|
|
member
|
|
member
Proszę tu zamieszczać propozycje zmian w Tabeli Typerów np. zmiany w regulaminie.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Czesc! Ja już kiedys proponowałem aby zrobić spis forumowiczów w jakims temacie (gdyż wiele osób z TT nie bierze udziału w forum i nie wysyła od bardzo dawna typów), te osoby które nie dałyby żadnego znaku, po prostu zostałyby usunięte (chyba jest kilkanascie takich osób). Myslę, że TT zyskałaby na przejrzystosci. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Oryginalnie wysłał Tomi: Czesc! Ja już kiedys proponowałem aby zrobić spis forumowiczów w jakims temacie (gdyż wiele osób z TT nie bierze udziału w forum i nie wysyła od bardzo dawna typów), te osoby które nie dałyby żadnego znaku, po prostu zostałyby usunięte (chyba jest kilkanascie takich osób). Myslę, że TT zyskałaby na przejrzystosci. Pozdrawiam Obecny sezon w typowaniu trwa do końca czerwca. Myślę że można poczekać z tym wywalaniem półtora miesiąca do zakończenia sezonu.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Cześć Maaarcin, O co chodzi z tym "do końca czerwca" ? Przecież lato to bardzo dobry okres na typowanie (m.innymi jest Wimbledon, US Open i turnieje masters). Na pewno wiele osób byłoby zainteresowane takim 'zarabianiem na wakacjach' (osobiście zeszły rok wspominam bardzo dobrze ![[Linked Image]](https://www.mecz.pl/ubb/cool.gif) ). Może po prostu TT mogłaby być rzadziej aktualizowana (np. co tydzień, dwa). Wydaje mi się, że część osób myśli podobnie (wystarczy zobaczyć jakim zainteresowaniem cieszy się dział tennis stworzony przez sikora) i w związku z tym prosiłbym o komentarz. [This message has been edited by Pat (edited 12-05-2001).]
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja jestem za końcem sezonu będe miał w końcu zerowe konto ![[Linked Image]](https://www.mecz.pl/ubb/smile.gif) a nie debetowe
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Oryginalnie wysłał Pat: Cześć Maaarcin, O co chodzi z tym "do końca czerwca" ? Przecież lato to bardzo dobry okres na typowanie (m.innymi jest Wimbledon, US Open i turnieje masters). Na pewno wiele osób byłoby zainteresowane takim 'zarabianiem na wakacjach' (osobiście zeszły rok wspominam bardzo dobrze ). Może po prostu TT mogłaby być rzadziej aktualizowana (np. co tydzień, dwa). Wydaje mi się, że część osób myśli podobnie (wystarczy zobaczyć jakim zainteresowaniem cieszy się dział tennis stworzony przez sikora) i w związku z tym prosiłbym o komentarz.
Od czerwca do końca sierpnia byłby sezon wakacyjny. A od września nowy sezon. Zapraszam dzisiaj na chata (godz. 21.30). Porozmawiamy o tym. [This message has been edited by Maaarcin (edited 12-05-2001).]
|
|
|
|
|
|
|
Jestem za czasem wakacyjnym.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Oryginalnie wysłał Maaarcin: Obecny sezon w typowaniu trwa do końca czerwca. Myślę że można poczekać z tym wywalaniem półtora miesiąca do zakończenia sezonu. SPROSTOWANIE:Obecny sezon potrwa do końca 2001 roku.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Dzięki Maaarcin,
P.S. Dlaczego nie było Cię "wtedy" na czacie ?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
i ..jeśli możesz skasuj powyższą wiadomość (tak to jest jak się korzysta z netu w kafe "Melina" ![[Linked Image]](https://www.mecz.pl/ubb/mad.gif) )
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Byłem ale tylko przez chwilę, ponieważ rozłączyło mnie i nie mogłem już później wejść. Napewno będę dzisiaj oraz w sobotę i niedzielę.
|
|
|
Link skopiowany do schowka