|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
proponuje ugryźć się w język a "tępoty" szukać wśród swoich
pyta odpowiadam, zwisa mi kto to czyta
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
pyta odpowiadam, zwisa mi kto to czyta jak ktoś kogo nie znasz spyta Cie tutaj gdzie w Twoim mieście można kupić prochy chociaż wiem,ze to jest nielegal to też tak odpowiesz .......ps. sam sie ugryź w język i na drugi raz wyślij answer na priv .
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
pyta odpowiadam, zwisa mi kto to czyta jak ktoś kogo nie znasz spyta Cie tutaj gdzie w Twoim mieście można kupić prochy chociaż wiem,ze to jest nielegal to też tak odpowiesz .......ps. sam sie ugryź w język i na drugi raz wyślij answer na priv . pozostawię bez komentarza i już nie zaśmiecam w temacie 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Przepraszam za zamieszanie a zainteresowanych informuje ze pracownikiem US nie jestem...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kolego kartą bankomatową z netelera bez użycia mojego konta bankowego Transakcje kartą można namierzyć tak samo jak przelewy bankowe. Szczegóły tuA tak poza tym to temat pojawiał się już wiele razy i nie widzę powodów do zaśmiecania nim tego wątku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawe jak się dowiedzą że mam Netellera z którego wypłacę za pomocą karty bankomatowej? kolego lepiej dalej pisz bajki  i podawaj typy wyssane z palca  bo w tym chyba jesteś najlepszy  zastanów się co piszesz ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawe jak się dowiedzą że mam Netellera z którego wypłacę za pomocą karty bankomatowej? kolego lepiej dalej pisz bajki  i podawaj typy wyssane z palca  bo w tym chyba jesteś najlepszy  zastanów się co piszesz ... Majestic, z całym szacunkiem, ale trochę się ośmieszasz. Nie chcę się tutaj kreować na obrońcę Piostara ale piszesz po prostu głupoty. Typy, które gra można zagrać jak najbardziej. Często moje typy pokrywają się z jego i nigdy nie miałem problemu z ich zagraniem. Poza tym wklejał skany na dowód tego, że gra je w rzeczywistości. Widocznie Ty nie chcesz przyjąć do wiadomości. Ale to już tylko i wyłącznie Twój problem 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
dosc ciekawy temat i ciekawa kwiestia.. Majestic: ciebie natomiast ten temat nie powinien interesowac  podczas grania typow raftera za 10 zl, o wyplate bac sie niemusisz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a lyberały co jest podobno Platforma miala 'najlepszy pomysl na uregulowanie prawne zakladow online' to jak to z tym, yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
hehe miec miala ale teraz brak czasu  sa wazniejsze sprawy jak chocby zakaz palenia w miejscach publicznych llol
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
hehe miec miala ale teraz brak czasu  sa wazniejsze sprawy jak chocby z akaz palenia w miejscach publicznych llol Czekam na to z utesknieniem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W publicznej kasie brakuje na stadiony już nie tylko "miliarda Zyty". Temat wróci - i to bardzo szybko.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ponoć mają się zająć nowelizacją ustawy już w lutym , taka przynajmniej była wypowiedż rzecznika MF. Poczekamy , zobaczymy...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czy warto uregulować eHazard w Polsce?http://media21.pl/internet/legalizowac-ehazard-w-polsce/ Szacuje się, że ok. 20% Polaków gra w eHazard. Polski kodeks karny skarbowy mówi jednak wyraźnie, że uczestnictwo w takich zakładach to przestępstwo skarbowe. Grozi za to nawet 5 lat więzienia. Legalizacja i opodatkowanie hazard u w internecie może przynieść ponad 133 mln zł rocznie z tytułu podatku od gier i ok. 12 mln zł z tytułu podatku dochodowego - twierdzą eksperci z Instytutu Badań nad Gospodarką Rynkową. Łączna wysokość podatków pobieranych od przedsiębiorstw prowadzących kasyna gry, salony gier na automatach i organizujących zakłady wzajemne mogłaby po legalizacji hazardu w internecie wzrosnąć z ponad 281 mln zł rocznie (opodatkowanie firm realizujących gry i zakłady wzajemne metodami tradycyjnymi) do ponad 426 mln zł (opodatkowanie firm tradycyjnych i internetowych prowadzących gry i zakłady wzajemne) - mówi dr Bohdan Wyżnikiewicz z Instytutu Badań nad Gospodarką Rynkową. - Z tej sumy 145,19 mln zł stanowiłby podatek odprowadzany przez legalnych operatorów internetowych, zaś 281,32 mln zł podatek odprowadzany przez tradycyjnych operatorów hazardowych. Według IBnGR, tylko w 2005 roku łączne wpływy budżetowe z tytułu podatku od gier wyniosły 805,7 mln zł. Nie zostały uwzględnione żadne formy zakładów internetowych. Nie są one w Polsce opodatkowane, ponieważ według ustawy o grach i zakładach wzajemnych, zakłady takie nie są w Polsce legalne. Jak przyznają ludzie z branży bukmacherskiej, lobbing w sprawie zmian ustawowych trwa od bardzo dawna. Więcej na: http://media21.pl/internet/legalizowac-ehazard-w-polsce/
|
|
|
|
|
|
|
http://www.e-play.pl/index.php?action=page&view=12&id=16020&page=1 jeśli obecny Szef Totalizatora Sportowego mówi w taki sposób o e-bukmacherce to dobrze wróży na przyszłość : "TS chciałby też wejść w rynek zakładów bukmacherskich. Spółka nie traci również nadziei, że w naszym kraju zalegalizowany zostanie hazard w Internecie. – Nie ma sensu udawać, że to zjawisko nie istnieje. Uważam, że należy zezwolić wszystkim zainteresowanym firmom hazardowym na działalność w sieci. Wierzę, że Totalizator dzięki atrakcyjnej ofercie poradziłby sobie z konkurencją i zdobył lwią część tego rynku – twierdzi Jacek Kalida......................już nie chcą monopolu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a lyberały co jest podobno Platforma miala 'najlepszy pomysl na uregulowanie prawne zakladow online' to jak to z tym, yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy  Wlasnie ! Kiedy w koncu Tusk uszczesliwi dziadkow ktorym renty przepadaja oraz 90 % forumowiczow mecz.pl ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No wlasnie czekamy... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Cytat z artykulu pani redaktor "Polscy gracze zakładają się w firmach internetowych, mimo że polskie prawo nie dopuszcza takiej możliwości. Zagraniczni przedsiębiorcy jednak niewiele sobie z tego robią i prowadzą polskojęzyczne serwisy. W UE hazard w sieci jest dozwolony." A gdzie niby jest Polska jak nie w UE? Skoro jest dozwolony w UE to i w Polsce
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak zwykle powierzchowny bełkot.
|
|