 juz na koncie w mbanku
czuje sie jakbym los na loterii wygral smile

tak samo masz z netellera do mbanku smile ostatnie 2 wyplaty to trwaly:
- nastepnego dnia roboczego (na czacie sie ich pytalem kiedys zmieni sie z "oczekujące" na "Przyjęte", koles powiedzial "już" i było po paru godz. hehe laugh )
- 2 dni robocze

coraz lepiej w netellerze, polecam smile

co do ukrytych opłat w moneybookers: losowo kilku znajomych zostało tam bez żadnej informacji, bez żadnego komunikatu nazwanych jako "handlowcy", mimo ze uzywali konta mb prywatnie tylko z paroma znajomymi nieraz mieli p2p przelewy...

pytali sie co i jak a moneybookers mowi ze tak zostanie, teraz ich koszty to:

osoba co wysyła płaci te zwykłe 0,50e / 2 PLN ale oni za odbiór kasy płacą tak jak handlowcy aż 2% mimo ze są osoboami prywatnymi

np. wysylasz im na konto mb 1000zl to placisz 2zł
a oni za ten sam przelew odbierając mają zabrane automatem aż 40zł

łączny koszt przelewu dla takich losowo-wybranych osob to 42zł za marne 1000zl :D:D:D

mb rules hahahahahha laugh losowe blokady, losowe zamykania kont, losowe kontrole u notariuszy, losowe oplaty za odbiór przelewów 2%

M A S A K R A

M
addict
addict
M Offline
Papa-Masakra , 2% z 1000 to 20.
Nie podoba Ci sie nie korzystaj.
Majac status VIP sa najlepsi i najtansi.

Strona 4 z 11 1 2 3 4 5 6 10 11

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, forty, Sensei, betowiec), 1,290 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,189
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025