Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 13 1 2 8 9 10 11 12 13
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Idziesz do promotora i se ustalasz nowy termin na obrone piszesz podanie i kilka slow uzasadnienia. U mnie to było mniej wiecej nie wyrobiłem sie w terminie bo pracowałem i mieszkam daleko od uczleni i nie mialem czasu. Koles bez slowa podpisał zgode i tam cos napisał bo musi i na pewno cie nie wezmą.

Bonus: Unibet
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
jajca dostałem wezwanie powołania do czynnej służby dzisiaj (wysłane 19.12.07) i mam sie zgłości juz w poniedziałek . Paranoja . Na szczęscie udało mi sie załatwić , że jutro moja pani doktor wypisze mi zaswiadczenie o astmie . I teraz mam pytanie , na komisji lekarskiej byłem 7 lat temu . Na astme zacząłem chorować 4 lata temu , do wojska nie zanosiłem żadnych papierów o tej chorobie . Czy jak teraz je przedstawie to zostaną uwzględnione .

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
To tylko wezwanie, tam po prostu bedziesz musial sie wytlumaczyc co i jak.
Z tymze z tymi babkami nie zawsze da sie dogadac, wiec cos nie pojdzie tak jak powinno, powiedz, ze chcesz pogadac z komendantem wink

Masa mlodych Polakow wyjechala z kraju, i teraz posylaja wezwania komu sie da.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja też czekam na wezwanie rok temu dostałem B12 odroczony na 12 miesięcy mam donieść wyniki spirometrii zobaczymy co dalej...

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by lupus
To tylko wezwanie, tam po prostu bedziesz musial sie wytlumaczyc co i jak.
Z tymze z tymi babkami nie zawsze da sie dogadac, wiec cos nie pojdzie tak jak powinno, powiedz, ze chcesz pogadac z komendantem wink

Masa mlodych Polakow wyjechala z kraju, i teraz posylaja wezwania komu sie da.
mam ich w dupie wezwanie czeka juz na mnie na poczcie. Niech se sla ile wlezie. Nikt mi nie ebdzie mowil co mam robic w demokratycznym kraju . puke

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
sluchajcie

jak by ktos wylecial ze studiow po pol roku, to idzie zaswiadczenie do wku, ze sie juz sie nie uczy. Wtedy wojsko go scia. Ma kategorie A ale zaswiadczenie o chorobie to nie problem. I teraz, jezeli by doniesc zaswiadczenie o chorobie to by robili jakies badania, czy by to wystarczylo?

2. Jak sie czlowiek wymelduje i wyjezdza to nie moga mu nic zrobic? Wystarczy im doniesc papiery o wymeldowaniu sie?

pozdro

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dostalem wezwanie w celu powołania do czynnej służby wojskowej.

jak im zaniose zaświadczenie o nauce to chyba mnie odroczą ? laugh

R
veteran
veteran
R Offline
ten usmieszek to nie na miejscu pewnie dygoczesz ze strachu hehe smile zalezy od humoru hehe komendanta uzupelnien. powaznie to zalezy ile razy sie odraczasz bo ciagle po wywalkach ze studiow 1 semestrowych nie bedzieszmkal odroczenia

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
no troche sie dygam bo to pierwszy raz takie wezwanie dostałem smile

mianowicie jestem na 1 roku psychologii i sa to moje pierwsze studia , a rok ani razu nie powtarzany smile

wiec mowisz że mam szanse ? laugh piwo

R
veteran
veteran
R Offline
hehe to po cholerke piszesz takie dygania na "forum" ja wiem ze dzis wszyscy studiuja wiec nie wszyscy mysla hehe skoro jestes po maturze to normalne ze takie cus ci przyslali

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
laugh

ech to teraz pozostaje mi nauka do sesji blush crazy frown

laugh laugh laugh laugh

dzieki piwo

W
Pooh-Bah
Pooh-Bah
W Offline
MAm pytanie co oni moga chciec ode mnie;/ mam odroczke do 31.08.2008 bo wtedy koncze szkole , a kaza mi sie zglosic 12lutego w celu Obowiazku obrony kraju? co oni mi kaza podjechac po Bilet? pojeba... ich?

wieczny student
wieczny student
A ja mam kategorię E, czy Z. Czyli nawet w czasie wojny nie wezmą mnie do woja. Będę ewakuowany razem z kobietami i dziećmi laugh

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Panowie jakie pytanko jak polece ze studiów (bo taki scenariusz tez zakladam bo troche do zaliczenia w sesji mi jeszcze zostalo tongue ) to szkoła odrazu wysyła że już u nich nie studiuje i mnie moga wziąć do woja czy jak mam odroczke do października to do tego czasu się nie będą czepiać?

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Jak wylecisz, to od szkoła wysyła pisemko, że wyleciałeś i możesz się spodziewać poleconego od WKU.

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Dzieki juz znalazlem temaci gdzie sa poruszane take sprawy piwo

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Hejka tongue
Dostałem na lekarskiej znowu A - astma oskrzelowa sporadyczna , oczywiscie bede sie odwoływał bo uważam , że moja astma jest przewlekła i uniemożliwia mi odbywanie służby wojskowej .
Dostałem ponowne wezwanie powołania na 05.03 , możliwe , że w celu wręczenia mi biletu . Jutro albo w środę chcę się zapisać na studia wyższe (płatne) . Nie wiem kiedy dostane żaświadczenie do WKU .
I teraz jak dostane przed 05.03 to chyba nie będzie problemu w WKU a co jeśli dostane po tym terminie ? Da się to jakoś w WKU dogadać , że doniose później ?

A odnośnie odwołania do komisji wojewódzkiej to co jeśli dostane wezwanie po terminie na który dostałem karte powołania ? Ktoś się orientuje czy lepiej pytać na tym forum wojska ?

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by Marcel
Hejka tongue
Dostałem na lekarskiej znowu A - astma oskrzelowa sporadyczna , oczywiscie bede sie odwoływał bo uważam , że moja astma jest przewlekła i uniemożliwia mi odbywanie służby wojskowej .
Dostałem ponowne wezwanie powołania na 05.03 , możliwe , że w celu wręczenia mi biletu . Jutro albo w środę chcę się zapisać na studia wyższe (płatne) . Nie wiem kiedy dostane żaświadczenie do WKU .
I teraz jak dostane przed 05.03 to chyba nie będzie problemu w WKU a co jeśli dostane po tym terminie ? Da się to jakoś w WKU dogadać , że doniose później ?

A odnośnie odwołania do komisji wojewódzkiej to co jeśli dostane wezwanie po terminie na który dostałem karte powołania ? Ktoś się orientuje czy lepiej pytać na tym forum wojska ?
Jeżeli chodzi o studia i kwitek do WKU to musisz go zanieść do WKU najpóźniej 14 dni przed rozpoczeciem służby.

R
veteran
veteran
R Offline
Marcel jak sie dogadasz to i uwzglednia papierek o tym ze bedziesz pobieral nauke a doniesiesz zaswiadczenie jak sie semest zacznie. natomiasty jak beda plumpkac to stary spokoknie nie odbieraj nic poleconego do poczatku marca czy tam 10 nie cale 14 dni wiec spokojnie zalatw sobie wszystko i nie boj zaby.

2009 wojsko idzie sie pierrrrddddoooo

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
dzieki chłopaki piwo

Strona 10 z 13 1 2 8 9 10 11 12 13

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Sensei, Akhu, alfa, betowiec, rafal08, forty, ElNinho[mmdea], rymoholik, aker, JelineK), 2,883 gości, oraz 20 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,939
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025