Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 11 1 2 8 9 10 11
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
To super że poprawili skrypt i że nie trzeba robić wypłat MB przez support tylko samemu można to zlecić online. Dzięki za info.

------------
pogodnie Gamebookers 100% bonus do 20 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: SUPER20

pogodnie Gamebookers 25% bonus do 50 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: PROMOCJA

Bonus: Unibet
C
C Offline
Przyszła informacja, że sprawa przewalutowania w Gamebookers przy płatnościach za pomocą Moneybookers zostanie wkrótce naprawiona. Mają udostępnić opcję PLN podczas płatności tą metodą.

C
C Offline
Originally Posted by Aquarius80
A ja dalej nie moge wplacic za pomoca MB. Czy oni kiedykolwiek to naprawia ?

Rozumiem, że wszystko już działa sprawnie przy płatnościach przez Moneybookers, czyli skrypt został naprawiony i już jest ok.

To ważna sprawa bo w tym buku można skorzystać z promocji SUPER20 (lub innych) dokonując pierwszą wpłatę przez Moneybookers - w niektórych innych firmach dla tego rodzaju wpłat nie chcą dawać bonusa.

------------
pogodnie Gamebookers 100% bonus do 20 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: SUPER20

pogodnie Gamebookers 25% bonus do 50 Euro ekstra (lub równowartość w innej walucie) dla kodu promocji podczas rejestracji: PROMOCJA

C
C Offline
Kody promocji (przy zakładaniu konta) są nadal aktualne i w Gamebookers są dostępne następujące promocje (wystarczy podczas zakładania konta wpisać właściwy kod promocji):

SUPER20

-lub-

PROMOCJA

Zachęcam do skorzystania. pogodnie

------------

W
Hard-hitter
Hard-hitter
W Offline
czołem;)

W promocji -poleć przyjaciela-, konieczne jest zdobywanie punktów,by można było wypłacić pieniądze, czy wystarczy wymagany obrót?

C
C Offline
O tym jakie są warunki polecenia przyjaciela najlepiej spytać support gdyż nie podają tego na stronie.

Należy natomiast mieć na uwadze, że GB bardzo dziwnie podchodzi to akcji typu poleć przyjaciela i jeśli zobaczy że są tam tylko osoby, którzy chcą dokonać obrót i wyczyścić konto to mogą zablokować zarówno konto osoby polecającej jak i poleconej. Tak przynajmniej robili kiedyś, stąd najlepiej po prostu nie łączyć konta poleceniami tylko korzystać z ogólnych kodów promocji.

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Zawiodłem się trochę na gamebookers, wczoraj wpłacałem pieniadze za pomocą ich strony z moneybookers do siebie na konto w GB ,ale nie wiem jakim cudem pieniędzy na koncie nie ma ale za to w moneybookers mam potwierdzenie transakcji ,wysłałem do supportu GB potwierdzenie transakcji które mam w MB ale oni nie odpiszą rzeczowo tylko wysyłają e-maile ,że zajmują się tą sprawą i w razie kolejnych pytań proszę podawać numer referencyjny,kiedyś to wyglądało inaczej i od razu zajmowali się problemem teraz już czekam 24 godziny i dupa może ktoś mógłby mi doradzić co zrobić z tym fantem,pozdrawiam

C
C Offline
W wielu bukach co jakiś czas transakcja MB nie rejestruje się po drugiej stronie i muszą to ręcznie sprawdzić by zasilić konto.

Do MB nie ma co pisać, według nich wszystko jest ok bo kasa wyszła. Trzeba pisać do buka by sprawdził transakcję w systemie i ją ręcznie zatwierdził.

------------

C
C Offline
Twarog, napisałeś do supportu GB (nie MB)? Zaksięgowali już wszystko?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
witam,
sluchajcie jak to jest z tym bonusem za polecenie przyjaciela na gamebookers? z tego co rozumiem to pisze na stronce, ze jak polece znajomego to znajomy dostanie do 100% wplaty do 244zł a ja że go polecilem 50% tej kwoty wplaconej przez znajomego też do 244zł. czyli jesli moj znajomy wplaci 200zl to na jego koncie znajdzie sie od razu 400zl a ja dostane swoj bonus za polecenie dopiero wtedy gdy przyjaciel obroci ten bonus 5x jesli dobrze rozumiem, czy tu sa jakies inne warunki uzyskania tego bonusu? napisalem to pytanie do supportu gamebookers czy dokladnie to tak na tym polega a oni mi odpowiedzieli zebym przeczytal zasady i warunki promocji na stronie grin

C
C Offline
Z programem polecania przyjaciela bym uważam bo we wcześniejszych tematach było opisanych wiele problemów z tym (np. zablokowanie także polecającego).

E
member
member
E Offline
musze przestrzec przed GB. kiedys uwazalem tego buka za jednego z lepszych na rynku, wprawdzie non stop mialem wrazenie, ze kopiuja stawki z BWIN ale dzieki temu mozna bylo nawet na cos value sie zalapac. odkad nastapily zmiany w GB (chyba zmiana wlasciciela, ja zauwazylem zmiane wygladu i brak p2p) to oferta wyraznie podupadla a do tego non stop widze problemy z promocjami. wczesniej wszystko gralo wiec nie musialem pisac do suportu, teraz - przepraszamy za problemy, po czym problemy sie powtarzaja i nastepuje zwykla zabawa w wymiane maili, echhh. Niestety, moze komus oszczedze troche problemow, pozdrawiam.

C
C Offline
Firma jest za duża i niestety support center, który mają w EU nie obsługuje chyba całego ruchu. A ci drudzy to pewnie kopiuj&wklej robią i dawaj następnego maila.... wink

------------

W
enthusiast
enthusiast
W Offline
7 stycznia zleciłem wpłatę 200zl do GB za pomocą Moneybookers. Jednak GB nie zaksięgował tej kwoty na moim koncie. 8 stycznia dostałem odpowiedz od suportu ze kasa będzie na koncie do 48h. Nie ma jej do tej pory. W niedzielę napisałem kolejny mail do nich prosząc o wyjaśnienie tej sytuacji. Do tej pory pozostaje on bez odpowiedzi i kasy tez oczywiście nie ma. Czy ktoś mógłby mi poradzić co w takiej sytuacji mam robić?

W
enthusiast
enthusiast
W Offline
Przed chwilą kasa w końcu została zaksięgowana na moim koncie więc sprawa wyjaśniona:)

E
member
member
E Offline
uzupelnie poprzedni mail. wymiana maili doszla do liczby chyba 14 (5 z mojej strony) i efekt jest taki: GB popelnil blad, po moim mailu naprawil, po czym odebral i wyslal mnie do dzialu szczegoly premii, stwierdzajac ze to moja wina, ze nie spelnilem warunkow promocji. a do tego ona dawno sie skonczyla i nie da sie nic zrobic, hehe.
ODRADZAM.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Mozna grac systmem u nich? 2z3 , 3z4 itp?

to jest to?:
"WszystkoZakład akumulowany (3 poz.)s - 20 zakłads @
Wszystko4-poz. zakład akumulowanys - 15 zakłads @"

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Jest jeszcze promocja zwrotu stawki jak federer dojdzie do finalu?
Na stronie głównej nie widzę linka

W
enthusiast
enthusiast
W Offline
Jak długo średnio czekacie na odpowiedz od supportu? Na stronie mają napisane że obsługa klienta odbywa sie 24/7 tylko czemu ja na odpowiedz od nich zawsze muszę czekać 2 dni najmniej...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
pamięta ktoś może ile razy trzeba było obrócić bonusem podwojenia depozytu 160 zł z przełomu 2006/2007 i po jakim kursie?
z góry dzięki;
ps. pamiętam że po kursie minimalnym 1,6 ale czy 3 razy bonusem czy 3 razy bonusem i 3 razy depozytem?

Strona 10 z 11 1 2 8 9 10 11

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (aker, 11kera11, Sensei, burbon, betowiec, Lukasz111, alfa, rafal08, latajaca_holenderka, rymoholik, Akhu), 2,787 gości, oraz 13 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,130
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025