|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sorry, ze pytam  Wiem, ze nie wypada.  Jak wiesz to nie pytaj i.....pomysl jaki bedzie Twój 4 nick ,bo czas się...  proponuje __Micha!___
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Sorry, ze pytam  Wiem, ze nie wypada. Prosilbym o mała pozyczke na MB.. jak kazdy wie jutro zaczyna sie AO. Kumpel lezy mi 200zł, a ja nie mam nic  A kumpel oczywiscie jak to jest z pozyczaniem nie odda jutr, tylko w tygodniu. Tak, więc jakby znalazl sie ktos kto mi pomzoe prosilbym o priva albo GG 8863880. Jak ktos sie boi, ze oszukam, bo sporo takim jest to niech sie myli  Pozdrawiam A z MB u mni wszystk ojest ok, czesto robilem transakcje ostatnio, np. przelewalem z buka na MB itd. Wszystko ok Ojojoj długo tutaj nie zabawisz 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Wszystko juz gra. Prosze o moderatora o usuniecie wszystkich niepotrzebnych postow. Sorry, nie wiem czemu obicie z tego zamieszanie.. Co do nickow to robilem nowe przez to, ze link aktywacyjny na skrzynki nie dochodzil. Jak mozna to reszte prosze skasowac. Dziekuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sorry, ze pytam  Wiem, ze nie wypada. Prosilbym o mała pozyczke na MB.. jak kazdy wie jutro zaczyna sie AO. Kumpel lezy mi 200zł, a ja nie mam nic  A kumpel oczywiscie jak to jest z pozyczaniem nie odda jutr, tylko w tygodniu. Tak, więc jakby znalazl sie ktos kto mi pomzoe prosilbym o priva albo GG 8863880. Jak ktos sie boi, ze oszukam, bo sporo takim jest to niech sie myli  Pozdrawiam A z MB u mni wszystk ojest ok, czesto robilem transakcje ostatnio, np. przelewalem z buka na MB itd. Wszystko ok Ojojoj długo tutaj nie zabawisz  Buhahahahaha ja Ci pozycze...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
moze ktos wie jak mozna zaplacic za subskrypcje typow tennisform poprzez moneybookers, na stronie wspominaja o tej mozliwosci natomiast link jest tylko do paypal 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
juz nie wiem o co b. Chce sobie zweryfikować konto w moneybookers a tu klapa Konto mam w mbanku, wpisuje SWIFT zarówno stary jak i nowy i cały czas mi pokazuje : niepoprawny kod banku  to co ja mam tam wpisać ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
poprawny kod banku 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
RiKi - czyli niby który ? Bo już mnie to denerwuje :MAD:
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
platni sluchaj tutaj musi cos byc nie tak nie z twojej winy skoro wpisujesz i ten i ten. chyba zwe im chodzi o kod banku a nie kod swift jak sie nie myle kod banku to chyba 8 pierwszych cyfr z rachunku xx yyyy yyyy zzzz zzzz .... yyyy to chyba ten kod
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
BREXPLPWMBK - ostatnio ten wpisywałem, nie dalej jak początek stycznia i było oki
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
musisz wpisac te osiem YYYYYYYY czyli od 3-10 z twojego konta bankowego
XX YYYY YYYY ZZZZ ZZZZ ZZZZ ZZZZ NRB składa się z 26 cyfr i zawiera następujące elementy: XXYYYYYYYYZZZZZZZZZZZZZZZZ gdzie: X - (2 cyfry) - tzw. cyfra kontrolna. Y - (8 cyfr) - numer rozliczeniowy jednostki organizacyjnej banku. Z - (16 cyfr) - numer rachunku Klienta w bank
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
dzięki  Pomogło. Tylko po co pisza :prosze wpisac kod SWIFT jak chcą nr ?  i daruje Ci, ze niepoprawnie napisałes mój nick  
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
przed kontem czyli iban dodaje zawsze PL i dochodzi
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
przeciez tam pisze NRB (Numer Rozliczeniowy Banku) a nie swift chyba ze masz po angielsku strone to zmien na polski
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Dałem sobie Al_Bundy na polski i wyraźnie napisane było ze chodzi o kod SWIFT. Dlatego juz nie wiedziałem co jest grane. Ale dzięki za rozpiske, moze komuś sie jeszcze przyda Piostar 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
platini sorki za :i: ale pisze lezac i mi zjadlo literke 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam. Wiem że większość z Was od razu sie oburzy, ale mam wielki problem. Wiem również że jest zakaz prowadzenia wymian. Jednak jest to dla mnie naprawdę ważna spawa. Monybookers nagle chce mi zweryfikować adres domowy i wysłał mi do domu list, który nie doszedł jeszcze do mnie. Potrzebuje pilnie pieniędzy i nie mogę niestety wypłacić z mojego konta na mb do mbanku. Jeśli ktoś by sie znalazł kto chciałby sie wymienić , tzn. ja mu przeleje na moneybookers a on mi na mBank 250 złotych to bede dozgonnie wdzięczny. Zaznaczam że nie chce pożyczki tylko szybkiej wymiany. Moje gg 5229938 lub na priv. Nie pisałbym tego gdybym nie miał naprawdę wielkich kłopotów z bliską mi osobą. Proszę bez głupich komentarzy.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
No to poraz kolejny ktoś pokazał jak inny człowiek może wykorzystać czyjeś nieszczeście Aż sie odechiewa wszystkiego Ja pier... bym mu normalnie dał tą kasę co mi ukradł po tygodniu za pomoc. Dodam tylko, że wiedział że chodzi o ludzkie życie a i tak bez żadnych skrupułów mnie oszukał.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|