Warto spróbować, to niewiarygodne,… ale prawdziwe. Ten, kto zrobi test, wystawi na próbę swoje przekonanie o władzy nad ciałem. Jestem pewny, że na jednej próbie się nie skończy, że będziesz się starać podporządkować sobie stopę. Ale na próżno. Zobacz sam !
1.- Więc, jeśli siedzisz przy biurku, unieś prawą stopę i zataczaj nią koła zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara.
2.- W trakcie zataczania kół przez prawą stopę, pisz w powietrzu, prawą ręką cyfrę 6. Twoja stopa zmienia kierunek ?!
3.- A nie mówiłem ? ... i nic na to nie poradzisz.
4.- Wyślij ten test swoim przyjaciołom. Też nie uwierzą, ale będą mogli spróbować...
5.- Nie zapomnij : stopa zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara!
wlasnie wrocilem ze sklepu ( zamierzam kupic tv lcd i kino domowe ), oto moj dialog z sprzedawca : - Dzien dobry, moglby mi Pan powiedziec cos o tym tv lcd sharp 32 o jakiego parametrach i tak w ogole...
a on mi na to: - ten tv jest firmy sharp, jest produkcji japonskiej i ma plaski 32 calowy kineskop
w typ momencie mu przerwalem i zapytalem sie glupio :
- czy sa tv lcd z "nieplaskimi" kineskopami - wydaje mi sie ze nie
normalnie zalamka i dobrze ze przyszedl inny klient i go zagadal a ja dalem strzalke
Warto spróbować, to niewiarygodne,… ale prawdziwe. Ten, kto zrobi test, wystawi na próbę swoje przekonanie o władzy nad ciałem. Jestem pewny, że na jednej próbie się nie skończy, że będziesz się starać podporządkować sobie stopę. Ale na próżno. Zobacz sam !
1.- Więc, jeśli siedzisz przy biurku, unieś prawą stopę i zataczaj nią koła zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara.
2.- W trakcie zataczania kół przez prawą stopę, pisz w powietrzu, prawą ręką cyfrę 6. Twoja stopa zmienia kierunek ?!
3.- A nie mówiłem ? ... i nic na to nie poradzisz.
4.- Wyślij ten test swoim przyjaciołom. Też nie uwierzą, ale będą mogli spróbować...
5.- Nie zapomnij : stopa zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara!
Wystarczy 6 napisać od strony "brzuszka" ,i po kłopocie