|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Masz pecha z Marejem 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam. Mecz murray-tsonga to przyznaje pomylka i to w dodatku calkowita amatorka.Nigdy nie widzialem tsongi na zywo.Jak zobaczylem 1 seta wiedzialem ze murray ma wielkie schody przed soba i w dodatku na koncu czeka na niego spadajacy glaz.Nie dal rady .Pomylki sporo ich wczoraj ,clement ,tsonga.Jednak jeszcze z zagranych zeczy moge osiagnac zysk bedzie on oczywiscie mniejszy w takiej sytuacji.Czekam na rezultat berdycha bo dopiero wtedy moge ruszyc z dalsza gra.Nie jest zle a bedzie napewno lepiej.Berdych gra dzisiaj w nocy wiec dzisiaj wolny dzien.Pozostaje analiza wczorajszych wydazen i zaplanowanie co dalej jesli? Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam. 1 inwestycje ktore zrobilem na AO to nic innego jak pomylki,w takiej ilosci ktore powoduja zmiane przyjetej taktyki na agresywna.Zaliczylem tylko jeden akumulator reszta loss.Jak widac sytuacja rozwinela sie nieco innaczej niz bym chcial,jednak wychodzenie z takich sytuacji daje pozniej wielka satysfakcje.Po wszystkim jak juz sie wyprostuje mozna sobie powiedziec wtedy:widzisz stary znowu dales rade mimo lekkich klopotow,i kto mowi ze ten biznes jest nieoplacalny: Takie sytuacje zdazaja sie i trzeba sobie z tym radzic na tym to polega.Jednak co mniej doswiadczeni prawdopodobnie ,popelnili by sporo bledow w tym momencie.Jedna z podstawowych zasad adekwatna do tej sytuacji mowi:jesli grasz grubo na poczatku to tak musi pozostac do konca.Chodzi o to ze tydzien zaczalem z wiekszych nieco stawek ,teraz nie moge juz rozbijac wygranych w czasie bo mija sie to z celem jaki przyjalem.Tak mozna by zrobic przy nizszych stratach.I tak ponizej plan awaryjny przyjalem koncepcje progresji stawek nic po za tym .Typ wybieram kierujac sie analiza .Sprawa jest prosta musze trafic jak najszybciej jest to jedyne lekarstwo i nie ma co sie rozpisywac. typ zagrany w 2 firmach :
robredo-fish 1 1.88 600pln(unibet) robredo-fish 1 1.72 100euro (paddypower)
Widac wyraznie ze jestem nastawiony na ostra progresje.W ladbrokes nie obstailem by uniknac w razie przegranej straty srodkow potrzebnych ewentualnie na ostre przylozenie nieco pozniej. Maly komentaz taktyka ktora obralem wymaga takiej gry ,zastanawialem sie czy moge cofnac obrana taktyke zadajac sobie 10 podstawowych pytan.Musze isc do przodu cofajac sie moge pozniej zalowac czego nie chce. pozdrawiam.
:Podswiadomosc juz pracuje bym wygral .Dziekuje.: Pozdrawiam .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1.94 x 600 1.94 x 360
E= 902.4
Twoje wynosi 787.2
Uważasz się za poważnego gracza, bardzo doświadczonego, który dużo stracił, ale więcej zyskał. W takim razie jak możesz pozwolić sobie na tak dużą stratę oszczędności w przypadku wygranej gdy w bf masz właśnie @1.94? Nie zrozum mnie źle, to nie jest atak na Twoją osobę, jednak troszkę to zakrawa na absurd. Możesz mieć całą kasę przelaną właśnie tam i nie masz wyjścia, ale dziwne to troszkę. Ps. sam chyba widzisz jaką formę prezentował ostatnio Robredo.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Szczypior nie mam kont w betfair pisalem juz o tym. Robredo juz nie gra a ja gram dalej.Moze sie wydawac ze wszystko idzie pod gorke,jednak ja to nazywam gra za wysokie stawki od tego momentu.Powiem szczeze ze nie moge czuc sie zadowolony z obrotu spraw ale co dana sytuacja powoduje? oto odpowiedzi: 1)mam az 2 szanse jeszcze jesli nietrafie to lece z kapitalem z czym trzeba sie zawsze liczyc 2)jesli trafie to wygrywam wiecej niz bym wygral po gladkim scenariuszu ,wygram odrazu caly tydzien. 3)Po tak kiepskiej serii jak wygram pozniej moze byc juz tylko lepiej 4)Mozliwosc zagrania na 1 typ za calosc kapitalu na pewny mecz na tzw faworyta 4)wzmocnienie psychiki na kolejne tego typu zeczy.
Wydawac by sie moglo ze gorzej byc nie moze .Nic bardziej mylnego.POd poczatku tygodnia bylem nastawiony na wieksze wygrane,co przy tak kiepskiej skutecznosci powoduje tylko wieksze stawki.Wazna zecza jest by do stawek podchodzic neutralnie -to tylko stawka.Jesli obralem plan wysokich stawek to co za problem stawiam tak jak nakazuje plan i zbieram zniwo po trafieniu typu.Co tu duzo mowic pisze to tylko dlatego ze podjalem sie tego tematu ,jak sie za cos biore robie to konkretnie.Pozostalo mi dwa typy chce trafic za 1 ,takze czekam na typ ktory da mi pewnosc .Narazie takiego nie ma .Bedzie to oczywiscie AO bo innaczej byc nie moze.Mozliwe ze zagram za wszystko na pewny typ .Dlatego cierpliwie czekam na okazje i do uslyszenia.Wejde z typem jak taki sie pojawi.
P.S teraz mozecie juz co madrzejsi dozucac swoje 5 groszy z checia to poczytam.Jednak w tym biznesie zapamietajcie ,strach czuja tylko slabi. Jak wszystko potoczy sie tak jak zazwyczaj to sie toczy czyli wygram zademonstruje wam gre tzw wbrew sobie.Patrzac na historie gry nie tylko moja mozna wygrywac i na trafnych typach i na pomylkach.Jak widac wiecej bym zarobil na pomylkach ,a dokladniej mowiac zarobil bym tyle samo tylko przy mniejszych stawkach. Ok do uslyszenia normalnym jest fala krytyki jaka moze nastapic jednak to normalne ,ludzie zawsze uwazaja ze maja racje a ktos np w tym przypadku ja jej nie mam.Moj plan to trafic 1 mecz narazie mam tak naprawde tylko 2 pomylki berdych i robredo,znajac siebie i swoja psychike ,i bazujac na doswiadczeniu,powiem spokojnie panowie jeszcze nie zacierajcie rak z zachwytu ze rafter pojechal hehe jestem daleki od tego bardzo daleki.Sytuacje stresowe dla jednych czyli takie jak ta dlamnie to nic innego jak tylko wieksze stawki.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie tłumacz się RAFTER, zastosuj opcje nr 4 i po kłopocie  a tak na poważnie to proponuje progresje na przegraną Jankovic, która niebawem nastąpi 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
a ja proponuję , co już napisałem w innym temacie , RAFTER załóż blog ... więcej zarobisz na odwiedzinach twojej strony i reklamach i nie będziesz musiał się bawić w pseudobukmacherkę i stawianie całości kapitału na faworyta  lub wzmacnianie psychiki na kolejne tego typu rzeczy albo ... modlitwy do twojej podświadomości ...
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Witam.
No i Rafter Twoja gra nie ma nic wspólnego z DOŚWIADCZENIEM, WIEDZĄ ITP..... Jesteś poprostu DZIECIAKIEM któremu się przez chwilę wydawało że będzie miał szczęście i da radę przez miesiąc lub dwa grać progresją a przez filozoficzne podejście oszuka wszystkich na forum. PISZĄC ŻE MASZ PRZED SOBĄ 2 KUPONY I KAPITAŁ POCZĄTKOWY 3000 EURO KTÓRY MOŻESZ NIMI PRZEGRAĆ A CAŁA ZABAWA TRWAŁA NIECO PONAD 2 TYGODNIE UDOWODNIŁEŚ WSZYSTKIM ŻE JESTEŚ AMATOREM W KAŻDYM CALU, KTÓRY NIE MA NAWET POJĘCIA O PROFESJONALNEJ GRZE. NAWET JEŚLI UDA cI SIĘ PODKREŚLAM UDA TRAFIĆ KUPON I NAWET ODZYSKAĆ JUŻ STRACONE PIENIĄDZE TO NIC NIE ZMIENIA. JESTEŚ AMATOREM I OSZUSTEM KTÓRY BYĆ MOŻE SPOWODOWAŁ STRATĘ PIENIĘDZY U WIELU MŁODYCH I NIEDOŚWIADCZONYM FORUMOWICZÓW.
KOŃCZ WAŚĆ TEN TEMAT I WSTYDU SOBIE OSZCZĘDŹ !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dondo to ze jankovic przegra to fakt.Wszyscy sugeruja sie jej meczem 1 rundy.Zeczywiscie to zenada ,jednak narazie wg mnie bedzie wygrywala trzeba ja przypilic w odpowiednim momencie. Artbledo moze wszystko smiesznie wyglada jednak ja jestem powazny ,jak moge sie teraz smiac jak weszlem troche w bagno zlapalem sie na szczescie mocnej galezi i wychodze z tego z kazda minuta.Takie sytuacje predzej czy pozniej czekaja kazdego kto jest nastawiony grac wysoko.Ja to akceptuje bo to normalna sprawa.Chcac wygrywac wiecej nie mozna liczyc ze malymi sumami zawojujesz swiat.Chcesz wygrywac grubo musisz miec zaplecze innaczej poplyniesz ladzia w nieznanym kierunku -szerokiej drogi mowie takim zawodnikom. Jestem w ostatecznej fazie przygotowan czekam juz tylko na typ. Co do bloga artbledo nie potrzebne mi to bo nie mialbym czasu go prowadzic.Jednak pomoc z mojej strony nadejdzie dla tych co jej chca.Prowadze ten temat to po pierwsze co moge powiedziec nauki z tego tematu nie da sie kupic nigdzie.Zrozumiec nalezy ze gra jaka teraz prowadze nie jest wcale ryzykowna to normalna zecz taki plan.Jest na to fachowe wytlumaczenie dosyc dlugie ale nie bede sie rozpisywal.Opisze w skrocie taka o to historie nawiazujaca do tego co sie dzieje z moja gra: Moj znajomy kiedys zapytal mnie jak najlepiej grac?Tak zeby wygrac powiedzialem to jest wszystko czego potrzebujesz i niewazne jak to wyglada.To nie ma wygladac to ma przynosic wygrana.Gral on w koncu duze rozpisy wtopil na tym okolo 2000pln ,w pewnym momencie spotkalismy sie w tym samym czasie i w tym samym miejscu StS kolejka do wyslania kuponow.Jak wiadomo wszyscy widzo kto co wysyla.Podal mi on sterte kuponow z tekstem mozesz zcic okiem?Ok mowie no problemo ,no problemo.Patrze i zeby byc gentelmenem oddalem mu je grzecznie,jednak mialem odruch by to wszystko porwac i wyrzucic do kosza.Na moim kuponie byl tylko jeden mecz i akurat traf chcial ze byl to mecz jaki i on gral w srod swoich rozpisow.Pokaz co ty grasz,masz spojz .Zaczal sie co ja nazywam :mowa expertow: teksty ze on ma racje bo gra to samo ,bo ogladal mecz,bo zna sklady,bo babcia mu powiedziala.Podsumowalem delikwenta w ten sposob,grasz juz tymi rozpisami okolo dwa tygodnie utopiles tez troche kasy.Ja przychodze tutaj i stawiam grubo po 2 miesiacach nieobecnosci.Wiesz czym sie roznimy?Nie stawka ,nie typem ,tylko taktyka.Ja sprowadzilem wszystko do jednego meczu ty mimo zabezpieczen wtopiles tyle na rozpisch pewniakow.Dzisiaj gramy to samo ty odwrotnie bo daje ci to duzy kurs w rozpisie i wygrasz na samochod jak wejdzie.Wiesz co radze ci to wszystko wyzucic i zagrac to co ja dzisiaj tylko to to taka promocja bys sie opamietal.Nie opamietal sie i poplynal w nieznane .To tylko uzmyslawia ze stawka nic nie znaczy jak ma sie plan ktory trzeba dokonczyc.Znajomi z biznesu namawiaja mnie do napisania ksiazki o bukmacherce wg mojej filozofii moze kiedys to zrobie nie wazne jak sie sprzeda,bo jak patrze na takie bledy i rozne tego typu zachowania to naprawde trzeba czym predzej cos temu przeciwdzialac. pozdrawiam.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dolar miales swoje piec minut ok mam nadzieje ze poczules sie troszke lepiej.Jednak tak jak dolar spada w dol tak samo i ty. Do uslyszenia panowie odezwe sie jak zatwierdze typ.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ijeszcze jedno. Grajac to bez forum nie musial bym sie z tego tlumaczyc ani opisywac czemu tak a nie innaczej.To jest to czego nie lubie,bo zawsze sa medrcy z zachodu ,typu dolar.Grajac to tylko ze soba mial bym spokuj umyslu,a zauwazam jedna niepokojaca mnie zecz,ze im bardziej opisuje swoje poczynania tu tym bardziej mnie to wkurza.Nie wiem czemu,jednak to przeszkadza to jest fakt nie opinia.Mysle ze teraz bede juz tylko podawal typ i nic nie komentowal bo marnowanie czasu nie nalezy do zeczy ktore bym chcial powtarzac. pozdrawiam.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
sorry że się wtrącę ale słowo "zeczy" pisze się przez rz, no ale co jak tobie to nie robi różnicy to trudno
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chcieliscie zeby RAFTER podawal typy a jak podaje to sie czepiacie bledy ort. albo takiej a nie innej interpretacji danego zdarzenia przez Raftera. Co by nie zrobil znajdzie sie kilku najmadrzejszych i ciagle bedzie krytyka, kurs z tego buka a nie z innego a to cos... bez sensu, dajcie mu spokoj niech podaje typy i robi podsumowania wtedy bedzie wiadomo co i jak.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Wszystko ok RoccoRunner ale gosc mowi o sobie ze jest powazny prowadzi niezly biznes ktory dobrze prosperuje a czy jakis nieuk czy inny jelopek ktory pisze weszlem moze prowadzic dobrze prosperujacy biznes. Wydaje mi sie ze raczej nie bo prowadzenie powaznego dobrego biznesu opiera sie na zawieraniu coraz to nowych kontaktow i konwersacji. Jak dla mnie Rafter po prostu chce byc kims kim nigdy nie byl, nie jest i chyba raczej nie bedzie, chociaz kto wie co los przyniesie. Ja tam wszystkim zycze powodzenia, ale po co ciagle sciemy. Elo. Trafionych typow zycze.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
microz odpowiem ci w prosty sposob.Przewaznie ci co osiagaja sukces w biznesie nie zrozum mnie zle to osoby bez wyksztalcenia.Nie mieszajmy do tego bukmacherki ale wierz mi jesli sie mowi to nie widac bledow ortograficznych.Ja przyznaje jestem wtornym analfabeta ale tylko tu na forum gdzie o to jak pisze nie dbam. trzymaj sie microz masz prawo do wlasnej opini kazdy ja ma. Koncze obiad i tym samym koncze na dzisiaj pisanie z bledami na forum. do uslyszenia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dajcie mu spokuj  On ma swojąpoezje i tyle  Wtapia myślac że wygrywa... tez tak bym chciał  Pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dajcie mu spokuj  On ma swojąpoezje i tyle  Wtapia myślac że wygrywa... tez tak bym chciał  Pozdro widzę Rafter że niektórzy nic nie pojmują z Twych nauk przykład wyżej otóż GRAJUS87 -wtapiając, można bardzo dużo wygrać , można się wiele dzięki temu nauczyć życie to nieustanna gra z różnymi przeciwnościami .. nie tylko tymi w obstawianiu RAFTER gra już tak jak ja kilkanaście lat i nie martw się o nas , trzymamy się dobrze  a psychika nam wcale nie siada nie wiem czemu się czepiacie dwóch nietrafionych typów podsumowując cały temat od początku typów trafionych jest więcej niż nietrafionych a mądrości życiowych w tym temacie zawartych , i płynących z niego przesłań , nie znajdziecie na żadnym światowym forum RAFTER TRZYMAM KCIUKI  i zaraz porozprawiam się z jakimiś przeszkadzaczami w temacie 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
gratuluje "doswiadczenia", ciezko przejsc obojetnie czytajac takie farmazony nawet niedoswiadczeni, mlodzi, rozsadnie myslacy adepci tej profesji sa w stanie, mam nadzieje, rozpoznac ze autor tematu jest niedowartosciowana jednostka, ktora na sile stara sie byc kims kim nie jest i robic cos na czym sie kompletnie nie zna. zalosne sa te wypociny pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gratuluje "doswiadczenia", ciezko przejsc obojetnie czytajac takie farmazony nawet niedoswiadczeni, mlodzi, rozsadnie myslacy adepci tej profesji sa w stanie, mam nadzieje, rozpoznac ze autor tematu jest niedowartosciowana jednostka, ktora na sile stara sie byc kims kim nie jest i robic cos na czym sie kompletnie nie zna. zalosne sa te wypociny pozdro następny który nie rozumie po co jest ten temat napiszę to ostatni raz ten temat jest po to by zrozumieli co niektórzy z wchodzących w dorosły wiek - że niestety nie zajmując się obstawianiem zawodowo nie da się wygrywać stale  Rafter daje wam darmowe lekcje : 1.psychologii bukmacherstwa i zawodowego gracza 2. radzenia sobie w kryzysowych sytuacjach , podczas hazardowych zagrywek 3. lekcje ortografii ( jak nie powinno się pisać )  i kilka innych ogólnych zarysów z życia wziętych
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
ciekawe jak wtopi 3000 euro czego to będzie lekcja?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|