|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Żeby wylączyć ubezpieczenie trzeba zadzwonić na mlinię, inaczej nie da rady
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Żeby wylączyć ubezpieczenie trzeba zadzwonić na mlinię, inaczej nie da rady No to ja nie dzwonilem na 100%, chociaz teraz lepiej, ze jest.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
zamowilem karte debetowa 25 grudnia , 27 sciagneli mi za nia oplate roczna 36 zl, powie mi ktos czy to oplata za tamten rok , czy 2008 ?
no i ile czekaliscie na nia ? bo czekam , czekam i huj
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla tych, którzy chcieliby założyć konto w mBanku: Nie polecam składania wniosku w mpunkcie. Poziom i niedoinformowanie ludzi, którzy tam pracują są wręcz porażające. Dużo osób rezygnuje tylko z tego powodu (musieli się użerać ze sprzedawcami). Ja za to polecam zakładanie kont mBankowych za pośrednictwem www.mbank.ws [ mbank.ws] 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
zanim cokolwiek zrobicie moze by tak jednak poczytac regulamin i umowe? pytanie "Za co mbank nalicza mi kilkadziesiac zlotych, skoro prowadzenie konta jest darmowe, czy pobieraja jakas oplate za karte ekonta?" jest baaardzo lamerskie....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam e Konto juz od 2 lat i polecam kazzdemu kto chce miec tanie dobre konto . duzym plusem jest to ze nie trzeba miec stalych wplywow na konto
Za prowadzenie rachunku nie pobieraja oplat przelewy wewnetrzne 0.00gr ( np. inteligo 0.50gr pko 1 zl ) przelwey po za bank 0.50gr ( inteligo 1 zl) darmowa karta do bankowmatu ubezbieczenie karty to 1 zl z groszami na miesiac Wyplaty z bankomatow euronetu za darmo z innych sieci chyba 1 zl pociagaja
jesli szukasz konto do finansow z bukmacherki to mbank jst bez konkurencyjny ,wogole na polskim rynku m Bank jak narazie nie ma konkurencji jesli chodzi o polaty .
Minusem napewno jest to ze mban nie ma swoich plcowek naziiemnych ,sa tylko mKoski ale to tylko w wiekszych miastach. Aby wplacic kase np na konto nalezy skorzystac z wplatomatu niestety sa tylko w wiekszych miastach lub mkoosku.Albo pzrelac z innego konta na wlasne. Ale ogolnie po 2 latach uzyktowanai jestem bardzo zadowolony moja ocena w skali 10 punktowej 8.5 /10 jak by byly wplatomaty dostepne bardziej niz w tej chwili to 10/10
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
W PKO BP inteligo nie ma oplat za przelew na konto w tym samym banku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co więcej, nie opłat za przelewy do Inteligo i do PKO BP Inteligo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam e Konto juz od 2 lat i polecam kazzdemu kto chce miec tanie dobre konto . duzym plusem jest to ze nie trzeba miec stalych wplywow na konto
Za prowadzenie rachunku nie pobieraja oplat przelewy wewnetrzne 0.00gr ( np. inteligo 0.50gr pko 1 zl ) przelwey po za bank 0.50gr ( inteligo 1 zl) darmowa karta do bankowmatu ubezbieczenie karty to 1 zl z groszami na miesiac Wyplaty z bankomatow euronetu za darmo z innych sieci chyba 1 zl pociagaja
jesli szukasz konto do finansow z bukmacherki to mbank jst bez konkurencyjny ,wogole na polskim rynku m Bank jak narazie nie ma konkurencji jesli chodzi o polaty .
Minusem napewno jest to ze mban nie ma swoich plcowek naziiemnych ,sa tylko mKoski ale to tylko w wiekszych miastach. Aby wplacic kase np na konto nalezy skorzystac z wplatomatu niestety sa tylko w wiekszych miastach lub mkoosku.Albo pzrelac z innego konta na wlasne. Ale ogolnie po 2 latach uzyktowanai jestem bardzo zadowolony moja ocena w skali 10 punktowej 8.5 /10 jak by byly wplatomaty dostepne bardziej niz w tej chwili to 10/10 Z Pko Inteligo do innych banków 50 gr, a nie 1 zł 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Dla tych, którzy chcieliby założyć konto w mBanku: Nie polecam składania wniosku w mpunkcie. Poziom i niedoinformowanie ludzi, którzy tam pracują są wręcz porażające. Dużo osób rezygnuje tylko z tego powodu (musieli się użerać ze sprzedawcami). Ja za to polecam zakładanie kont mBankowych za pośrednictwem www.mbank.ws [ mbank.ws]  ja chcialem zalozyc konto przez neta ale sie pomylilem i cos zle wpisalem. potem wypelnilem jeszcze raz ale te barany nie chca mi zalozyc juz konta. nie polecam tego banku. niekąpetentni ludzie tam są
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla tych, którzy chcieliby założyć konto w mBanku: Nie polecam składania wniosku w mpunkcie. Poziom i niedoinformowanie ludzi, którzy tam pracują są wręcz porażające. Dużo osób rezygnuje tylko z tego powodu (musieli się użerać ze sprzedawcami). Ja za to polecam zakładanie kont mBankowych za pośrednictwem www.mbank.ws [ mbank.ws]  ja chcialem zalozyc konto przez neta ale sie pomylilem i cos zle wpisalem. potem wypelnilem jeszcze raz ale te barany nie chca mi zalozyc juz konta. nie polecam tego banku. niekąpetentni ludzie tam są I tyle w tym temacie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz to nie wiem, czy serio piszesz, czy sobie jaja robisz.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Gorąco polecam  mam tam konto bodajże 4 lata i zero problemów, nawet mały kredycik sobie załatwiłem, wszystko w jak najlepszym porządku a używam praktycznie codziennie i do wszystkiego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja wczoraj wniosek przez neta złożyłem. Długo teraz trzeba czekać aż załatwią te wszystkie formalności?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja chcialem zalozyc konto przez neta ale sie pomylilem i cos zle wpisalem. potem wypelnilem jeszcze raz ale te barany nie chca mi zalozyc juz konta. nie polecam tego banku. niekąpetentni ludzie tam są Pewnie w banku namierzyli, że założyłeś lewe konto na naszej-klasie i stąd odmowa założenia konta https://www.mecz.pl/forum/ubbthread...&topic=0&Search=true#Post1930264
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ja chcialem zalozyc konto przez neta ale sie pomylilem i cos zle wpisalem. potem wypelnilem jeszcze raz ale te barany nie chca mi zalozyc juz konta. nie polecam tego banku. niekąpetentni ludzie tam są musisz zadzwonic na mLinię... a nuz sie na jakieś ruchanko umówisz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
ja chcialem zalozyc konto przez neta ale sie pomylilem i cos zle wpisalem. potem wypelnilem jeszcze raz ale te barany nie chca mi zalozyc juz konta. nie polecam tego banku. niekąpetentni ludzie tam są musisz zadzwonic na mLinię... a nuz sie na jakieś ruchanko umówisz  no i co do warszawy mam jezdzic. to sie nie opyla
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
nie mozna edytowac ale sie nie smiejcie. w czestochowie bzykanko jest zawsze a najlepiej jak przychodzi pielgrzymka to potem trzeba robic oklady na fiuta laski głodne i same wchodza na kapucyna. troche fryz przyrzeluje, minolte na szyje powiesze, ciemny okular i juz majom mokro. a latem to marynare na gołe ciało, troche futra na klacie pokazesz. najlepsze są z warszawy jak stary biznesy kreci i baby nie umie dobrze posunać a ja im nie żaluje, bo wole bzykanko niż siedzieć na lajfie i obstawiac
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|