Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 14 1 2 3 4 5 13 14
C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Zaloba bedzie i nad czym tu debatowac, mi tam nie przeszkadza, na skoki do Zakopanego nie jade, ogladac tez nie zamierzam.

Bonus: Unibet
L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Ponoc jeszcze niektore LO, maja studniowki w sobote.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Experto
Zaloba bedzie i nad czym tu debatowac, mi tam nie przeszkadza, na skoki do Zakopanego nie jade, ogladac tez nie zamierzam.

piwo

Żałosne ,ze ponad tragedię ktos przedkłada mozliwośc obejrzenia jakiegos wypierdka, który na mamucie ledwie przekracza 100m shocked

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Wychowany_Na_Nalewce
Nalewki to nie belty. Poza tym juz ich nie pije - teraz tylko alkohole z najwyzszej polki grin

WNN ,przepraszam Cie za to niecne posadzenie :),ale po tym co napisałeś ,przyszło mi do głowy , ze nieco w nadmiarze.

A swoja drogą - Twoje zdrowie, Twój wybór piwo

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
W tej katastrofie zginął mój przyjaciel ,moze więc stad wynika mój "radykalizm" ,co do wprowadzenia owej żałoby.

Co by jednak nie mówić, prezydent ,o którym mam jak najgorsze zdanie ,podjął własciwą decyzje.

mgr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by amkwish
Originally Posted by Experto

piwo

Żałosne ,ze ponad tragedię ktos przedkłada mozliwośc obejrzenia jakiegos wypierdka, który na mamucie ledwie przekracza 100m shocked

sam jesteś wypierdek tongue

Ogłaszajmy zatem żałobę nie tylko narodową, ale i światową, bo z głodu umierają codziennie setki, czy tysiące osób. W kraju też ogłaszajmy - na drogach ginie kilkadziesiąt osób. To nie tragedia? Jak stoję za Kaczyńskimi, tak (nie wiem kto podjął decyzję), uważam że to zwykły lansik i pokazanie jakim się jest czułym i umartwionym.

Umartwiajmy się i lamentujmy, to potrafimy najlepiej wszyscy. Cały naród. I jeszcze krytykować i byle dojebać każdemu.

Jak zginę to żądam żałoby narodowej.

mgr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W tej katastrofie zginął mój przyjaciel ,moze więc stad wynika mój "radykalizm" ,co do wprowadzenia owej żałoby.

Teraz to przeczytałem, zatem bardziej rozumiem akurat Twój tok myślenia. Współczuję.

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline

Co by jednak nie mówić, prezydent ,o którym mam jak najgorsze zdanie ,podjął własciwą decyzje.

gowno nie wlasciwa. Zdobyl pare pkt. na wybory. Gdybys nikogo nie znal zdanie bys mial radykalnie inne.

A Malysz osiagnal wiecej podczas swojej kariery niz te wypierdki na pokladzie razem wziete.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by polskignom
A Malysz osiagnal wiecej podczas swojej kariery niz te wypierdki na pokladzie razem wziete.

jak zwykle pierd..... glupoty, az sie tego czytac nie da puke

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
gowno nie wlasciwa. Zdobyl pare pkt. na wybory.

Tia...ciekawe ,jak mógł zdobyc punkty ,skoro (jak widać) wiekszość nie zgadza sie z jego decyzją.

U kogo jak u kogo ,ale u Ciebie ,Gnom,spodziewałbym siebardziej racjonalnego myslenia smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
gowno nie wlasciwa. Zdobyl pare pkt. na wybory. Gdybys nikogo nie znal zdanie bys mial radykalnie inne.

Uważaj na słowa. Zginęli tam generałowie, pułkownicy i inni wysocy rangą żołnierze, którzy całe życie poświęcili dla państwa. Jak śmiesz nazywać ich wypierdkami? Małysz nawet im nie powinien butów polerować...

Następnym razem zastanów się co piszesz ZANIM wyślesz posta...

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
widzisz Amk, mi jest przykro, ze nie ma juz pojecia takiego jak zaloba narodowa.

PS. Experto, ja Twoich juz dawno nie czytam.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by mgr

Po moim trupie!

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Originally Posted by micha$
Uważaj na słowa. Zginęli tam generałowie, pułkownicy i inni wysocy rangą żołnierze, którzy całe życie poświęcili dla państwa.

Np. co zrobili?

mgr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by lupus
Originally Posted by mgr

Po moim trupie!

Zapewne już po Twoim wink

A
As Offline
old hand
old hand
A Offline
Codziennie ginie podobna liczba osób w wypadkach samochodowych. Jakos nikt nie ogłasza żałoby narodowej. Ta żałoba to znak, że nie szanuje się właśnie ofiar "zwykłych, codziennych" wypadków.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by micha$
Uważaj na słowa. Zginęli tam generałowie, pułkownicy i inni wysocy rangą żołnierze, którzy całe życie poświęcili dla państwa.

Np. co zrobili?

Hmm...mój przyjaciel nazywał sie Jerzy Piłat.

Od niego ,przede wszystkim, wiem na czym polega specyfika tego całego "interesu".

Zgineło 70% najlepszych ludzi w polskim lotnictwie wojskowym.
To ogromna strata i z dnia na dzien nie da sieich zastapić.

Gdyby np,(odpukać !) zgineło 70% polskiej kadry piłkarskie (czy nawet skoczków narciarskich) wklejalibyscie tu symbole swieczek i pisalibyscie "brak słow" ,"współczuje",itp.

Ta tragedia niesie za sobą kolosalne osłabienie obronnosci panstwa i kto nie zdaje sobie z tego sprawy, temu naprawdę gratuluję dobrego "samopoczucia".

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
gowno nie wlasciwa. Zdobyl pare pkt. na wybory.

Tia...ciekawe ,jak mógł zdobyc punkty ,skoro (jak widać) wiekszość nie zgadza sie z jego decyzją.

Oczywiscie, ze zdobyl.
Prezydent to zwierzchnik sił zbrojnych, i to uklon w strone zolnierzy.
Zolnierze + ich nabjlizsi to juz calkiem niezla grupk, nieprawdaz? smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Gdyby np,(odpukać !) zgineło 70% polskiej kadry piłkarskie (czy nawet skoczków narciarskich) wklejalibyscie tu symbole swieczek i pisalibyscie "brak słow" ,"współczuje",itp.

A czy ja nie wspolczuje rodzinom ofiar tych zolnierzy? Wspolczuje jak kazdemu kto stracil bliskiego, ale jestem przeciwny wprowadzaniu cyrku zwanego "zaloba narodowa". Tyle.

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Ta żałoba to kolejna próba zwrócenia na siebie uwagi i chęć zdobycia kilka punktów politycznych. W tym jest cały problem, że prezio tylko myśli na zasadzie "czy coś z tego będę miał?"

Ten krasnal taki już jest, a te jego próby są tak żałosne, że aż się za niego wstydzę. Wcześniej jakieś ważne uroczystości chciał przesunąć żeby tylko można je było przeprowadzić przez odejściem z rządu jego brata.

Do tego przypomina się to jak jechał na miejsce tragedii zawalonego dachu i pajacował w kombinezonie strażackim w tym samym celu, tylko dla własnych celów politycznych:

[Linked Image]

Normalnie cyrk.

[Linked Image]

Pośmiewisko c.d.

[Linked Image]

Pośmiewisko c.d. 2

Strona 3 z 14 1 2 3 4 5 13 14

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
1 zarejestrowanych użytkowników (rafal08), 2,414 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,839,307
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026