Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 12 1 2 4 5 6 7 8 11 12
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
USB mi popadało =/ podłączam komórke kablem nie działa :[ podłączam dysk zewnętrzny i to samo =/

Przeinstalowanie sterowników nic nie daje. Wie ktoś co się mogło stać? Wczoraj jeszcze normalnie wszystko działało.

frown

Bonus: Unibet
L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Ma ktos mozliwosc udostepnienia / pozyczenia mi na dni kilka aliasow pocztowych ? (chyba dobrze to cos nazwalem ;])

W
old hand
old hand
W Offline
Od jakiegoś czasu mam problem z ładowaniem polskich stron (pl , com.pl itp). Czasami ładują się bez problemu, czasami ładują się tylko portale (np. wp,onet itp) a czasami nie ładuje się nic. W tym samym czasie strony z domenami com i org śmigają bez zarzutu.
Może ktoś wie o co chodzi?

veteran
veteran
Ludzie, jaką nagrywarkę DVD byście polecili? Solidna nagrywarka bez żadnych wodotrysków ;>

I czy ktoś mógłby coś napisać o urządzeniach wielofunkcyjnych firmy BROTHER... jakaś opinia o posiadanym produkcie lub coś w tym stylu.

Need help smile

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
gdzies poruszal ktos kiedys temat Brother'ow, opinie z tego co pamietam same pozytywne, jak sie sprezysz z wyszukiwarka to cos znajdziesz na pewno ;-)

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by VanTheMan
Ludzie, jaką nagrywarkę DVD byście polecili? Solidna nagrywarka bez żadnych wodotrysków ;>

I czy ktoś mógłby coś napisać o urządzeniach wielofunkcyjnych firmy BROTHER... jakaś opinia o posiadanym produkcie lub coś w tym stylu.

Need help smile

ja kiedyś pytałem się użytkowników o to urządzenie wielofunkcyjne. Nabyłem model DCP-130C. Jestem niezmiernie zadowolony z tego zakupu. Jakoś skanowania, wydruków i kopiowania bardzo dobra. Tusze starczają na długo. Bezproblemowo na Allegro można kupić zamienniki w cenie ~37zł. Moim zdaniem nie stanowi to wielkiej różnicy do oryginałów.
Podłączenie, instalacja i obsługa banalna. Jeszcze nie miałem problemu z usterkami czy awariami smile

Bardzo polecam, bardziej niż HP, czy Canon. Z relacji znajomych wiem, że nie są rewelacyjne. Kolega ma urządzenie HO jedynie miesiąc dłużej niż ja i nie może nic zeskanować i wcina mu papier.

Mam nadzieje, że pomogłem smile

old hand
old hand
Od czego zależy prędkość wysyłania i ogólnie wysyłanie torrentów. Bo raz mi się wysyła szybko a raz w ogóle. I na jednej stronce mam dobre ratio, a na innej mam beznadziejne. Od czego to zależy?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Od Seedów i Perrów. Czyli osób które pobierają i usostepniają grę w tym samym czasie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
aaaaaTy napisałeś o wysyłąniu...a ja przeczytałem o pobieraniu tongue

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Gowysp
Od czego zależy prędkość wysyłania i ogólnie wysyłanie torrentów. Bo raz mi się wysyła szybko a raz w ogóle. I na jednej stronce mam dobre ratio, a na innej mam beznadziejne. Od czego to zależy?
Od lacza, od ilosci peerow, Ci co maja slabszego neta idzie wolniej. Inaczej mowiac nie ma reguly.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
moglby ktos sie podzielic jakims proxy ? ktore jest w miare stabilne i dosc szybkie ? nie mam zamiaru nic przez nie sciagac, ani uzywac go nader czesto... chodzi o to zeby poprostu stronka z niewielka iloscia grafiki dzialala dosc sprawnie i zeby proxy rowniez bylo dosc stabilne (w sensie dzialania przez wiekszy czas dnia i zeby dzialalo przez wiekszosc dni w tygodniu ;])

jesli ktos ma to bede bardzo wdzieczny wink

W
old hand
old hand
W Offline
amerykańskie proxy

Adres: 66.98.238.8 Port:3128

Nie jest może rewelacyjnie szybkie ale stabilne na pewno (nie spotkałem się jeszcze, żeby nie działało). Swego czasu oglądałem przez nie mecze NBA w LP.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
dzieki wielkie smile

M
member
member
M Offline
Cześć, Chciałbym kupić jakiś kombajn drukarka - skaner. No i tutaj generalnie mam na oku dwa modele;

1. HP4180
http://www.allegro.pl/item301773683_hp_deskjet_f4180_druk_skan_kop_usb_tusze_upust.html

2. Epson DX8450
http://www.komputronik.pl/Drukarki/Epson/atramentowe_wielofunkcyjne/Epson_Stylus_DX8450/pelny,id,45811/

Czy ktoś z Was jest szczęśliwym użytkownikiem którejś z nich i mógłby sie podzielić swoimi spostrzeżeniami, ewentualnie jak macie inne modele i jesteście z nich zadowoleni to poproszę o namiary
pozdrawiam

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
ludzie zaraz pewnie Ci doradza Brother'a smile rozjerzyj sie za tym sprzeetem na allegro

http://allegro.pl/search.php?string=brother&category=10882&country=1

R
journeyman
journeyman
R Offline
Mam taki problem.
Nie otwiera mi sie jedna strona. Chodzi dokladnie o http://forum.pokerzysta.pl/
Nie dziala na zadnej przegladarce (Opera, IE, Mozilla).
Ale zeby bylo ciekawiej strona nie dziala tez znajomym u mnie we wsi a mamy internet w Multimediach Polska.
Ale jak sie pytam znajomych po calej Polsce to im dziala normalnie.
Wie ktos co to moze byc bo mnie zaraz szlak trafi.
Miliony stron na swiecie a tylko ta nie dziala. loool

R
journeyman
journeyman
R Offline
Mam taki problem.
Nie otwiera mi sie jedna strona.
Chodzi o www.pokerzysta. [pokerzysta.] pl
Nie dziala na zadnej przegladarce (Opera, IE, Mozilla).
Ale zeby bylo ciekawiej strona nie dziala tez znajomym u mnie we wsi a mamy internet w Multimediach Polska.
Ale jak sie pytam znajomych po calej Polsce to im dziala normalnie.
Wie ktos co to moze byc bo mnie zaraz szlak trafi.
Miliony stron na swiecie a tylko ta nie dziala. loool

Z
member
member
Z Offline
mam takie pytanie, mam zrobioną inwentaryzację różnych rzeczy w wordzie w formie tabelki, czy istnieje jakaś możliwość aby przenieść tą tabelkę do excela?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zaznaczasz całą tabelkę, ctrl+c i w excelu ctrl+v. Jeśli tabelka jest równa to powinno działać.

old hand
old hand
Mam problem z prędkością uploadowania torrentów. Kiedyś mi hulało i mogłem utrzymać ratio, a teraz coś się chyba zwaliło bo w ogóle nie chcą mi się wysyłać torrenty. Wie ktoś o co chodzi i jak to naprawić?

Strona 6 z 12 1 2 4 5 6 7 8 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, forty, rafal08, 11kera11, haczyk, aker, Szuman, kamel, burbon, JelineK, bukma), 2,814 gości, oraz 24 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,885
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025