Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 12 1 2 4 5 6 7 8 11 12
R
+
+
R Offline
Wszystko na wyciagniecie reki na stronie www.biathlonworld.com [biathlonworld.com] wystarczy troche checi smirk

LINK dla leniwych [data.biathlonworld.com]

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ile razy można te same linki wklejać?!

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
Ktoś prosi, to trzeba być uczynnym Tomku.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dzieki bardzo smile

veteran
veteran
Czy w takim wietrze warto ogólnie coś obstawiać?

R
+
+
R Offline
chyba tylko UD smile

taka wlasnie droge wybieram na sprint panow, chociaz teraz juz sam nie wiem.. bo na koniec warunki atmosferyczne ulegly poprawie, przestal padac snieg.
Troche stracilem koncepcje na te zawody, chyba juz odpuszcze..
bieg pan loteria.. chociaz 4 panie pokazaly ze jak sie chce to mozna zestrzelic 10/10 smirk

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
oj dzisiaj Henkel bardzo slabiutko zarowno pod wzgledem strzeleckim jak i biegowym frown
Dopiero 9 miejsce w biegu
Straciła az 1.20 sek do Madzi Neuner ktora tez miala 4 pudla smirk
Olofsson mnie nie zawiodła i ograła Domracheva co bylo baza dnia dzisiejszego ale i tak mocno mnie zaskoczyl fakt, ze Bialorusinka zajela az 3 miejsce biegowo shocked

Ogolnie dzis zawody bardzo zaskakujace bo nie pamietam zeby w pierwszej 10 bylo az tyle nie spodzianek a mam tu na mysli :

2.Sleptsova (na ktorej wieszalem juz w tym sezonie psy smile
4. i 7. dwie Panie Semerenko shocked ale to jest wlasnie potega celnego strzelania
i...
10. Khrustaleva confused kto to smile

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Snieg tak bardzo nie dokucza zawodnikom
Najgorszy jest krecacy, niestabilny wiatr, a takowy dzisiaj jest
Warto pomyslec nad zawodnikami, ktorzy pomalu, a celnie strzelaja
Kusi Kruglov z Nillsonem po 1.65 w Exp, Szwed w takich warunkach moze troche pobiegac, Wlosi pewnie tez zawioda choc 1.3 na Greisa z Vuilermozem malo
Ferry takze stabilny strzelec, ze Slesingrem po 1.72 w Ub wzialem
Kto wygra hmm wg mnie Olek, choc moja wycena jest wieksza niz analitycy wystawili i po takich kursach nie wezme, poczekam za livebetem

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie jestem zadnych expertem biathlonu ale moim zdaniem BJOERN dzisiaj tego nie wygra. Wydaje mi sie ze jest wielu lepszych strzelców od niego a przy tak wietrznych warunkach ole moze zaliczyc wiecej niz jedno pudło a to w sprincie jest bardzo ważne i ole moze tego nie nadrobić.

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Originally Posted by luk4sz_
Nie jestem zadnych expertem biathlonu ale moim zdaniem BJOERN dzisiaj tego nie wygra. Wydaje mi sie ze jest wielu lepszych strzelców od niego a przy tak wietrznych warunkach ole moze zaliczyc wiecej niz jedno pudło a to w sprincie jest bardzo ważne i ole moze tego nie nadrobić.

Co do pierwszej mysli masz 100% racji, bo jesli chodzi o strzelanie to Olek nie jest nawet w pierwszej 10 wink ale co do nadrabiania strat to widac ze nie ogladasz regularnie zawodow biatlonowych !!!
Juz nie takie rzeczy widzialem w zyciu w wykonaniu Olka takze bylbym ostrozny choc wiadomo ze jest duza szansa ze na tylu zawodnikow ktos bedzie mial "dzien konia" i bedzie poza zasiegiem pozostalych nawet krola biatlonu santa

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Po takim kursie pewnie, ze nie oplaca sie grac na Olka
Ale on potrafi startowac w takich warunkach, jesli nie bedzie sie spieszyl na strzelnicy to bedzie ciekawie, ale powtarzam poraz kolejny, ze po takim kursie nie ma co grac

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Mysle ze dzisiejszy dzien jest wyjatkowy dla wszystkich kibiców Biatlonu w naszym kraju hura

Tomasz Sikora odniósł 1 zwyciestwo w karierze w Sprincie piwo

[Linked Image]

Tomasz Sikora po raz trzeci w karierze wygrał zawody Pucharu Świata w biathlonie. Nasz wicemistrz olimpijski z Turynu wygrał bieg sprinterski (10 km) w niemieckim Oberhofie we wspaniałym stylu, nie myląc się ani raz na strzelnicy.-Onet.pl

Rach Ciach Ciach piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
znalazłem taka pare w sb
guseva-gwizdon 1,85-1,85 i zastanawiam sie nad zagraniem naszej madzi..ruska wczoraj pobiegła słabo to mało powiedziane nie licząc pudeł na strzelnicy w biegu była daleko z tyłu...możecie mi powiedziec jak madzia czuje sie na takich dystansach na strzelaniu x 4 bo biegowo chyba jest lepsza obecnie...co myślicie o tym

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ozdoba Kto wygra bieg masowy w Oberhofie?
Typ: O. E. Bjoerndalen
Kurs: 2.50
Buk: Unibet
Stawka: 6/10

Po wczorajszym, wspaniałym zwycięstwie Tomka Sikory dzisiaj spodziewam się powrotu do status quo czyli zwycięstwa O. E. Bjoerndalena. Norweg na trasie wczorajszego sprintu potwierdził doskonałą dyspozycję biegową i mimo słabego strzelenia zajął drugie miejsce. W dzisiejszym starcie liczę, iż "Król Biathlonu" nie dość, że będzie celniej strzelał to w dodatku po raz wtóry odsadzi wszystkich rywali na trasie. Przeciwnicy spisują się dobrze jednak nikt nie jest w na tyle dobrej formie by zagrozić dziś Bjoerndalenowi w jego koronnej konkurencji.

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Jeśli chodzi o dzisiejszy bieg pościgowy,to moim zdaniem bezkonkurencyjny będzie Ole i wygra to ze sporą przewagą,zawsze jeśli chodzi o pościgówki to był murowanym faworytem,a teraz z tą formą biegową to w ogóle martwi tylko strzelnica,jednak Ole to jest taki,że potrafi strzelać fenomenalnie i tragicznie,jedna to nie jest bieg w którym za każde pudło daję się karną minutę dlatego Ole
powinien być niezagrożony,mnie zainteresowała jeszcze para Greis-Iarochenko
fakt wczoraj Greis całkiem udanie,jednak pamiętając jego ostatnie występy nie dawałbym na rosjanina 1.85(betway),Greis jeśli chodzi o strzelanie to potrafi tragicznie wystąpić to samo z biegiem który kiedyś był jego silną stroną a teraz kompletnie nie zachwyca dla mnie rusek dziś będzie 2 a Greisowi to podium nie wróże,pozdrawiam

R
+
+
R Offline
Kusi mnie dzis zagranie na zwyciestwo Rosjanek.. wedlug mnie rowniejszy, pewniejszy sklad.
Hitzer, Bucholz, Neuneri Wilhelm - kazda z nich moze zawalic na strzelnicy.. w biegu wydaja sie mocniejsze od rosjanek, ale na strzelnicy zdecydowanie slabsze od ekipy Sbornej
Przed rokiem Rosjanki w skladzie Bogaliy, Anisimova, Malgina i Guseva dobieraly tylko raz ! - to zaden wyznacznik wiem.
W gronie faworytek sa takze Szwedki i to one powinny powalczyc z Norwezkami o 3 lokate - wyzej byc nie powinny chyba ze Niemki lub Rosjanki zawala totalnie strzelnice.
Tak na chlodno Niemki mocniejsze w biegu, Rosjanki na strzelnicy.
Anisimova ladnie sie pokazala ostatnio.. Iourieva bardzo mocna, Sleptsova takze wyrasta na swietna biathlonistke, Guseva w sztafetach coraz lepiej.. kazda z nich stac na 10/10 na strzelnicy a wtedy wygrana na wyciagniecie reki
Jezeli mialbym wyceniac szanse to daje 55 Niemki - 45 Rosjanki wiec kursik 2.65 mnie zadowala smile
3 zwyciestwa Niemek pod rzad to za duzo smile - ostatnie po wielkich bojach, troszke wymeczone smile
Pamietamy problemy niemek w sztafetach kiedy to przez 2 lata nie potrafily wygrac grin - stawiam na solidne rosjanki ooo

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Dokładnie Riva....wszystko się zgadza stąd mój typ w konkursie na win Rosjanek. To chyba ich najmocniejszy skład,a u Niemek jak nie widzę Henkel i Glagow w składzie to ja sobie dziekuję z nimi. Przy lekkim wietrzyku kompletnie ich nie widzę na zwycięstwo ze Sborną wink
Wogóle sklady na dzisiejszą sztafeę są zaskakujące (albo i też nie bo trenerzy szukają uzupełnień do swoich pefek). Mocne skłądy oprócz w/w mają jedynie Norweżki Szwedki i ... Chinki (jednak one w tym roku sztafetę mają nie za szczęśliwą)

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
JA juz od dluzszego czasu gram na zwyciestwo Rosji [panie i panowie]. Wlasnie wyrownany sklad jest glownym powodem zagrania. Jak dla mnie to panowie maja najlepszy sklad, ale np. Norwedzy maja Ole Einara i jezeli przewaga nie jest duza on nadrabia to ci inni stracili.
U pan to Niemki maja lepszy sklad, ale czy rowniejszy ? Szkoda mi Denkinger, bardzo dobrze biega, strzela dobrze, ale troche sie wypala psychicznie. Ja wezme 2,7 na Rosjanki i bede liczyl, ze albo wygraja albo po pierwsszej badz drugiej zmianie Niemki spadna a wtedy LAY Rosja, lub BACK Niemcy.
Jeszcze szybko lukne na sklady druzyn. Interesuja mnie Francuzki, w BF na zwyciestwo daja 120,0 shocked

powodzenia...

R
+
+
R Offline
120 to nie przypadek laugh
Brunet, Carraz, Dorin i Maccabies smile

Bukmacherzy niechetnie wystawiaja francuzki z kimkolwiek w parze. Kusi 1.65 na bialorusinki (szkoda ze bez Kudrashovej), ale te troche nieprzewidywalne na strzelnicy.. a francuzki nienajgorsze - tylko to moze je uchronic od odleglej lokaty.
Na moje oko jednak francuzki beda dzis daleko daleko.. cos koło Polek smile

Fajne zakłady wystawił Fonbet [fonbet.com] warto rzucic okiem wink

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Bardzo ciekawy kurs moim zdaniem jest na Norweżki z Chinkami w Gamebookers. Na Norweżki płacą 1,65. Z tego co zauważyłem zawodniczki skandynawskie w pełnym składzie z Berger i Flatland. Chinki tak jak ktos pisał daleko w sztafecie i dosyć nieszczęśliwie startują.

Strona 6 z 12 1 2 4 5 6 7 8 11 12

Moderatorzy  Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (11kera11, wHiTe_StAr, ElNinho[mmdea], poozon, alfa, bukma), 2,888 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,320
Posty5,842,751
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026