|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Marcin - w jaki sposób nabyłeś konto VIP na Moneybookers? napisałeś do nich w tej sprawie czy jak? i co to daje lepszego od "zwykłego" konta i jak wygląda weryfikacja dodatkowa (jeśli takowa jest), dzieki za odpowiedź
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Brak limitu na transakcje i szybki support to najwieksze korzysci. Wydaje mi sie ze jeszcze niedawno mozna bylo wystapic o takie konto - ale ostatnio nie widze tego na koncie kolegi ( moze przeoczylem). W okresie gdy nastepowala zmiana wygladu strony - mialem od nich telefon z zapytaniem o wrazenia i sugestie. Wiec zapytalem czy mozna zwiekszyc limit. Pani powiedziala ze rozpatrza wniosek w ciagu 2 dni. Tak tez zrobili bez zadnej dodatkowej weryfikacji ( wszystkie dostepne mialem juz za soba). Teraz konto nazywa Pro Gambler Vip czy jakos tak.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
udało się komuś wpłacic na konto w MB ekartą mbanku>? bo ja mam problemy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wplac mtransferem, w minute masz kase
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
mam pytanko ile trwa przelew z Moneybookers na konto bankowe?z góry dziękuje za odpowiedź 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam pytanko ile trwa przelew z Moneybookers na konto bankowe?z góry dziękuje za odpowiedź  Średnio 2-3 dni robocze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam pytanko ?! Od niedawna korzystam z MB bo wszedzie wypłacam na e-karte od wielu lat i zero problemow  Co wpisac w polu NRB (Numer Rozliczeniowy Banku) ?? Mam konto w mBanku Jak zrobic ta weryfikacje ?? Oni cos przysla czy trzeba wyslac do nich jakiegos maila z prosba o weryfikacje ??
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Ostanio przy probie wyplaty kasy na konto bankowe zablokowali mi konto. A mam zweryfikowane konto bankowe i adres. Wczoraj wyslalem im amile na ten ich smieszny adresik wraz ze skanem moich dokumentow no ale odzewu na razie brak. am pytanie do tych ktorym takze zablokowali(bo bede musial chyba do nich zadzwonic)o czym jest rozmowa z nimi i jak dlugo po tej rozmowie konto zostanie odblokowane.
A co do wypoiwedzi wyzej nie wiem czy Ci to cos pomoze ale kod Iban to jest PL i numer konta. A jezeli to nie pomoze to na stronie mbanku jest czat z operatorami .
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Po doglebnym przesledzeniu temamatu Cofam wszystko wyżej.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Muszę, wbrew wszystkim negatywnym opiniom tutaj, POCHWALIĆ Moneybookers. A robię to z tego prostego powodu, że dwie wypłaty, które robiłem w tym nowym, 2008 roku, dotarły na moje konto bankowe w MNIEJ NIŻ 6 GODZIN. Jeśli uwzględnić czas przelewów między bankami, to doprawdy wynik imponujący.
Pozostaje sobie życzyć, by było to w nowym roku standardem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam!! Czy moglby mi ktos opisac jak mam wyplacic pieniadze obojetnie czy na karte czy na konto ??? Juz powoli wychodze z siebie  Nigdy wiecej moneybookers W celu zweryfikowania konta bankowego, należy wypłacić z konta moneybookers kwotę mniejszą jak PLN 50.00. W polu adnotacji wypłaty otrzyma Pan/Pani kod weryfikacyjny. Oto kod, który należy wprowadzić po otrzymaniu płatności.tak mi sie pojawia jak chce wyplacic na konto  Tylko jak mam wyplacic te 50 zl skoro nic nie moge zrobic 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
=>W polu adnotacji wypłaty otrzyma Pan/Pani kod weryfikacyjny.<= Najprościej jednak, przelej z twojego konta bankowego (jest to jakieś pare zł) na moneybookers i masz konto zweryfikowane.  Nie daj się ponieść panice jaką robią niedoinformowani użytkownicy, Moneybookers. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o widzisz wlasnie to juz tez przerabialem  wplacilem tak jak mowisz jakies 4 zl i niestety nic to nie dalo...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak wplaciles to teraz wyslij im screena z tej transakcji i tyle
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Marcin - w jaki sposób nabyłeś konto VIP na Moneybookers? napisałeś do nich w tej sprawie czy jak? i co to daje lepszego od "zwykłego" konta i jak wygląda weryfikacja dodatkowa (jeśli takowa jest), dzieki za odpowiedź z rekomendacji, specjalny email i konsultant, odpowiedz na maila niby w godzine, ale czy prawda to nie wiem nie bylo okazji sprawdzic
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tylko ze ja to robilem przez przelewy24 a to ponoc nienajlepszy sposob  powiedzcie mi jakie ID nalezy wpisac tytulem przelewu jak wplacam kase z mBanku do Moneybookers ??? Wydaje mi sie ze to ID z MB ale wole sie upewnic bo juz glupi jestem 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
inzaghi jak ty to robisz?
Powiem Ci najprostszy sposób, którym zawsze wpłacam. Wchodzisz do Moneybookers, klikasz wpłata, wybierasz mbank - wykonujesz polecenia po kolei a samo Cie przekieruje na mbank. Podajesz sumę wpisujesz hasło i po chwili kasa na koncie.
Więcej zabiegów nie potrzeba.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Piostar dokladnie tak zrobilem jak piszesz  Wchodze, kliknalem wplata, wybralem mBank, wpisalem kwote i wtedy przekierowauje na przelewy24 Sprobuj bo przeciez skoro jak tam mam to nie wierze ze u Ciebie jest inaczej
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
oki zgadza się, potem z przelewy24 idzie na mbank i masz wszystko ok
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Znalazlem taka porade jednego z forumowiczow przegladajac tematy o MB : "MB wplaca po zleceniu weryfikacji na Twoje konto bankowe jakas drobna sume, i na wyciagu konta bankowego figuruje kod, ktory wpisujesz na stronie MB pod weryfikacja konta (bodajze w ustawieniach). Po weryfikacji sprawdzasz ustawienia i - limit na miesiac 15000 euro (na poczatek wystarczy " Wszystko fajnie tylko jak im zlecam weryfikacje to nie wyplacaja mi nic tylko zadaja od razu kodu weryfikacyjnego zeby cokolwiek wyplacic ... Czyli instrukcja otworzenia pudelka jestw srodku 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|