Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja rowniez gralem Hol, rozgrywajaca Holenderek tez dawala pilki 4metry w gore:D a Sadurek bardzo dobrze rozgrywala.. a Niemki nie widzialem w akcji , no moze chwile:d

Bonus: Unibet
R
veteran
veteran
R Offline
panowie zaryzykuje ze 60% gralo wczoraj hiolenderki dzis polki a takie zagrania bynajmniej u mnie lubia sie czesto mscic. p.s zagralem jednak polki przekonaly mnie wasze wypowiedzi smile

R
veteran
veteran
R Offline
Originally Posted by RiKi
panowie zaryzykuje ze 60% gralo wczoraj hiolenderki dzis polki a takie zagrania bynajmniej u mnie lubia sie czesto mscic. p.s zagralem jednak polki przekonaly mnie wasze wypowiedzi smile

no to juz jestem pewien ze jednak wtopilem, jak to mowia "masz rozum rob tak jak sam myslisz" tom se typka podol na niemki a zagrol na polki w profie heheh parodia z mojej strony. zeby nie bylo spamu

serbia - rumunia 160,5 under kurs 2.05
wydaje mi sie ze rumunki dzis podziela mlos chorwatek i dostana gladkie 3:0 juz wczoraj bylo widac ze rumunki trudzily sie z chorwatkami .dzis serbia nie pozostawii zludzen rumunka i wygra to spotkanie szybka gladko i przyjemnie smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Riki ja tez nie wierzylem juz, ale wszystko sie super skonczylo, bardzo wiele zawdzieczamy szczesciu w tym meczu, Polki zagraly srednioo, gra sie tak jak przeciwnik pozwala:)

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Sczerze mówiąc to nawet za bardzo niewiem co napisać: Emocje jak cholera laugh laugh laugh

Mecz miał różne oblicza a dla grających na live to niezła gratka Polki dały zarobić troche grosza i poprawiły mi humor ale to naprawde jest nieważne w tym momencie Liczy się to że 2 krok do AWANSU ZOSTAŁ ZROBIONY!!!!!

Wierzyłem prawie cały czas poza sytuacja 12-8 w 4 dla Niemek (wtedy zaczałem mieć wątpliwości ) Oglądałem mecz z kumplem i oboje wiedzieliśmy jedno jeśli tylko Polki porawią skuteczność w Ataku Będzie dobrze!!!!!! bo przecież i to napisze Dużymi literami grin :JEDNĄ ZAWODNICZKĄ OBOJĘTNIE JAKIEJ KLASY BY NIE PREZENTOWAŁA MECZU WYGRAĆ SIĘ NIE MOŻNA!!!!!!!

Mowa tutaj oczywiście o Grun musiała się w końcu zmęczyć bo przez pierwsze 3 sety robiła praktycznie wszystko Ataki bloki serwisy Mecz Grun vs Polska laugh
Reszta niemek była tylko do podbijania,bronienia słabszych ataków Polek
Trzeba pochwalić Lene Najchęyniej bym dziewczyne gorąco ucałował laugh Dzięki niej wróciliśmy do meczu w 4 secie do tego obudziła sie Gosia a Dzieło zniszczenia dokończyła Podolec -ZAGRYWKA W TAJBREAKU MASAKRA!!!!!!
Mecz przejdzie do historii polskiej siatkówki a jak pozytywnie nakręci dziewczyny do dalszej gry

Kilka gorzkich słów kieruje tylko i wyłącznie do Kasi Skowrońskiej no coż może dziś poprostu nie miała swojego dnia (jakieś kobiece sprawy kto wie ;))
Skończyło się Pięknie ale droga Do AWANSU jescze daleka ale z tym zaangażowaniem szanse są spore

A Serbki coż: Strach się bać jaka zemsta za ME Europy sie szykuje tongue I oby te słowa były prorocze.........cdn........

Ps.Laskowski poprostu rządzi piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Macie już kursy gdzieś? Bo Expekt po raz kolejny leci w kulki. Myślę, że dziś Rosjanki bezproblemowo powinno być 3-0 zobaczymy co wystawią. Do tego Holenderki i mimo wszystko Serbki. Chorwatki jednak najsłabsze moim zdaniem w tej grupie, osłabienia kadrowe wychodzą.

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
U naziemnych już są wszędzie. Bukmacherzy wystawili same hc +/- 2,5 i w sumie ciężko coś typować. Myślę, jednak, że Rosjanki powinni wygrać gładko 3:0 są naprawdę w świetnej dyspozycji,a Rumunii brak jeszcze doświadczenia żeby walczyć z najlepszymi co pokazał mecz z Serbią. NO i ja bym ryzykował +2,5 w meczach Holenderek z Turcją i Serbii z Chorwacją. Turczynki mimo tak powaznych osłabień pokazały się z dobrej strony w meczu z gospodyniami Niemkami, a Holenderki mimo lepszej drużyny seta mają szanse stracić. Serbki męczyły się niemiłosiernie z Rumunkami ale mimo wszystko wygrały widać, że nie są w najlepszej dyspozycji,a w Chorwacji jeżeli Popovic będzie miała dzień i kończyła piłki set Chorwatki powinny urwać.

A
old hand
old hand
A Offline
Kursy już są prawie wszędzie. Mnie zastanawia tylko 1.05-1.1 na Holenderki. Trochę nisko, ogladałem Turczynki w meczy z Niemkami i nawet nienajgorzej się zaprezentowały. Zagram +15,5 na Turcję , stawka średnia 4/10

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Kursy po 1,05 oprocz rosjanek tam jest 1,01 no i oczywisc ehcp na -2,5 wszedzie. Cyzli tak jak mozna bylo sie spodziewac. Zreszta co bede pisal kursy wystawil Unbet.

co do meczy to nie wiem chyba wszedzie powinno byc gladko.

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Postawiłem na dokładny wynik Holenderek 3:1 bo jeżeli nie 3:0 to jest to najbardziej prawdopodobny wynik 2 setów Turczynki nie urwą faworyzowanej Holandii. 3,5 za to zdarzenie w profesjonalu.

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Turcja niespodziewanie pokonała 3:1 Holandię, triumfatorki Grand Prix 2007, w meczu grupy B turnieju kwalifikacyjnego do IO, rozgrywanego w niemieckim Halle. Polska w czwartek miała dzień przerwy.
Holenderki, triumfatorki ostatniej Grand Prix, zawiodły. Słabo zagrała ich liderka Manon Flier. W trzecim secie Holandia prowadziła 19:13 i wydawało się, że opanowała sytuację. Jednak po serii błędów cała przewaga została roztrwoniona. W czwartej partii Turcja objęła prowadzenie 3:0 i zasłużenie wygrała całe spotkanie.

Wygrana Turcji oznacza, że polski zespół, który odniósł dwa zwycięstwa - 3:1 nad Holandią i 3:2 nad Niemcami, nie może być jeszcze pewny awansu do półfinału.

-> skoro Polki muszą wygrać to wygrają, jaki kurs stawiacie że będzie na Nas? wink

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by DJ SOSNA
Turcja niespodziewanie pokonała 3:1 Holandię, triumfatorki Grand Prix 2007, w meczu grupy B turnieju kwalifikacyjnego do IO, rozgrywanego w niemieckim Halle. Polska w czwartek miała dzień przerwy.
Holenderki, triumfatorki ostatniej Grand Prix, zawiodły. Słabo zagrała ich liderka Manon Flier. W trzecim secie Holandia prowadziła 19:13 i wydawało się, że opanowała sytuację. Jednak po serii błędów cała przewaga została roztrwoniona. W czwartej partii Turcja objęła prowadzenie 3:0 i zasłużenie wygrała całe spotkanie.

Wygrana Turcji oznacza, że polski zespół, który odniósł dwa zwycięstwa - 3:1 nad Holandią i 3:2 nad Niemcami, nie może być jeszcze pewny awansu do półfinału.

-> skoro Polki muszą wygrać to wygrają, jaki kurs stawiacie że będzie na Nas? wink

1,25

"Polki muszą wygrać dwa sety z Turcją" gazeta.pl

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
przeciez nie zakonczy sie 2:3. Turczynki sa 2 klasy nizej od nas i niepotrzebne nam dodatkowe uszczerbki sil, wygrywamy jutro latwo i w 1/2 rownie latwo z tragicznymi Serbkami.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
i w finale rowniez wygramy bo w koncu cala druzyna zagra dobrze wink

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Originally Posted by krycha84
i w finale rowniez wygramy bo w koncu cala druzyna zagra dobrze wink

ciekawe jeszcze z kim...osobiscie wolalbym Rosjanki, ale Niemek nie stawiam na straconej pozycji.

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by polskignom
przeciez nie zakonczy sie 2:3. Turczynki sa 2 klasy nizej od nas i niepotrzebne nam dodatkowe uszczerbki sil, wygrywamy jutro latwo i w 1/2 rownie latwo z tragicznymi Serbkami.

a czy ja napisałem ze wtopimy 2-3 tongue ? napisałem tylko ze potrzebne dwa sety do awansu wink

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
Mała refleksja...

To że Polki wygrają grupę nie oznacza że trafimy od razu na Serbki w półfinale...
To Rosjanki a nie Polki będą sobie wybierać przeciwnika w półfinale bo grają później.
Jak czytam wywiady z trenerem Ruskich (przed turniejem) to mówi że obawia się głównie Holenderek i Niemek, więc nie można wykluczyć że im przyjdzie do głowy pomysł zajęcia II miejsca w grupie aby właśnie w półfinale trafić na Polki.

Tyle do przemyśleń...

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
co prawda nie sadze, by Rosja chciala wybrac Polske, ale byc moze masz racje. To by nam strasznie utrudnilo sprawe, bo najpierw Rosja, potem Niemcy, mogloby byc ciezko...w kazdym badz razie Rosja i tak bedzie pokutowac za slabiutka grupe. I moga miec ciezko z wygraniem turnieju, a nawet zaryzykuje teze, ze turnieju nie wygraja.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Giertyszek
Mała refleksja...

To że Polki wygrają grupę nie oznacza że trafimy od razu na Serbki w półfinale...
To Rosjanki a nie Polki będą sobie wybierać przeciwnika w półfinale bo grają później.
Jak czytam wywiady z trenerem Ruskich (przed turniejem) to mówi że obawia się głównie Holenderek i Niemek, więc nie można wykluczyć że im przyjdzie do głowy pomysł zajęcia II miejsca w grupie aby właśnie w półfinale trafić na Polki.

Tyle do przemyśleń...

Takl tylko ze trener mogl sie tak wypowiadac glownie dlatego ze to my dosatlismy dizka karte a nei oni na puchar swiata. I chcail pokazac co mysli o naszej ekipie. Ja tutaj na jakies uklady bym nie liczyl. Choc ruskich z Serbkami nei tkne kijem smile

S
old hand
old hand
S Offline
dodam tylko, że równie dobrze można wyjść z założenia, że to serbki, a nie rosjanki będą wybierać sobie przeciwniczki wink

bardzo pokręcony ten turniej, no cóź poczekajmy na kursy jakie wystawią buki

Strona 3 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, latajaca_holenderka, Szuman, rafal08, wHiTe_StAr, poozon, burbon, Lukasz111), 2,636 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,657
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025