Zobaczcie jaki Andrew jest szybki (od 02:01sek) jak okładał Bowe'a w narożniku!!! Przypominam że w 1999r. Bowe był jednym z najlepszych bokserów na świecie
Bzyku, z Bowem był boks a tutaj to już typowa "sieczka"
PS: Jak się ogląda najlepsze momenty w karierze Gołoty to aż dziw bierze że nie był MISTRZEM ŚWIATA!!! dzisiaj zatem czekamy na wygraną a potem całe forum do...USA dopingować Andres w walce o tytuł
obejrzalem ten filmik z ta zadyma, chcialem cos w necie pszukac to sie tylko dowiedzialem ze ich walki przeszly do historii boksu a bbc dalej puszcza ich fragmenty ....wiec moze mi ktos powiedziec o co tam chodzilo, tzn. wiem ze Endrjiu uderzyl ponizej pasa ale o co chodzilo dalej i kto kogo tam tłukł ?
Chodziło o to, że murzyni z obozu Bowe'a się wściekli, że jakiś biały przybłęda śmiał obijać ich mistrza - i to jeszcze po jajach. Bo Bowe miał w planach spłodzić jeszcze 10 dzieci ku chwale ojczyzny, a tu wydawało się, że nic z tego nie będzie.
Andrzej to jedna z najbardziej barwnych postaci boksu zawodowego kazdy to wie i nie dlatego ze to nasz rodak.
caly swiat zawsze z chcecia oglada jego walki sa nieobliczlne i to tak naprawde jedsyny zawodnik ktory zasluguje na pas mistrza ale go nie zdobyl.czy zdobedzie ja wierze ze tak!!