Jeszcze kilka miesięcy i im będzie oglądalność spadać diametralnie. Każdy poszerzy grono znajomych do granic możliwości, podowiaduje się co u starych znajomych, zdobędzie kontakt tych, na których mu zależy i da sobie spokój z tym nudnym portalem. Zostaną tylko największe internetowe trole i potężna baza danych dla firm, złodziei i policji...
ja tez tam sie nie rejestruje bo potem ktos przejmie baze z danymi i zasypie mnie spamem i telefonami abym kupowal jakies syfy na pszecenie. lepiej popatrzec tylko i wziąść namiary. ja sie ustawilem z jedną laską i było niezłe ruchanko. a wczesniej nie chciala dać mi dupy
ja tez tam sie nie rejestruje bo potem ktos przejmie baze z danymi i zasypie mnie spamem i telefonami abym kupowal jakies syfy na pszecenie. lepiej popatrzec tylko i wziąść namiary. ja sie ustawilem z jedną laską i było niezłe ruchanko. a wczesniej nie chciala dać mi dupy
A jak możesz popatrzeć i wziąć namiary bez rejestracji?
Ruchanko powiadasz? A czy aby nie jesteś jednym z tych, który dzwoni na konkursy do TVN Gra i zarzeka się, że ma 18 lat?
Jeszcze kilka miesięcy i im będzie oglądalność spadać diametralnie. Każdy poszerzy grono znajomych do granic możliwości, podowiaduje się co u starych znajomych, zdobędzie kontakt tych, na których mu zależy i da sobie spokój z tym nudnym portalem. Zostaną tylko największe internetowe trole i potężna baza danych dla firm, złodziei i policji...
Też tak myślę...
O ile sam pomysł ze stroną jest niezły , to już wykonanie pozostawia sporo do życzenia.Pół biedy , jeśli szukasz kogoś z podstawówki , lub liceum , natomiast jak chodzi o szkoły wyższe , to jest jeden wielki burdel.Szukałem znajomych z mojego roku studiów i w końcu znalazłem po jakichś 40 min...1 osobę. Prawdopodobnie jak szybko zaczął się bum na tą stronę , tak szybko się skończy , bo faktycznie na dłuższą metę to jest nudne...i bardziej użyteczne dla wszelakiej maści przestępców i policji , niż dla tych , którzy się rejestrują w serwisie.
No baaa , im szybciej tym lepiej , zaklepiemy sobie lepsze miejsce... Mam nadzieję , że są tam jakieś fotki , żebym mógł już teraz sobie pryczę wybrać... Sorry , nie zauważyłem , że już wcześniej ktoś podrzucał ten link...
A wracając do tematu - kilka dni temu kumpel na gg pyta czemu jeszcze nie zarejestrowałeś się na NK... Naprawdę ludzie mają lekkiego pierdolca na punkcie tej strony. W sumie to zarejestrowałem się jakiś czas temu , ale nie podałem żadnych danych , raczej nie zaglądam tam i w ogóle jestem "invisible".I szczerze mówiąc poważnie zastanawiam się , czy cokolwiek wrzucać do profilu...