Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 11 z 19 1 2 9 10 11 12 13 18 19
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
A gdzie w tej przypowiastce jesteś ty PIOSTAR ??
może ktoś dopisze dalszy ciąg tej legendy

ale i tak doskonała robota , ty powinieneś ksiązki pisać a nie podawać typy

ten temat przejdzie do historii mecz.pl

Bonus: Unibet
D
old hand
old hand
D Offline
Mi się zdaje, że posty majestica podszyte są bardzo dużą ilością ironii, bo inaczej musiałbym stwierdzić, że to komletny idiota smile

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Yieldos Rapperos laugh

Nie no, leze laugh

old hand
old hand
PIOSTAR rzadzisz laugh hahahahahah no do lez smile

S
Sev Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by Piostar
Bajka o trzech takich owakich

Dawno dawno temu, za siedmioma górami za siedmioma rzekami w krainie zwanej STS w miejscowości Totomixos żyło trzech mężczyzn: Don Rafter Superos Typeros, jego giermek i największy wyznawca Sanczo El Majestic oraz wielki największy rywal Don Raftera młody i niepokorny Juan de la Rapper zwany potocznie Yieldos Rapperos.

W krainie tej wielką tradycją było przeprowadznie igrzysk w typowaniu i zakładach. Gawiedź zakłada się dosłownie o wszystko: o to ile jabłek jest na drzewie, o to ile liści spadnie w ciągu godziny, ile spadnie śniegu w dzień itp.

Wielkim niedoścignionym mistrzem był Don Rafter, którego bogactwo było powszechnie znane. Mówiono też potajemnie o workach złota w piwnicach jego ogromnego zamczyska (notabene też wygranego w zakładzie). Jego największy rywal Yieldos Rapperos nie mógł znieść popularności Don Raftera wyzywał go na szereg pojedynków typerskich, które często kończyły się jego porażkami.

Zbliżały się igrzyska, jako że były to igrzyska krwawe a nienawiść obu rywali ogromna założyli się oni który z nich zrobi większą kupę. Zwycięzca zjadał swojego rywala pozbywając się go na wieki i zdobywał panowanie w miasteczku Totomixos.

Gdy doszło do pojedynku zdenerwowany Yieldos Rapperos nabawił się rozwolnienia z nerwów (gdyż jego sława była mniejsza a bogactwa nikt nie widział) przez co jego kupa była mała i rzadka i przegrał ten pojedynek.

Don Rafter natychmiast pożarł swego rywala. Gdy tak Yieldos Rapperos pływał w jego brzuchu spotkał w nim Sanczo El Majestica. Zdziwiony zapytał giermka czy ten też został pożarty, na co mu giermek odpowiedział: Nie, ja tu wszedłem drugą stroną laugh

Puentę i przesłanie jaka niesie ta bajeczka niech każdy sam sobie znajdzie wink

laugh laugh laugh "Ja tu wszedlem druga strona" laugh Respect Piostar wink

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by domi
Mi się zdaje, że posty majestica podszyte są bardzo dużą ilością ironii, bo inaczej musiałbym stwierdzić, że to komletny idiota smile
wyrzucil z tego forum dj schiego teraz ma zamiar to samo zrobic z rafterem laugh

A
old hand
old hand
A Offline
majestic już nie raz się tłumaczył że nie szydzi z Raftera ... więc chyba jest tak jak napisał domi wink

Pooh-Bah
Pooh-Bah

Temat lepszy niż nie jedna komedia piwo Szacuneczek dla głównego aktora RAFTERA i dla całej reszty wink

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Piostar
[b] Nie, ja tu wszedłem drugą stroną laugh

Este paje llamaban "El Lisonjero Majestuoso" ,pero en realidad era un loco inofensivo grin

Que cuenta perfecta !

Sr Piostar ,un respeto para Usted smile piwo

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
BOŻE , płacze, łzy mi leca jak dziecku, ale ubaw, z 10 lat tak sie nie uśmiałem, Piostar piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
o kurde Piostar, to żeś dorzucił do pieca laugh laugh laugh

R
old hand
old hand
R Offline
Witam.Fajny wierszyk piostar oby tak dalej.
Jedno mam slowo ,jako ze podjalem sie pokazania jak robic kase to dokoncze to co zaczalem.Jedna zecz mnie tylko zastanawia,i jest to bardzo ciekawe zreszta tak czesto bywa np w randkach na czacie.Nie da sie ukryc ze troche rozumu w mojej niby pustej glowie jest moze nawet wiecej niz wam sie wydaje.Wlasnie zmierzam do tago ze zaakceptowalem ton i roznego rodzaju kpiny.Bo jestem czlowiekiem bardzo tolerancyjnym ktorego z rownowagi nie wyprowadza nic nawet bankrut.Jednak ci co mnie znaja osobiscie a na forum aktywnych jest tylko 2 osoby ktore mialy przyjemnosc mnie poznac wiedza ze forum a zeczywistosc(moja osobowosc) to dwie rozne sprawy .Chce powiedziec ze wchodzac do cyrku ciezko nie robic za clowna.Mi to pasuje wrecz preferuje zycie na luzie ,dlatego poprostu ciesze sie ze wszyscy sie dobrze bawimy mimo ze temat jest bardzo powazny bo jest realny.
ok tyle na ten temat .Majestic bardzo dobrze ze wrociles naprawde bo zaczynam cie lubic dlatego nie wyjezdzaj juz na dluzej niz 24 godziny.

A teraz interesy kolejny typ na dzisiaj ktory zagralem to:

CHELSEA-EVERTON(ilosc zutow roznych w meczu)typ(5-7) kurs 5.5 Stawka 10euro.

Do poludnia podam jeszcze jeden typ bo robie selekcje z trzech mozliwosci.
Co do tego ktos napisal ze matematyki nie oszukam i musi sie zdazyc 10 serii wtop.Nic nie musi to po pierwsze,po drugie jak da sie zauwazyc nie gram do skutku az trafie po za tym moja filozofia gry oparta jest na tygodniach i niewazne jak mi pojdzie danego tygodnia kolejny rozpoczynam od innych stawek tzn nie gram progresja by odrobic natychmiast.Zas argument ktory obala ta teorie tylko dlatego bo jest to logiczne i w co mocno wierze to to ze wlasnie liczy sie typ a nie matematyka.Ktos wierzy w matematyke niech nawet nie mysli o progresji bo juz w nia nie wierzy na samym starcie a co tu mowic jeszcze o podswiadomosci ktora pieknie mu zrobi serie 10 hybien.Ja wiem ze sport ma zalozmy dwa wyniki wygra/przegra wieze i udowadniam to ze wybierac mozna to dobre zdarzenie szczegolnie jesli jeszcze mamy jakies prawdopodobienstwo po swojej stronie a to tez matematyka.Liczy sie wybor zdazenia ktore wchodzi .A nawet jesli by wierzyc ze taka seria nadejdzie tylko kiedy .Ja wiem ze nadejdzie wtedy kiedy jej na to pozwole np jak zakoncze przygode z bukmacherka i przestanie mnie to obchodzic,albo jak przejde na emeryture w tym zawodzie.Wiara tworzy fakty i to jest to w co mocno wierze.Nie znaczy to jednak ze wybieram mecz bo uwierzylem ze wejdzie opieram sie na logice pozniej dolaczam magie i doswiadczenie.
pozdrawiam zawsze o 5 nad ranem chodze do wc wiec czasami pisze sobie o tej godzinie to co zrobil bym pozniej.
A teraz spac do uslyszenia niebawem panowie,grunt to spokuj umyslu.

addict
addict
Originally Posted by RAFTER
Bo jestem czlowiekiem bardzo tolerancyjnym ktorego z rownowagi nie wyprowadza nic nawet bankrut.

Jak się już leży to trudno stracić równowagę... laugh

Chce powiedziec ze wchodzac do cyrku ciezko nie robic za clowna.

Nie zapominaj,że w cyrku są także małpy.... laugh

zawsze o 5 nad ranem chodze do wc wiec czasami pisze sobie o tej godzinie to co zrobil bym pozniej.

Mam prośbę abyś pisał o 5. już w drodze powrotnej z WC to wtedy Twoje teksty będą mniej rozrzedzone.... laugh

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
zrobiłem Rafter male podsumowanie od początku tematu - ale bez stawek ( raz są w euro raz w złotówkach ) i może każdy wyciągnie sobie jakieś wnioski

i wyszło

typów oddanych 28

średni kurs " Typa" 2,33

typów trafionych 17

nietrafionych 11

średni kurs trafionych typów 1,78

średni kurs nietrafionych 2,33

skuteczność 60.7 % przy kursie 1,78 to daje dobre widoki na przyszłość
każdy może teraz sobie wyciągnąc wnioski

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tak sobie czytam ten temat i widzę, że tu jest ładna komedia ( albo dramat). W tym temacie więcej ludzi pisze niż w najpopularniejszych topicach w T i O...
Muszę też ogłosić konkurs na osobę co by mi robiła podsumowania laugh
Ale ja tu zbyt słaby jestem, żebym miał takich fanów jak RAFTER.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Widzisz Vader, dziś takie czasy, że moda na głupote (vide Jolka z BigBrother), ale kurde przecież to już trwa 7 rok ! shocked

R
old hand
old hand
R Offline
witam kolejny typ jaki zagralem:

gasquet-tursunov 1 1.4
korelev-minar 1 1.57
akumulator aku(2.2) stawka 20euro typ na cornersy jak i te wszystko ladbrokes.

Jesli chodzi o podsumowania tygodnia to zrobilem je sam ,majestic zas lubi konkretniejsze statystyki wiec je tu przytoczyl.Zreszta robie ten temat tylko do konca marca bo po co mi to ?sam sie nad tym zastanawiam owszem jest smiesznie czasami czlowiek staje sie weselszy czytajac niktore glupoty tutaj jednak zaczynam sadzic ze trace czas a nie lubie tego robic.Po za tym jak wyobrazacie sobie temat gdzie podaje typ i robie wypad -to nie ja ja juz taki jestem ze lubie dyskusje ,bo uwazam jakie by one nie byly zawsze sa ciekawe i pokazuje wiele zeczy.
A ty dondo nawet nie wiesz co to glupota ,nie chce ci dosrac bo nie robie tego nigdy nawet najwiekszego wroga nalezy szanowac bo ma zawsze jakies plusy.Powiem ci jednak mylisz sie kolego i tyle wystarczy.Jeszcze jedno moge zmienic przeciez prowadzenie tego tematu na bardziej powazne ale nie zrobie tego bo powaznie to sie lezy w trumnie.
Pozdrawiam.

R
old hand
old hand
R Offline
...mam takie pytanie do was czy eurobet to nie to samo co coral?
Mam zamiar zalozyc konto w coralu tylko nie jestem pewien czy to nie jedna i ta sama firma jak ktos wie to skrobnij infoformacje.

A
old hand
old hand
A Offline

ta sama firma ale są różnice w kursach, sposobach wpłaty itp. ...

Tenis Trader
Tenis Trader
Obaj bukmacherzy należą do jednej grupy. Coś jak Renault i Dacia wink

Coral jest przeznaoczony na rynek brytyjski, Eurobet na rynek europejski. W Coralu kursy są przedstawione w systemie ułamkowym, w Eurobecie dziesiętnym (ale pewnie da się to gdzieś tam zmienić). Możesz założyć konto w obu bukach. Nie mam pojęcia gdzie są korzystniejsze kursy.

Strona 11 z 19 1 2 9 10 11 12 13 18 19

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (burbon, rafal08, 11kera11, Sensei, latajaca_holenderka, Szuman, alfa), 2,738 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,643
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025