|
|
addict
|
|
addict
cobra: jak najabrdziej ten temat ma inne cele dlatego jak mowilem ja z mojej strony koncze ta dyskusje w tym temacie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
hugodewolf - prosił mnie o wyjasnienie dlaczego dostał bana na forum, podobno jakas akcja byla w turnieju. Napisał mi że przez pomyłkę proszę o wyjaśnienie jeżeli jest to możliwe i odblokowanie
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Amkwish ma 1 ostrzezenie za bluzgi na QC Widze, ze przy kazdym ukatualnienu jest ciagle CELOWO pomijany 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Amkwish ma 1 ostrzezenie za bluzgi na QC Widze, ze przy kazdym ukatualnienu jest ciagle CELOWO pomijany  I dalej.... "....a to mnie bardzo frustruje i nie daje mi spac. podpisano zyczliwy Lupus" 
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Z całym szacunkiem ale jeśli tak jest to dopisać tam amkwisha.. 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
rozumiem, ze ta ignorancja mojego postu jest spowodowana, ze wyrazenie "pierdolony debil" to komplement. W takim razie przy pierwszej lepszej okazji uzyje ich wobec moda 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
rozumiem, ze ta ignorancja mojego postu jest spowodowana, ze wyrazenie "pierdolony debil" to komplement. W takim razie przy pierwszej lepszej okazji uzyje ich wobec moda  A nazywanie ludzi tragicznie zmarłych "wypierdkami na pokładzie" powinno byc karane z góry banem, zastanów sie nad sobą i nie donoś na innych. Mama cię nie uczyła nie pokazuj palcami 
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
rozumiem, ze ta ignorancja mojego postu jest spowodowana, ze wyrazenie "pierdolony debil" to komplement. W takim razie przy pierwszej lepszej okazji uzyje ich wobec moda  A nazywanie ludzi tragicznie zmarłych "wypierdkami na pokładzie" powinno byc karane z góry banem, zastanów sie nad sobą i nie donoś na innych. Mama cię nie uczyła nie pokazuj palcami  Slowo wypierdek bylo powiazane z wczesniejszymi wypowiedziami. Nikt mnie nie bedzie wyzywal od pierdolonych debili. A jesli chodzi o Mame, to chyba Twoja zapomniala Cie czegos nauczyc. Ale to juz nie moj problem, bardziej Jej 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Przecież nie powinieneś się na niego obrażac że nazwał cię pierdolonym debilem, powiedział tylko prawde
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Przecież nie powinieneś się na niego obrażac że nazwał cię pierdolonym debilem, powiedział tylko prawde Nie bede sie znizal do Twojego poziomu.  PS. kiedy sie doczekam ostrzezenia?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ogólnie goło i wesoło 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
no i dostałem 2 ostrzeżenie sam nie wiem za co 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Przecież nie powinieneś się na niego obrażac że nazwał cię pierdolonym debilem, powiedział tylko prawde
ZA TO.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Czemu mnie ciągle banujecie? Wczoraj zalozylem nick i odrazu ban... Prosze o odbanowanie tego nicka co zalozylem wczoraj!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czemu mnie ciągle banujecie? Wczoraj zalozylem nick i odrazu ban... Prosze o odbanowanie tego nicka co zalozylem wczoraj! zlamales regulamin forum  jakbys byl choc "troche" inteligentny to bys sobie zalozyl inny nick niz cos kojarzacego sie z _Michal_
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Czemu mnie ciągle banujecie? Wczoraj zalozylem nick i odrazu ban... Prosze o odbanowanie tego nicka co zalozylem wczoraj! zlamales regulamin forum  jakbys byl choc "troche" inteligentny to bys sobie zalozyl inny nick niz cos kojarzacego sie z _Michal_ Mam miec w ogole inny nick? hehe dobre, mam prosbe wez skasuj wszystkienicki co byly zakladane z tego IP. A ja sobie zaloze jeden porządny i bedzie git
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Moglibyscie mi dac jeszcze jedną szanse? Uszanuje to i bede sie godnie zachowywal  Każdemu się to należy  (kasacja bana, kasacja nickow z tego IP, zakladam nowy nick- to tyle i bedzie git) Dzięki
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|