|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tursunov - Guccione
znalazłem bardzo fajny zakład w Unibet over 1,5 brejka w meczu kurs 1,94
Moim zdaniem naprawdę warto to zagrać. Wiadomo, że Guccione dobrze serwuje i o przełamania będzie trudno, ale to jest finał i nie wyobrażam sobie dwóch TB, a wystarczy wynik 6:4 6:4 lub na przykład trzy sety bardzo prawdopodobne i wtedy może być nawet jeden tiebreak. To trochę loteryjny zakład więc ciężko uzasadniać, ale ja go zagrałem dosyć grubo.
Pozdrawiam Tursunov - Guccione
znalazłem bardzo fajny zakład w Unibet over 1,5 brejka w meczu kurs 1,94
Moim zdaniem naprawdę warto to zagrać. Wiadomo, że Guccione dobrze serwuje i o przełamania będzie trudno, ale to jest finał i nie wyobrażam sobie dwóch TB, a wystarczy wynik 6:4 6:4 lub na przykład trzy sety bardzo prawdopodobne i wtedy może być nawet jeden tiebreak. To trochę loteryjny zakład więc ciężko uzasadniać, ale ja go zagrałem dosyć grubo.
Pozdrawiam tez to zagralem , sadze ze 2 breaki padna , i to niekoniecznie ze strony Tursunova, Guccione gra bardzo dobry tennis , licze na troche slabsza dyspozycje obu panow jesli chodzi o 1 serwis 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tytułem małego podsumowania: Rosjanin Dmitrij Tursunow pokonał 7:6 (7-3), 7:6 (7-4) Australijczyka Chrisa Guccione w sobotnim finale turnieju tenisistów z cyklu ATP Tour na twardych kortach w Sydney (pula nagród 465 tys. dol.). 25-letni Tursunow odniósł czwarte zwycięstwo w karierze. Wcześniej Rosjanin triumfował w Mumbaju w 2006 roku oraz w ubiegłym sezonie w Indianapolis i Bangkoku. [ Linked Image] p.s. Panowie dziękuję za dobre typy 
|
|
|
Link skopiowany do schowka