|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Twój strasznie tam nie pasuje. Jak człowiek z EPP może podawać dwa picki tygodniowo?  Panie Ericksson proponuje przejrzeć dokładnie temat a zobaczysz, że typuję tylko dwie ligi piłkarskie. Interesuje mnie Ekstraklasa i Premiership. Więc w swoim typowaniu zajmuję się tylko 18 spotkaniami z tych lig. Inni mają więcej możliwości i obrali inną drogę niż ja. Pytanie która jest lepsza moja czy innych?. Na to na pewno ciężko znaleźć odpowiedź, bo jednym podoba się to drugim tamto. Na pewno jakąś tam wykładnią jest yield. .::Think Twice::. Ignorator.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co za roznica jakby ktos z elity podawalby nawet jeden typ tygodniowo. Wazne sa wyniki ktore sie osiaga. Mnie w ogole smieszy podzial na EPP i PP. Smiesza mnie ludzie, ktorzy wrecz blagaja aby ich temat przenies do EPP. Mam swoje tematy, ktore czytam chetniej. I mnie to malo obchodzi czy temat jest w PP czy EPP. W przypadku osob ktore daja typy w PP tez czesto zdarzaja sie ladne yieldy. Wracajac do tematu. Eriksson, zal Ci .... sciska, ze w Elicie nie jestes. Opanuj sie... Prowadzisz interesujacy temat. Calkiem innym sposobem niz Ignorator. Ale powiem Ci ze prowadzac ciakawy temat w PP mozesz zyskac szacunek innych. Elita Ci nie potrzebna. Pokaz klase w PP, a sam zobaczysz jak Twoja "wartosc" na forum wzrosnie.  I tym bardziej dziwi mnie atak na Ignoratora. Ignorator prowadzi fajny temat, z fajnymi wynikami. Oby tak dalej...  W innym temacie toczy sie zacieta dyskusja nad przyszloscia i sportowa, i towarzyska forum. Trzeba zajac jakies stanowisko 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Temat prowadzony prze Ignorator-a zasługuje na jedną z najwyższych not. Obserwuję jego typy od dłuższego czasu i cieszę się że jest taki ktoś kto ma naprawdę rzeczowe analizy i co najważniejesze osiąga wyniki. Jego spostrzeżenia dotyczące lig które gra są wyśmienite i zawsze zapoznaję się z nimi czytając jednym tchem.
Niestety w odróżnieniu od Ciebie kolego Ericksson.....marne wyniki i zaniedbany temat. Zajmujesz się krytyką kogoś kto na to nie zasługuje. Proponuję popatrz na swój temat i ostatnie wyniki......
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Widzę ,że elita została mocno przewietrzona i mnie to też nie ominęło. No cóż trochę szkoda , miałem zamiar dociągnąć temat do końca roku i zamknąć go jeszcze w elicie , ale widać nie było mi dane...Trudno - temat chyba zamknę od razu.Był to pierwszy i zarazem mój ostatni temat z typami na forum mecz.pl.Jeśli jeszcze najdzie mnie ochota podzielić się jakimś typem , to zrobię to , ale wyłącznie w dziale Stadion Piłkarski. Żeby było jasne - do nikogo nie mam pretensji - temat od jakiegoś czasu przestał spełniać kryteria EPP , więc nie dziwię się , że został stąd usunięty.Nie powinno być żadnych sentymentów - jeśli jakieś tematy nie spełniają wymogów EPP - degradacja do PP - ot , porządek musi być - w elicie powinny być wyłącznie tematy , które w danym momencie mają dodatni bilans.W końcu każdy typer jest tak dobry jak jego ostatnie typy.  Pozdrawiam - Nowik 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie rozumiem dlaczego temat PIOSTARA jest w Elite private picks przecież jego typy są wyssane z palca kilku kolegów już mipisało że nie da się tego zagrać
to tak jakbym otowrzył temat z typami i podał typy z LIVea podaje typ o 22,32 na kurs 4,0 ze strzelą gola a o 22,33 juz tego typu nie ma bo faktycznie gol padł
przecież to jest ludzie śmiech na sali nie wiem czy chcecie podnieść sobie oglądalność na Forum mecz.pl utrzymując takie tematy z typami w Elite
sprawdzałem kilkakrotnie minutę po podaniu przez niego typów i jest to absolutna bzdura kursy są przez PIOSTARA wyssane z palca a on mi jescze pisze ze nie wiem co to jest BETFAIR ja na BETFAIR grywałem juz jak dopiero zaczynali raczkować ...
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 Słusznie ,lepiej poświęć czas na napisanie 2 części bajki,która tak dobrze została przyjeta na forum 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
myślę że kolejne części powstaną - bo jak widać materiałów nie brakuje 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
majestic sie wszystkich czepia co sa w elicie takze nie warto sobie zawracac glowy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
majestic sie wszystkich czepia co sa w elicie takze nie warto sobie zawracac glowy  czepiam się ponieważ robicie ludziom wodę z mózgu podajecie typy których w większości nie da się zagrać za takie stawki jak podajecie albo są ogólnie niedostępne po co mi i innym typ z BETFAIR którego nie mogę zagrać tak jak napisałem wcześniej otworzcie temat z typami LIVE i podawajcie typy w tej minucie w której wam weszły , jeszcze bardziej podbijecie sobie statystyki  jest tylko kilka tematów z których korzystam jeden z Was naśmiewa się z progresji innych a sam gra raz za 1% kapitału ale jak się robi gorąco to gra za 99% kapitału dlatego się czepiam bo nie lubię jak się z innych robi durnia a takich nieświadomych małolatów jest na forum wielu i nie chciałbym by wpadli w szpony hazardu bo ktoś wykazał w jakimś temacie zysk nierealną grą ( vide- piostar, eska i paru innych )
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
ale pier... aż miło
szkoda, że nie otworzysz swojego tematu i nie zaczniesz podawać typów
widzę że kolega czepia się wszystkich, którzy mają jakieś ale do Raftera
co nazywasz nierealną grą? jeśli gram live to chyba wyraźnie pisze, zresztą 95% moich zakładów jest podanych dużo wcześniej przed rozpoczęciem zdarzeń, w dodatku spokojnie mogę pokazać skany dowolnego kuponu
PS. swoją drogą już wydostałeś się z tyłka swego mistrza czy to codzienny spacerek aby zaczerpnąć świeżego powietrza?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
majestic nie zgodzę się z Tobą. Ludzie sami sobie robią wodę z mózgu, bo wydaje im się, że ten dział jest od tego, żeby koniecznie grać podane tu typy. Z tego co pamiętam, to idea PP i EPP była taka, żeby prowadzić dziennik gier. Oficjalne pisanie typów wiąże się z pewną presją - pisania regularnie, zgodnie z zasadami itp. Nie wiem czy ktoś tu podaje typy po to, żeby je wszyscy grali. Wydaje mi się, że nie, więc zarzut, że nie można ich zagrać za podane stawki jest trochę nie na miejscu. Jak już ktoś koniecznie chce je grać to niech sobie sam dobiera stawki wg własnego budżetu. Temat z live'ami już miał któryś mod (sorki ale nie pamiętam który) i się nie sprawdził (w sensie korzystania z niego). Trudno, ale nie można przez to zabronić komuś pisania postów. Co do statystyk, wydaje mi się, że już chyba nie robią wrażenia, skoro są liczone w grubych tysiącach. Jeżeli ktoś gra za 1% kapitału i za chwilę gra za 99% to jest jego sprawa. Czy ktoś go będzie naśladował? Każdy musi sam sobie na to pytanie odpowiedzieć. Nie widziałem, żeby ktoś tu robił durnia z kogoś, małolatów trzeba uświadomić (Sports Insider). I na koniec co do nierealnej gry. Kogo to obchodzi czy ktoś gra za prawdziwe pieniądze czy nie. Dobry typer może nie grać za pieniądze w ogóle. Dopóki podaje typy przed czasem i dobrze mu idzie dla mnie jest wszystko w porządku. Pytania? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale pier... aż miło
szkoda, że nie otworzysz swojego tematu i nie zaczniesz podawać typów
widzę że kolega czepia się wszystkich, którzy mają jakieś ale do Raftera
co nazywasz nierealną grą? jeśli gram live to chyba wyraźnie pisze, zresztą 95% moich zakładów jest podanych dużo wcześniej przed rozpoczęciem zdarzeń, w dodatku spokojnie mogę pokazać skany dowolnego kuponu
PS. swoją drogą już wydostałeś się z tyłka swego mistrza czy to codzienny spacerek aby zaczerpnąć świeżego powietrza? niestety nie mam za dużo czasu by przebywac na forum ale nauczyłem się od jednej osoby z tego forum że trzeba innych ostrzegać ( szczegónie młodzież ) przed uzależnieniem także możecie być pewni że zwasze powrócę by wlączyć ostrzegawczy dzwonek 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jaka woda z mozgu. Ja podaje typy przed czasem. teraz naprzyklad jest typ ktory zaczyna sie o 20 45 czy jakos tak a mam go od popoludnia wpisanego. Wczoraj to samo dzien przed rozpoczeciem spotkania typo podany. Wszystko jest ok. A co do kapitalu to jak michas powiedzial - kazdy gra za tyle ile chce. Tematy sa tylko po to zeby podac typ godny (wg autora) uwagi i autor mysli ze moze byc z tego jakis zysk. Kto chce gra kto nie chce nie gra. Proste. Stawki sa jedynie po to zeby 'podswietlic' pewnosc typu. Jesli ktos za za 10 zl typ a normalnie stawia za 100 to wiadomo ze typ jest tylko po to zeby cos podac - moze wejdzie moze nie. A jak jest za duzo wieksze sianko niz zwykle to po to zeby podswietlic ze typ wg autora jest bardzo pewny i warto zainwestowac wieksza kwote. Przynajmniej tak jest u mnie - wszystko przejzyste.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Riva nie wiesz co sie stalo z tematem moim mialem go w elite a tezra niema i niema w PP czekam na odpowiedz znalazlem, przy okazji dobrze byloby wyjasnnic sytuacje, pzdr
Last edited by Rivaldinho; 29/02/2008 21:48.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I tak co powiem nikt nie uwierzy i nikogo to zabardzo nie interesuje ale ok chcesz wiedzec , ja od 1-1-2008 nie bylem w EPP z reszta widac ze po 1-1-2008 byl wpis dopiero 2-3-2008 i 10-2-2008 ostatnie podliczenie musial zrobic moj brat nie widze innej opcji stalo sie i nic na to nie poradze
PS,encepence - sciemniacz to co nawyzej ty jestes.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam pytanie. Jesli moj temat znajduje sie w EPP, a liczba jego postow przekroczy 400, to prosze moderatorow o zamkniecie tematu a nowy (kontynuacje) zakladam bezproblemowo w EPP czy w PP z prosba o przeniesienie do EPP?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
3. Wszystkie nowo zakładane tematy w tym dziale, będą przenoszone przez moderatorów do działu Private Picks. Wyjątkiem są tematy stanowiące kontynuację już istniejących tematów w tym dziale. juz znalazlem, pozdrawiam 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|