Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 11 z 12 1 2 9 10 11 12
Ana <3
Ana <3
Originally Posted by Zabielany
Najmocniejsza psychike w ATP.. [

Finał USO 2007.... nie mam pytań tongue

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Llama
Originally Posted by Zabielany
Najmocniejsza psychike w ATP.. [

Finał USO 2007.... nie mam pytań tongue

Pojade Gogetem... Federer w jego wieku.. tongue

Wypadek przy pracy. smile

R
+
+
R Offline
Originally Posted by antylama
Fedek pojedzie z Novakiem 3:0. Mecz z Tipsem mnie o tym przekonał. Ważne piłki Fedek wygrał. Z Novakiem takiej opcji nie widzę. Godzina piętnaście i under
gdyby wygrywal wazne pilki to nie gralby 5 setow laugh

Ja wybralem over 38.5 bo nie zapowiada sie bardzo ciekawy wyrownany mecz i wcale nie skreslam Novaka. Tb albo i kilka bardzo prawdopowodbny.. na moje oko 4 sety minimum.. a wtedy zaklad powinnien wejsc ooo

Impossible is nothing
Impossible is nothing
grzesol

Bardzo szanuję Djokovicia i myślę, że to będzie przyszły gracz nr 1 w światowym tenisie, ale w w tym momencie rządzi Roger i tak będzie jeszcze trochę.
Wracając do tegorocznego AO to zgodzę się Djoko gra nieźle ale to co pokazał w 3 secie w meczu z Ferrerem to była zapaść...
Tylko Hiszpan nie umiał tego wykorzystać.
W meczu z Federerem Djoko wydaje mi się nie będzie w stanie wytrzymać szybkości jego gry i nie wytrzyma kondycyjnie...
Popatrz jeszcze na to, że Federer zagrał już taki mecz, w którym grał źle a nie zagrał jeszcze jakiegoś wyśmienitego meczu.
I według mnie właśnie przyjdzie jutro czas na wspaniały mecz Rogera.
Aha i jeszcze sprostowanie ja nie mówiłem, że będę grał ten typ...

member
member
może Ferdek nie zagra swietnego meczu,ale powinien wygrać...
wydaje mi sie ze na tym juz poziomie wyjdzie cwaniactwo i rutyna....
tego djoko jeszcze brakuje.....
a zreszta kursy wzrosly na ferdka,ludzie graja djoko chyba dobry znak:))

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Roger Federer v Novak Djokovic 3:0 @3.1 unibet

I'm in :] Federer już swój dzień słabości miał i on sie nie pwotórzy, a w takim wypadku biore 3:0 dla światowej jedynki. Djokovic w 3 secie spotkania z Ferrerem już ledwo, ledwo...nie wyglądało to dla niego za dobrze. Znowu serb ma problemy w drugim tygodniu turnieju z kondycją. Zresztą taką grą jak z Ferrerem nie ma prawa urwać seta Rogerowi.Do tej pory grali ze sobą 3 spotkania best of 5 i wszystkie 3:0 wygrał Szwajcar.

Gl Roger

Harrison Ryan (USA) vs. Yang Tsung-Hua (TPE) 1 @1.75 doxiu

Znowu trudno wytłumaczyć typ na półfinał juniorskiego AO. Harrison wydaje mi się graczem lepszym, bardziej ogranym. Skośny sukcesy głównie na swoich skośnych śmieciach. Ryan przekonał mnie tym, ze chce grać jak Agassi cool Szacunek .

C'mon Ryan !

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Off-topic: Dzisiaj czytałem angielską gazetę i był artykuł o sensacyjnej porażce Nadala z Tsongą. Kwintesencją było podsumowanie , które brzmiało mniej więcej tak:

".. i wychodzi na to, że Andy Murray jest zawodnikiem światowej klasy, bo jako jedyny w turnieju zdołał urwać seta Francuzowi, i do tego wygrał go do zera..."

Ahh ci Angole i ich durna duma wink

GRILL MASTER
GRILL MASTER
Originally Posted by MasterFlamaster
Off-topic: Dzisiaj czytałem angielską gazetę i był artykuł o sensacyjnej porażce Nadala z Tsongą. Kwintesencją było podsumowanie , które brzmiało mniej więcej tak:

".. i wychodzi na to, że Andy Murray jest zawodnikiem światowej klasy, bo jako jedyny w turnieju zdołał urwać seta Francuzowi, i do tego wygrał go do zera..."

hehehe dobre smile

Ja dzisiaj wypatrzyłem piękny zakład w unibecie. Federer +1.5 seta. Tak jak napisał Leon Federer miał już słaby dzień, a nie miał wyjątkowo dobrego. Djoko nawet jeśli zagra świetnie to wygra 1-ego lub 2-ego seta później sił braknie a Roger na pewno nie zlekceważy przeciwnika i skoncentruje się maksymalnie. Dla mnie powinno być bez problemu smile

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
under 40,5 @ 1.85 7/10
Nie mam zamiaru ukrywac ze gdyby nie under i Fed -1,5 to przyłoiłbym mocno na Fedex za 1,37. Ale znajac zycie by nie weszlo. Under mialem juz grac dzisiaj Nadal-Tsonga, ale dalem oczywiscie na łatwe zwyciestwo Hiszpana, zeby potem [po 2 secie] doladowac sobie konto mad
Wracajac do meczu, 4 sety to max w tym spotkaniu. Widzialem Djoko w 3 secie z Ferrerem i jesli on juz mial wtedy klopoty z kondycja to nie widze tutaj 5 setowki. Roger nie jest takim fighterem jak David i tu widzialbym probe szybkiego roztrzygniecia spotkania.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by MasterFlamaster

No bo mają racje smile Wlasnie ten turniej pokazał siłę Andego, bo on jako jedyny (narazie) wygrał seta z finalistą i to do zera. Andy byl blisko wygrania tb a wtedy pewnie już by wygrał 5 seta i to on był by dzisiaj w finale smile

GRILL MASTER
GRILL MASTER
Tsonga def. Gasquet 6-2 6-7 7-6 6-3 smirk

dodam jeszcze, że kurs na Federer -1.5 seta @1.67 - smaczny smile

old hand
old hand
Tsonga gral rewelacyjnie, troche swirowal przy siatce i Nadal mogl bardziej to wykorzystac ale nawet jesli to i tak by mu to nie pomoglo bo francuz swietnie zagrywal przy liniach i mial potezne silne strzaly, generalnie mecz mozna opisac tak: Bezradnosc Nadala wobec pewnej i swietnej gry Tsongi. A propo psychiki -Tsonga dzis wlasnie to pkazal w jednym gemie z 0-30 wyszedl wygral tego gema wlasnie do 30 smile no i 5 razy przelamal Nadala. Komentator okreslil jako narodziny nowej gwiazdy, mozliwe o ile bedzie grac tak dalej.

JAk dla mnie final to Federer-Tsonga i...

Australian Open 2008 - Winner
Who will win?
No refunds on non-starters. Others on request.

Tsonga, J-W 4.20 nowa Gwiazda ? ...:) we'll see

El Siete
El Siete
dziwi mnie Wasze ciagle rozwazanie o kondycji, o kłopotach zawodników - to jest Wielki Szlem - natężenie meczów jest spore i pewne kryzysy fizyczne mogą trafić sie u każdego.

Najlepszym przykładem jest tutaj Jankovic która mając duże kłopoty zdrowotne dotarła aż do 1/2. A pamiętacie występ Djokovicia w US open ? Męczarnie ze Stepankiem i kłopoty z plecami które go wtedy prześladowały ? - efekt - porażka w finale.

Tak więc pisząc to pragne Wam uświadomić że dzisiejsza medycyna jest na tyle rozwinięta że w ciągu dnia przerwy można zregnerować organizm, a za pomocą lekków i różnych zagiegów fizjoterapeutycznych mozna spowodowac zupelne zniesienie dolegliwosci bolowych ( przynajmniej na czas meczu)

nie twierdze że Djokovic będzie biegał po korcie kilka godzin jak nowonarodzony, bo równie dobrze rzeczywiscie moze pęknać kondycyjnie (tak naprawde tylko Novak i jego obsluga medyczna moze to ocenic) ale jak Federer ma tutaj wygrać to głownie dzieki własnej bardzo dobrzej grze

a.k.a. "Juvcio Djokovic"
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
Originally Posted by rafael86
A pamiętacie występ Djokovicia w US open ?
Jak juz o pamieci to najbardziej pamietam mecz z Gaelem Monfilsem z US 2005 kiedy to w 5 secie Novak nie wytrzymal upalu i zaslabl... ale udalo mu sie wygrac wracajac na kort smile nie wiem czy dobrze pamietam ale juz chyba z breakiem przegrywal, mial 17 lub 18 lat wtedy, tak sie zdobywa serca widzow smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by ArtekPotito
Tsonga def. Gasquet 6-2 6-7 7-6 6-3 smirk

dodam jeszcze, że kurs na Federer -1.5 seta @1.67 - smaczny smile
Możesz sobie zrobić lepszy kurs np Pinnacle 3:0 (3.36) + Sportingbet 3:1 (3.75) co daje Ci 1.77 wink

1
old hand
old hand
1 Offline
A ja akurat bym sie wolał pokusić na Djoko albo jakieś handi na niego,u obudwu serw smiga dobrze tak więc niewykluczone są TB,handi w gemach jakie oferuja buki mozna tez zagrac ja jednak pokusze sie na Djokovica smile a całość wygra Tsonga fenomen tego turnieju smile z Nadalem mi wszedł mecz to teraz czas na Djoko a kurs nie taki zły w porównaniu na granie na Fedka...bardzo ciekawy mecz sie szykuje ale chyba go nie obejrze bo nie wstane laugh tongue

Djoko vamooooosssssss

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tomic Bernard (AUS) vs. Yang Tsung-Hua (TPE) 1 @1.6 doxiu

Australijczycy muszą się z czegoś cieszyć, a Tomic jest ich największą nadzieją na przyszłośc. Przy dużym dopingu dziś Bernard wygrywa AO i pewnie w przyszłym roku ujrzymy jego nazwisko na entry list do turnieju głównego.

Clement A./Llodra M. v Erlich J./Ram A. 1 @1.68 fonbet

gl żabojady

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
dzisiaj final... gdybysmy znali jego sklad dwa tygodnie to w najblizszym notowaniu setki najbogatszych Polakow sto jeden osob by bylo z mecz.pl wink

ale do rzeczy... bardzo interesujacy wydaje mi sie zaklad w profie... kto wiecej podwojnych bledow serwisowych?

kurs na Djoko 1.60... moim zdaniem prawdopodobienstwo wielkie i nie bede sluchal argumentacji ze Tsonga moze byc stremowany i popelnic wiecej df... wystarczy przesledzic ich 3 ostatnie mecze...

Djokovic:

6 df z Hewittem
4 df z Ferrerem
6 df z Federerem - wszystkie mecze 3-setowe

Tsonga:

2 df z Gasquetem (4 sety)
1 df z Misza
1 df z Rafą

jak dla mnie pozycja dosc pewna... pozdrawiam i zycze niezapomnianego finalu piwo

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
taki final, ze tylko siasc i ogladac, a nie obstawiac laugh

osobiscie bym sie chyba pokusil grac handi Tsonge, final moze miec dwa przebiegi, albo bedzie to juz za duzo na Tsonge i przegra on znaczaco (6:4, 6:2, 6:2 np), albo bedzie to bardzo wyrownany pojedynek duzo Tie breakow, ale ciagle ze wskazaniem na Djoko.

W tym drugim przypadku, wygranie jednego seta przez Tsonge raczej gwarantuje wejscie handi, a nawet jedno 7:6 wystarczy i dwa 6:4, 6:4. Pytanie czy Tsonga wytrzyma presje, czy to bedzie juz za duzo na niego i przegra szybko...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
eh, kompletnie nie wiem jak ten finał zagrać to spróbuje statystycznie tongue

double faults Djokovic N - over 4.5 @1.85 fonbet

Djoko tylko w jednym spotkaniu zrobił mniej niż 5 DF'ów

1st serve in % Tsonga J-W - under 65.5% @1.85 fonbet

Tylko w jednym spotkaniu Tsonga miał over.

aces Tsonga J-W - over 13.5 @1.85 fonbet

Przy tym zakładzie akurat licze na 4 sety w finale, a wtedy powinien zakład na asy wejść.

Strona 11 z 12 1 2 9 10 11 12

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (aker, 11kera11, latajaca_holenderka, betowiec, rafal08, ANZELMO, burbon, JelineK, $-man), 1,763 gości, oraz 12 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,761
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025