|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
USB mi popadało =/ podłączam komórke kablem nie działa :[ podłączam dysk zewnętrzny i to samo =/ Przeinstalowanie sterowników nic nie daje. Wie ktoś co się mogło stać? Wczoraj jeszcze normalnie wszystko działało. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ma ktos mozliwosc udostepnienia / pozyczenia mi na dni kilka aliasow pocztowych ? (chyba dobrze to cos nazwalem ;])
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Od jakiegoś czasu mam problem z ładowaniem polskich stron (pl , com.pl itp). Czasami ładują się bez problemu, czasami ładują się tylko portale (np. wp,onet itp) a czasami nie ładuje się nic. W tym samym czasie strony z domenami com i org śmigają bez zarzutu. Może ktoś wie o co chodzi?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ludzie, jaką nagrywarkę DVD byście polecili? Solidna nagrywarka bez żadnych wodotrysków ;> I czy ktoś mógłby coś napisać o urządzeniach wielofunkcyjnych firmy BROTHER... jakaś opinia o posiadanym produkcie lub coś w tym stylu. Need help 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdzies poruszal ktos kiedys temat Brother'ow, opinie z tego co pamietam same pozytywne, jak sie sprezysz z wyszukiwarka to cos znajdziesz na pewno ;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ludzie, jaką nagrywarkę DVD byście polecili? Solidna nagrywarka bez żadnych wodotrysków ;> I czy ktoś mógłby coś napisać o urządzeniach wielofunkcyjnych firmy BROTHER... jakaś opinia o posiadanym produkcie lub coś w tym stylu. Need help  ja kiedyś pytałem się użytkowników o to urządzenie wielofunkcyjne. Nabyłem model DCP-130C. Jestem niezmiernie zadowolony z tego zakupu. Jakoś skanowania, wydruków i kopiowania bardzo dobra. Tusze starczają na długo. Bezproblemowo na Allegro można kupić zamienniki w cenie ~37zł. Moim zdaniem nie stanowi to wielkiej różnicy do oryginałów. Podłączenie, instalacja i obsługa banalna. Jeszcze nie miałem problemu z usterkami czy awariami  Bardzo polecam, bardziej niż HP, czy Canon. Z relacji znajomych wiem, że nie są rewelacyjne. Kolega ma urządzenie HO jedynie miesiąc dłużej niż ja i nie może nic zeskanować i wcina mu papier. Mam nadzieje, że pomogłem 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Od czego zależy prędkość wysyłania i ogólnie wysyłanie torrentów. Bo raz mi się wysyła szybko a raz w ogóle. I na jednej stronce mam dobre ratio, a na innej mam beznadziejne. Od czego to zależy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od Seedów i Perrów. Czyli osób które pobierają i usostepniają grę w tym samym czasie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aaaaaTy napisałeś o wysyłąniu...a ja przeczytałem o pobieraniu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od czego zależy prędkość wysyłania i ogólnie wysyłanie torrentów. Bo raz mi się wysyła szybko a raz w ogóle. I na jednej stronce mam dobre ratio, a na innej mam beznadziejne. Od czego to zależy? Od lacza, od ilosci peerow, Ci co maja slabszego neta idzie wolniej. Inaczej mowiac nie ma reguly.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moglby ktos sie podzielic jakims proxy ? ktore jest w miare stabilne i dosc szybkie ? nie mam zamiaru nic przez nie sciagac, ani uzywac go nader czesto... chodzi o to zeby poprostu stronka z niewielka iloscia grafiki dzialala dosc sprawnie i zeby proxy rowniez bylo dosc stabilne (w sensie dzialania przez wiekszy czas dnia i zeby dzialalo przez wiekszosc dni w tygodniu ;]) jesli ktos ma to bede bardzo wdzieczny 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
amerykańskie proxy
Adres: 66.98.238.8 Port:3128
Nie jest może rewelacyjnie szybkie ale stabilne na pewno (nie spotkałem się jeszcze, żeby nie działało). Swego czasu oglądałem przez nie mecze NBA w LP.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki wielkie 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Cześć, Chciałbym kupić jakiś kombajn drukarka - skaner. No i tutaj generalnie mam na oku dwa modele; 1. HP4180 http://www.allegro.pl/item301773683_hp_deskjet_f4180_druk_skan_kop_usb_tusze_upust.html2. Epson DX8450 http://www.komputronik.pl/Drukarki/Epson/atramentowe_wielofunkcyjne/Epson_Stylus_DX8450/pelny,id,45811/ Czy ktoś z Was jest szczęśliwym użytkownikiem którejś z nich i mógłby sie podzielić swoimi spostrzeżeniami, ewentualnie jak macie inne modele i jesteście z nich zadowoleni to poproszę o namiary pozdrawiam
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Mam taki problem. Nie otwiera mi sie jedna strona. Chodzi dokladnie o http://forum.pokerzysta.pl/Nie dziala na zadnej przegladarce (Opera, IE, Mozilla). Ale zeby bylo ciekawiej strona nie dziala tez znajomym u mnie we wsi a mamy internet w Multimediach Polska. Ale jak sie pytam znajomych po calej Polsce to im dziala normalnie. Wie ktos co to moze byc bo mnie zaraz szlak trafi. Miliony stron na swiecie a tylko ta nie dziala. loool
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Mam taki problem. Nie otwiera mi sie jedna strona. Chodzi o www.pokerzysta. [ pokerzysta.] pl Nie dziala na zadnej przegladarce (Opera, IE, Mozilla). Ale zeby bylo ciekawiej strona nie dziala tez znajomym u mnie we wsi a mamy internet w Multimediach Polska. Ale jak sie pytam znajomych po calej Polsce to im dziala normalnie. Wie ktos co to moze byc bo mnie zaraz szlak trafi. Miliony stron na swiecie a tylko ta nie dziala. loool
|
|
|
|
|
member
|
|
member
mam takie pytanie, mam zrobioną inwentaryzację różnych rzeczy w wordzie w formie tabelki, czy istnieje jakaś możliwość aby przenieść tą tabelkę do excela?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zaznaczasz całą tabelkę, ctrl+c i w excelu ctrl+v. Jeśli tabelka jest równa to powinno działać.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mam problem z prędkością uploadowania torrentów. Kiedyś mi hulało i mogłem utrzymać ratio, a teraz coś się chyba zwaliło bo w ogóle nie chcą mi się wysyłać torrenty. Wie ktoś o co chodzi i jak to naprawić?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|