|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurcze, zagrałbym znowu w BAW, ale nie mam żadnej oferty bonusowej.
Jest coś dla tych, co już dostali kiedyś bonusa od depo?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Kurcze, zagrałbym znowu w BAW, ale nie mam żadnej oferty bonusowej.
Jest coś dla tych, co już dostali kiedyś bonusa od depo? Bonus urodzinowy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co jakis czas daja starym uzytkownikom bonus, najpierw 40 albo 80, jak sie nie wezmie to potem 100 i na koncu 200. Tak gdzies ze 2 razy w roku albo po kilku miesiacach braku aktywnosci na koncie
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
No nie wiem, czy tak daję te bonusy? Mi już z pół roku listonosz nic nie przyniósł. O urodzinach też zapomnieli. Chyba się zmądrzyli i na bonusy mogą liczyć tylko Ci którzy mają u nich ujemny bilans.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pomóżcie bo ja nie ograniam rozumowania bwin...
Wpłaciłem kartą 8 stycznia pewną kwotę na mecz Bogdanovica, wygrana, 10 stycznia dnia zlecam wypłatę środków na MB. Dzisiaj loguję się na mBank i mam dwie nowe operacje zakup oraz anulowanie zakupu z 8 stycznia.
Czy teraz mam spodziewać się tego ze bwin wypłaci mi resztę na MB, tak jak chciałem na początku mieć wypłaconą całość? Czy po prostu zwrócili mi stawkę a o wygranej mam zapomnieć?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale sie Bwin spieszy z rozliczeniem kuponu ze Sparta Sarpsborg 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mecz Polski z Chorwatami (przegrany) kilka sekund po zakonczeniu juz rozliczyli, z wygranym kuponem ociagaja sie niesamowicie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy u Was też bwin jakoś "dziwnie" rozlicza kupony? Grał ktoś z Was coś w nocy? Nie to żebym się czepiał. Kupon wygrany. Kasa na koncie jest dodana. Ale kupon wygląda jak wcale nie rozliczony. Na kuponie nadal jest ewentualna wygrana, a kasę już mi dali. Choć z nimi to nigdy nic nie wiadomo... dlatego na wszelki wypadek zleciłem wypłatę na MB. [ Linked Image] Ma ktoś też tak dziwnie rozliczone? Do supportu nie będę pisał bo mi odpiszą może jutro.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mam tak samo jak Ty
Ale nie ma co się przejmować - kasę dodali.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tez tak mam, od wczoraj od 18 nie mam rozliczonego zadnego meczu, choc kasa na koncie sie zgadza
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
member
|
|
member
spoko, ja tez tak mam od wczoraj, zreszta jakis czas temu tez tak mialem
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Witam Czy zdarzyło sie komus?? w bwin-e ze zle rozliczyli zakład?? grałem dzis na live koszykówke liga koreanska  , grałem druze 3 ze wygra 14.5 pkt polowa sie zakonczyla 34-50 wiec wygrała 16 ale te łosie rozliczyły jako zakłas przegrany!! pisałem do nich maiale i dzownilem, ale ich support to tragedia, czy komus zdarzyło sie cos podobnego i w jakim czasie poprawili zakład?? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja miałem podczas Rolland Garros w zeszłym roku Bjorkmanów (wygrali oczywiście), a te ciecie rozliczyły że przegrali. Po dwóch mailach i 4 godzinach rozliczyli już poprawnie 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ile kosztuje druga wyplata w miesiacu na konto bankowe???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nic...jeśli jest powyżej określonej przez nich kwoty..niepamiętam w tej chwili ale wyższe sumy są zawsze wolne od opłat
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nic...jeśli jest powyżej określonej przez nich kwoty..niepamiętam w tej chwili ale wyższe sumy są zawsze wolne od opłat nic...jeśli jest powyżej określonej przez nich kwoty..niepamiętam w tej chwili ale wyższe sumy są zawsze wolne od opłat Nie do końca tak jest. Ta kwota to 1000€. Ale mi zdarzało się wypłacać nawet 3 razy w jednym tygodniu i nie brali NIC. Oczywiście kwota nie przekraczała 1000€. Zabrali jakieś drobne przy 5 czy 6 wypłacie w miesiącu na kartę kredytową. A ja mam takie pytanie- Czy ktoś zauważył, że wypłata na kartę jest szybsza niż na MB? A chyba na MB powinno być szybciej. Na kartę zdarzało mi się mieć kasę na drugi dzień. A na MB czekam już kilka dni i cisza...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Na mb wypłata nie ma zbytnio sensu. Na konto kasa ostatnio przychodzi najpóźniej drugi dzień (wypłata w weekend, dochodziły 7go i 15 stycznia), również u mnie te "opłaty" za 2 wypłatę w meisiącu się nie sprawdziły tzn. nie zsotały pobrane.
Jakby kogoś interesowało, to "gift" z programu b'inside doszedł po 5 tygodniach:) ale doszedł. Zdecydowanie lepiej wymieniać na kasę.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
czy komuś zdarzyło sie nie wypłacic jakiejś większej kwoty z bwin? rozumiem ze nie ma limitow na wyplaty...(chodzi o ilosc) i bwin nie bedzie sie czepiało?
słyszałem ze problemow nie ma ale po wiekszych wypaltach limity po kilka euro
PS: ile najwiecej wyplacaliscie z bwin?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie ile idzie wyplata nakonto bankowe od nich? I tam w rogu pisze zeby wyslac skany dowodu, wyslalem to zniknie jak zweryfikuja?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|