|
|
journeyman
|
|
journeyman
ostatnio kumpel namowil mnie na swietny biznes, muwie wam. to polega na tym ze sie kupuje w jednej firmie chemie i inne towary kture i tak trzeba kupic. ja mydlo, proszek do prania i tym podobne co sie uzywa i tak czy inaczej sie kupuje. ale tam w tej firmie jest naczej bo sie tez zarabia na kupowaniu i niczego nie trzeba sprzdawac i wciskac ludziom jak akwizytor jakichs a tego przecierz nikt nie lubi. sa tez witaminy i to bardzo dobre i masa innych wspanialych towarow. biznes mozna krencic na calym swiecie i zwiedzic przy okazji co jest lepsze niz zmywak albo jakichs dom publiczny jak ktos jest kobieta. tam w tej firmie trzeba tylko zbudowa siec ale to jest latwe. ja juz mam pod soba 7 osob. no iprz kazji zawiera sie znajomosci bo sa seminaria biznsowe tez. swietna biznes. jak by ktos chcial to nie da swoj emejl bo pm mi cos nie dziala, to wiencej szczegolow dam i razem bedziemy zarabiac, bo to sie oplaca. dziekuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
muwie kture krencic wiencej echh, biznesmeni 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przeciez wiadomo ze gosc robi sobie jaja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze jest tylko dyslektykiem 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
raczej dysmózgowiem...nie ma to jak zarabiać na tym że się coś kupuje..nawet nie trzeba nic sprzedawać  a potem oczywiście ruchanko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Za brak szacunku dla czytających, objawiający się ciągłym robieniem błędów ortograficznych, gramatycznych i stylistycznych powinien być ban, a co najmnej ostrzeżenie.
Nie wiem, czy on to robi świadomie, czy nie, ale jakieś minimalne standardy powinny obowiązywać.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Za brak szacunku dla czytających, objawiający się ciągłym robieniem błędów ortograficznych, gramatycznych i stylistycznych powinien być ban, a co najmnej ostrzeżenie.
Nie wiem, czy on to robi świadomie, czy nie, ale jakieś minimalne standardy powinny obowiązywać. to nieprawda ze ja nie mam szacunku. ja lubie innych ludzi ale nie wszyscy tu chyba lubiom mnie. ale nie bede sie nikogo prosic. pisze tak jak umiem, a mialem kiedys grozny wypadek i robie bledy i jak sie zdeneruje to tez sie jakam i to nie jest przyjemne
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nie wiem, czy on to robi świadomie, czy nie, ale jakieś minimalne standardy powinny obowiązywać. to nieprawda ze ja nie mam szacunku. ja lubie innych ludzi ale nie wszyscy tu chyba lubiom mnie. ale nie bede sie nikogo prosic. pisze tak jak umiem, a mialem kiedys grozny wypadek i robie bledy i jak sie zdeneruje to tez sie jakam i to nie jest przyjemne "dmucha"- to Ty się może w końcu zdecyduj czy jesteś jak teraz piszesz "po wypadku" czy też jak napisałeś o sobie w innym topicu:mistrzem Częstochowy odnośnie ruchania pielgrzymujących tam dziewczyn z Warszawy i że musisz okłady na fjuta sobie robić jak przejdzie pielgrzymka... A wątpiącym czy wpis o amwayu jest prowokacją czy tak już ma podaję próbkę jego pisowni z innych topiców: porzytek rzadna se grojom niekąpetentni przyrzeluje fryz majom żygnoł polaków puszczajom wiencej mugł w ogule wypioł wienc muszom wienkszym oraz to co mnie rozbroiło: "głupi nie jestem".....w co wobec powyższego nie wierzę!!!
|
|
|
|
|
member
|
|
member
gdyby naprawde tak pisal to ok. - nie jego wina, ale to jest marna prowokacja, zbanowac goscia - bo tylko robi posmiewisko i zasmieca tematy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ałej. myślałem że to już umarło z 15 lat temu w polsce się z tym spotkalem wtedy ludzi można było łatwo kooptować, teraz już tylu naiwnych nie będzie 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
amway to sekta  Niech sobie pisze jak chce, za co bana? Robi sobie jaja, to fajnie, nie robi, to juz gorzej, ale wielu tu robi takie byki, ze galy wychodza na wierzch...pol forum zbanowac za bledy? Moim zdaniem bez sensu. Pozdruffki, Dmucha dmuchaj dalej kolezanki z naszej klasy i cale pielgrzymki...OLE!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Już mniejsza z tym czy jest dyslektykiem czy nie ale można bez problemu przynajmniej ograniczyć błędy np. stosując wtyczkę w Firefox, która podkreśla błędy. Pewnie wszystkiego nie wyłapie ale przynajmniej nie będzie kwatków od których oczy bolą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra dobra ale gdzie przepadł temat "dostałem na PM"? W pewnym momencie zrobiło się rozwojowo i chyba usunęli temat... 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
moze jest tylko dyslektykiem  to znaczy ze co? ze nie ma lektyki? jak juz zrobi mydlany biznes to napewno sobie zakupi ^^
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
że musisz okłady na fjuta sobie robić
jak przejdzie pielgrzymka... Jak lezy przy drodze z rozpietym rozporkiem ,to czasem moze mu ktoś z pielgrzymujacych ,oczywiscie niechcacy ,przydepnąć.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|