Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 14 z 19 1 2 12 13 14 15 16 18 19
R
old hand
old hand
R Offline
..typy na australie podam dzisiaj popoludniu czekam na wynik nba.

na dzisiaj koniec ...finish

czas na spanie
pozdrawiam

i cytacik postanowilem ze na zakonczenie kazdego dnia zreszta robie to zawsze podczas modlitwy rowniez bede podawal rowniez tu na forum cytat kazdego dnia inny ,pewnie niktore beda znane ale chodzi o to ze takie cytaty czy tez afirmacje strasznie wplywaja na moje poczynania i dodaja wiary i motywacji nie tylko w bukmacherce na dzisiaj zdanie ktore powtarzam dosyc czesto w cigu dnia ze 100razy siedzac nad typami czy jedzac obiad oto one:
:
:Jeżeli będziesz czuł,że to co robisz,jest naturalne i łatwe -to takie będzie!:

zauwazcie ze wielkie zeczy pisze poprawnie z naleznym szacunkiem sa to zeczy w ktore gleboko wierze.Dlatego tez bukmacherka staje sie coraz latwiejsza.
dobranoc.

Bonus: Unibet
R
old hand
old hand
R Offline
Witam.
Jak zakonczyl sie mecz sacramento nie trzeba nikomu tlumaczyc bo zakonczyl sie calkiem odwrotnie niz ja przypuszczalem .To nic jest to progresja zaczynajaca tydzien nr3.Teraz to co zagralem na australie na poczatek bo tylko na poczatku kazdego wielkiego szlema puszczam tego typu kombo jest to dobry kurs zrobiony z tego co bukmacherzy nam daja na super pewne mecze
wszystko ladbrokes jako ze na dzien dzisiejszy mam tam najwiecej srodkow.Po zakonczeniu progresji przejde tam gdzie sa lepsze kursy.Narazie nie ma to wiekszego znaczenia by porownywac bo i tak jestem zmuszony grac w ladbrokes.Jeden typ jest w unibet bo gram tam na pewniaka.
COMBO NR1 wszstko jedynki wygrywaja
nadal-troicki 1.04
roddick-dlouhy 1.04
youzhny-moncourt 1.05
gasquet-lindahl 1.04
berdych-eschauer 1.08
hewitt-darcis 1.14
safin-gulbis 1.4
nalbandian-smeets 1.08
aku 2.2 stawka 25euro

COMBO NR2
S.williams-gajdosova 1.03
ivanovic-cirstea 1.04
chakvetadze-petkovic 1.06
hantuchova-king 1.07
kuznetsova-dechy 1.06
davenport-errani 1.04
mauresmo-poutchek 1.07
scharapova-kostanic 1.02
v.williams-zi 1.04
petrova-pratt 1.12
safina-lisicki 1.08
roddick-dlouhy 1.04
aku 1.9 25euro

akumulatory:
robredo-zverev 1 1.22
murray(w planach progresja przeciwko)-tsonga 1 1.2
davydenko-llodra 1.16
aku 1.7 60euro

single1:
clement-schuettler 1.72 50euro

single2
domachowska-johansson 2 2.75 20euro

single 3

UNIBET
berdych-eschauer(ponizej 29 gemow w meczu) 1 1.8 450pln jest to podstawowy typ spodziewam sie wygranej bez mrugniecia okiem.W razie kaplikacji mam przygotowana agresywna progresje na to co wy nazywacie loteria jako ratunek.Ale najpierw poczekajmy na rezultaty.

Dalsze granie odbedzie sie dopiero po zakonczeniu meczu berdycha.

czekam jeszcze az ladbrokes wystawi kursy na nba by kontynuowac progres.

podsumowanie ubieglego tygodnia i bilans zrobie pod wieczor ,oraz w skrocie przedstawie plan na ten tydzien.Moge powiedziec ze ten tydzien bedzie agresywny nadszedl czas agresywnej i zdecydowanej gry.
pozdrawiam.

to na tyle jesli chodzi narazie o australian open.

J
member
member
J Offline
clement-schuettler 1 ?

R
old hand
old hand
R Offline
zeczywiscie clement wg mnie to wygra mimo ze statystyka mowi calkiem cos odwrotnego.Spodziewam sie zacietego meczu gdzie o wygranej bedzie decydowac jedno przelamanie w kazdym secie.Clement to zawodnik waleczny podobny stylowo do niemca .Roznica jest taka ze tutaj gra sie do trzech wygranych co wg mnie jest na korzysc clementa.Problemem francuza jest stara szkola gry gdzie jest malo zagran konczacych z glebi.Zeby nie wdawac sie zbytnio w filozofowanie o tym meczu bo nie ma to sensu powiem krotko wg mnie wygra clement bo czemu by mial wygrac niemiec bo prowadzi 3-1 ? Kazdy ich mecz to zaciety boj o zwyciestwo i tym razem wygra francoz.Przypominam ze federer pojechal z gonzalezem wiec nie ma co gdybac czemu tak a nie innaczej.Kasa postawiona i juz pozamiatane czekam tylko na wyniki.

J
Pooh-Bah
Pooh-Bah
J Offline
Co do naszej Marty to wydaje mi się że poradzi sobie z Johansson.Z tego co sie orientuje Domachowska zmieniła system treningowy a potwierdzeniem tego były gry kwalfikacyjne do AO gdzie Marta rozwalała poprostu przeciwniczki.Ja tu zdecydowanie widze Marte w kolejnej rundzie.

R
old hand
old hand
R Offline
johan przejzalem wyniki marty w kwalifikacjach ,zeczywiscie ona moze to wygrac ale moze tez przegrac.Dlatego obstawiam to nisko liczac na calkiem mozliwa niespodzianke.Przyjzyj sie wynikom johansson to daje duzo optymizmu by liczyc na niespodzianke.Ten typ jest taki ze na domachowska nie postawisz bo nie daje pewnosci ,wiec lepiej grac przeciwko niej.Ona dlugo nie zagrzeje w tym turnieju i byc moze wlasnie juz po pierwszym meczu pokaze co przyniosl nowy trening .Tak jak malysz dzisiaj pieknie skoczyl rownia pochyla w dol hehe tak i domachowska miala swoje piec minut mi sie wydaje w kwalifikacjach.Wezmie czek za wyjscie na kort i pojedzie do domu na to licze i tak obstawiam.

Jedna zecz do wszystkich podstawa jest postawienie pieniedzy i nie martwienie sie o przyszlosc.Po co mi wdawac sie w dywagacje jak juz wszystko zatwierdzone ,przyklepane,pozamiatane.Mozna pogadac o takich zeczach w towarzystwie np przy kawie arabskiej.Teraz jak juz zagralem to tylko wyniki mnie interesuja i zaksiegowanie ewentualnych zyskow badz strat.Co ja mam ci powiedziec ,domachowska zmienila trening ok a ja gram ze przegra.

R
old hand
old hand
R Offline
ladbrokes wystawil wlasnie typ na nba fajnie bo mecz jest wczesnie wiec jesli wygram to nba zaliczam jeszcze do tygodnia nr 2
NBA progresja(etap nr2)
portland-toronto(-4.5) 2 1.9 225euro

Przypominam ze ta progresja ma zakonczyc sie maxymalnie za 4 razem.Jesli bedzie innaczej nastapi pauza i dokoncze ja w zaleznosci od budzetu jaki osiagne na AO .

Boze ty wszystko wiesz i sprawisz ze dzisiaj wygram ta progresja wierze w to i prosze cie o to z calego serca.Spraw bym dzisiaj wygral razem z toronto roznica 5 koszy..Ty jestes wszechmogacy i sprawiasz wszystko to w co z calego serca wierze.Wierze w ciebie i w wynik ktory da mi dzisiaj wygrana.Poblogoslaw to AMEN-DZIEKUJE.

Pozdrawiam i do uslyszenia po tym meczu niezaleznie jak sie zakonczy zrobie po nim bilans tego dygodnia.

R
old hand
old hand
R Offline
.i jeszcze jedno mialem delikatny problem z zagraniem na toronto.Pierwszy raz odkad gram w ladbrokes okazalo sie ze zwiekszyli mi limit co znaczy zmniejszyli mozliwosc gry progresja.Ten typ support przyjal jednak jak to nie wejdzie prawdopodobnie bede musial ominac limit grajac w kilku bukach taki sam typ.Ale dzisiaj to wejdzie.Szczeze mowiac zaskoczony jestem MAXYMALNIE ateraz to nawet juz wku... Co to za limity oni ustalaja bez sensu ale ok na kazdy problem jest rozwiazanie.Narazie skupiam sie tylko na wynikach..

Moze ktos ma tam jeszcze jakies smieszne limity?Wydaje mi sie ze konto zostalo przejzane i doszli do wniosku ze warto przystopowac gre progresja a myslalem ze tylko bwin tak robi.He buki zabezpieczaja sie jak tylko moga cwaniaki z nich.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jesli moglbym cos doradzic graj kazdy stopien progresji w innym bukmacherze bo tak przejrza konto, strategie i stad pojawiaja sie limity - buki maja jak najdluzej myslec ze grasz u nich liniowo bo inaczej zaraz jakies majstrowanie przy koncie sie zaczyna i przoduja w tym wlasnie angielsko-izraelskie buki typu Ladbrokes czy Coral
Pozdrawiam

R
old hand
old hand
R Offline
KAMON MADAFAKA!!!!!!!!
HEHEHHEHE toronto VAMOS DZIEKUJE BOZE JESTES WIELKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

R
old hand
old hand
R Offline
ok sory ale sledzilem wynik na live i emocje jednak nie udalo sie skontrolowac do konca.Podsumowanie tygodnia nr2 zrobie za jakis czas.Pozdrawiam.

R
old hand
old hand
R Offline
Male podsumowanie tygodnia nr2
typy ktore gralem poaje tylko rezultaty
sevilla-real betis(gole wiecej w 2.pol) loss
stuttgart-ajax (gole wiecej w 2.pol) win
chelsa-everton(5-7 zutow roznych w meczu) win
xanthi-aek(niep.ilosc goli) loss
kalamaria-larisa(niep.ilosc goli) win
ferrero-kohlschreiber 1 loss
jacobsen nizej niz 9 w klasyfikacji koncowej win
koch-kofler 1 loss
indiana-sacramento(-2.5) 2 loss
portland-toronto(-4.5) 2 win
Akumulator
gasquet-tursunov 1 loss + korelev-minar1 win kupon loss
fyrst./mat-step./berdych zwrot stawki

lacznie (kuponow) 11
trafionych 5
nietrafionych 6
typow zagranych 12
trafione 6
nie trafione 6

zakladany zysk na tydzien nr 2 +350euro
zysk osiagniety:+338.8euro

zysk po 2 tygodniach gry:-212.3(tydzien nr1)+338.8(tydzien nr2)=+126.5euro
pozostala pula do gry +3126.5euro

Jak widac obecny tydzien prawie zgodnie z zalozeniami zabraklo 11.2euro do rownowagi.Ogolnie mowiac zysk jak na 2 tygodnie gry to zysk marny,jednak cierpliwosc i trzymanie sie planu zniweluje straty z tygodnia nr1 ktory jest za to odpowiedzialny i zyski beda dokladnie takie jakie do tej pory miec powinienem.

Zrys tygodnia nr3
plan:osiagnac minimum 410ezysku (z czego 60euro strat z tygodnia nr1)

Teraz pozostaje czekac na rezultaty meczow i dzialac zgodnie z planem.Bo jak widac plan i trzymanie sie go powoduje bycie na odpowiednim torze.
Pozdrawiam i maxyma na dzisiaj:
:NIE MYŚL TYLKO O SWOICH PLANACH
RÓB COŚ Z NIMI!!!!!!!!!
do uslyszenia jutro panowie.

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by RAFTER
KAMON MADAFAKA!!!!!!!!
HEHEHHEHE toronto VAMOS DZIEKUJE BOZE JESTES WIELKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
od kiedy Bóg ma coś wspólnego z progresją lub czymkmolwiek w bukmacherce ? ps. jeśli Ty masz zamiar za każdym razem dziękować Bogu bo wygrałeś to nazwa tematu : Doświadczenie=kasa to zwykły banał dla naiwnych a Ty po prostu masz co jakiś czas fuksa jak większość graczy.......btw chłopaki na Quasi kleją szybciej super kupony bez zbędnych filozoficzno-psychologicznych pierdół.

R
old hand
old hand
R Offline
widzisz agassi hehe widzisz co ty o tym mozesz wiedziec jak twoja wypowiedz jest podsumowaniem twojej wiary w te sprawy.Piszac bog mam na mysli podswiadomosc to jest bog w ktorego bezgranicznie wierze.Jesli zas dziekuje co robie przed kazdym typem to ma to gebsze znaczenie.Nie jest to typu boze wierze w ciebie i dlatego ten typ wejdzie.Wierze w podswiadomosc ktora tak zaprogramowalem ze kieruje moimi wyborami(podswiadomosc).Przyklad agassi:
powiedzmy ze mam zagrac progresja i przygotowuje plan.Wszystko juz przeanalizowalem i prawie zatwierdzam i nagle jakis glos mowi a spojz jeszcze na to...spogladam i kurcze jednak zmieniam decyzje rozpracowuje ta progresje robie plan i zeczywiscie wchodzi.Ja wierze w mysli jak myslisz takie masz zycie,takie masz rezultaty w tym co robisz.Ja ciezko pracuje nat typami a wspolpracuje ze mna podswiadomosc ktora podpowiada mi wybory.Poczytaj troszke ksiazek bo to one zmienily moje myslenie w tej materii.Co ja ci bede tlumaczyl wystarczy poczytac o podswiadomosci i stosowac te zasady w kazdej dziedzinie zycia ja tak robie od 4 lat i ty co ty nazywasz fuksem ja nazywam mysleniem.Fuks przez dwa lata nazwij to jak chcesz nie dbam o to co ty sadzisz .Wazne co ja mysle co robie.Podkreslam ja stosuje normalne techniki gry tylko wierze ze podswiadomosc kieruje moimi wyborami i sa to wybory trafne.Przyklad gdzie czlowiek grajac na gieldzie stosowal moc podswiadomosci mimo ze skonczyl szkole i byl zawodowym maklerem znajac sie na tym ciagle przegrywal na gieldzie.W koncu uwierzyl w moc podswiadomosci i wygrywa do dzisiaj.Nie jest to czary mary ,normalnie trzeba sie znac na danej dziedzinie i wierzyc ze podswiadomosc pomaga.Nie bede wiecej sie rozpisywal bo szkoda czasu.Szczescie maja ci co wierza w nie.

R
old hand
old hand
R Offline
Jeszcze jedno nie wiem czy ktos robil taka statystyke ale bardzo zadko sie zdaza chodzi mi o serie A spojzcie na wyniki wszystko odd .Jak dlamnie rewelacja prostym i logicznym jest ze w nastepnej kolejce musza byc wyniki parzyste pytanie ktore nalezy zadac podswiadomosci jesli zdecydowal bym sie na progresje na eve brzmialo by :
ktore wyniki beda parzyste ?
pozniej zrobil bym analize kazdego zespolu (moze nawet zrobie)
spojzal bym na statystyke ktora prowadze(moze spojze) i wtedy napewno wyeliminuje polowe zespolow.Zostana z 2-3 druzyny brane pod uwage ,logika czemu ta a nie ta sporo pytan i zostaja dwie .Pozniej juz jak logika powie dziekuje a ciagle mam dwie druzyny na ta progresje mowie wiem ze podswiadomosc sprawi iz dokonam trafnej decyzji.Dziekuje.Stawka typ,plan i progres.AMEN.

R
old hand
old hand
R Offline
i ostatnia zecz na dzisiaj wypowiadane slowa sie spelniaja bo slowa to mysli.Np ja czesto sie zapominam ale ciagle sie kontroluje nad trescia wypowiadanych slow i staram sie nie wypowiadac i nie myslec negatywnych mysli ktore sie spelniaja.Do czego zmierzam przegladajac dzisiaj forum np zapadla mi w pamiec taka o to wypowiedz mysl kogos tam
:znowu jeden mecz pech mnie nie opuszcza: private picks bodajze.Ale piekny program czlowiek ten wgrywa do podswiadomosci bedzie mial pecha i czesto bedzie przegrywal z pomylka jednego meczu.
He kontrolujcie swoje mysli to dobra rada.

E
Pooh-Bah
Pooh-Bah
E Offline
Originally Posted by RAFTER
.i jeszcze jedno mialem delikatny problem z zagraniem na toronto.Pierwszy raz odkad gram w ladbrokes okazalo sie ze zwiekszyli mi limit co znaczy zmniejszyli mozliwosc gry progresja.Ten typ support przyjal jednak jak to nie wejdzie prawdopodobnie bede musial ominac limit grajac w kilku bukach taki sam typ.Ale dzisiaj to wejdzie.Szczeze mowiac zaskoczony jestem MAXYMALNIE ateraz to nawet juz wku... Co to za limity oni ustalaja bez sensu ale ok na kazdy problem jest rozwiazanie.Narazie skupiam sie tylko na wynikach..

Moze ktos ma tam jeszcze jakies smieszne limity?Wydaje mi sie ze konto zostalo przejzane i doszli do wniosku ze warto przystopowac gre progresja a myslalem ze tylko bwin tak robi.He buki zabezpieczaja sie jak tylko moga cwaniaki z nich.

To chyba noralne u bukow? wiadomo ze predzej czy pozniej jak wygrywasz masz limit. Dlatego kto wygrywa w dluzszej perspektywie moze grac tylko na BF i nigdzie wiecej. Chyba ze chce mu sie bawic w zmiane bukow i granie jednego typo u 5 bukmacherow wink

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
muszę przyznać, że w pewnym sensie cię podziwiam rafter. z tego co widzę poświęciłeś życie swojej pasji, czyli grze. nie pracujesz, odprawiłeś żonę, masz trochę kasy z wynajmu i innych źródeł, siedzisz sobie i cały czas rozkminiasz co by tu zagrać, czy nieparzyste w serie a czy hcp w nba, itd. prowadzisz jakieś zapiski, zeszyty ze strategiami i typami i progresjami, rozwieszasz kartki na ścianach. dla mnie jesteś takim typem szalonego naukowca bukmacherki wink.

gdyby tylko podświadomość doradzała ci jak pisać i interpunkcję stosować, bo czasem ciężko się ciebie czyta
pozdro i powodzenia życzę

R
old hand
old hand
R Offline
ide wlasnie spac ogladajac murraya z tsonga.Clement umoczyl pomylilem sie co do tego typu .Coz stalo sie ,nie jest zle sytuacja rozwija sie w nienajgorszym kierunku.SZczeze powiedziawszy nie spodziewalem sie ze tsonga tak gra.Wiedzialem owszem ze robil wyniki ale jak zobaczylem go teraz po raz pierwszy zreszta na zywo to nie dziwie sie ze te jego wyniki sa takie dobre.Nie wiem jak to sie potoczy ,mam nadzieje ze z uplywem czasu francuz sie wystrzela.Ale to istny zabujca na korcie,zero kompromisow agresywna gra na maxymalnym ryzyku.Zobacze jak wstane co sie wydazylo ale progresja na porazke murraya powinna sie zaczac od tego typu.Narazie jeden typ zle .Poczekamy podsumujemy po wynikach.
dobranoc.

old hand
old hand
Rafter jezeli chodzi o psychologiczny aspekt gry. To dajesz wiedze, ktora jest woda na mlyn i w sumie robisz to bezintersownie co jest Twoim bledem podcinasz glalaz na ktorej sam siedzisz. Poza tym typy masz sredniej jakosci - poki co. I tej pasji beda Ci zazdroscic a może juz tak jest ...

Strona 14 z 19 1 2 12 13 14 15 16 18 19

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (Szuman, burbon, betowiec, Sensei, 11kera11), 2,594 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,743
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025