|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy mozecie kupic kupon ukash i zaplacic przez platnosci onlie?? Ja proboje przez inteligo, dwa razy przy probie zaplaty wyskoczyl blad ale za kazdym kwata ukash zostala zabrana z konta. jednak kupony nie przyszly, potwierdzenia tranzakcji tez nie ma. Support nie odpowiada. Ktos wie co sie dzieje ??
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Ten ukash jest w ogóle popularny w Polsce? Widziałem, że można kupić ukash przez Allpay, ale to znów dodaje kolejny krok do transakcji...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czy mozecie kupic kupon ukash i zaplacic przez platnosci onlie?? Ja proboje przez inteligo, dwa razy przy probie zaplaty wyskoczyl blad ale za kazdym kwata ukash zostala zabrana z konta. jednak kupony nie przyszly, potwierdzenia tranzakcji tez nie ma. Support nie odpowiada. Ktos wie co sie dzieje ?? Tak, normalnie ściąga z mbanku jak przelewy24, dobre to jest, ostatnio zamiast czekać kilka dni na podwojenie w WinUnited(musiałbym wpłacać bankowym bo mb nie akceptują przy bonusach) wpłaciłem ukash i zajeło mi to kilka minut.
|
|
|
|
|
|
|
Czyli wpłacasz z banku do ukasz... przez Allpay... i później z ukasz do buka?
Czemu nie wpłacić np. kartą płatniczą, czy nie łatwiej?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy mozecie kupic kupon ukash i zaplacic przez platnosci onlie?? Ja proboje przez inteligo, dwa razy przy probie zaplaty wyskoczyl blad ale za kazdym kwata ukash zostala zabrana z konta. jednak kupony nie przyszly, potwierdzenia tranzakcji tez nie ma. Support nie odpowiada. Ktos wie co sie dzieje ?? Szkoda gadac, lepiej od razu dac sobie spokoj z tym gownem. Jak moja karta zostala uwieziona w bankomacie i czekalem na nowa pare dni ,to chcialem cos wplacic tym "systemem od siedmiu bolesci". Po 15 minutach bezsensownych prob dalem spokoj. Potem przyszlo mi powiadomienie ,ze konto skype zostanie zasilone. Mija 2 tygodnie i nie zostalo ,a na koncie bankowym tez nie ma sladu po domniemanej transakcji.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
conrad ukash polega na tym, ze jestes anonimowy! - karta wiadomo zawsze jest slad, a tu masz slad tylko, ze kupowales cos w allpay (np zakupy allegro, lub w sklepie internetowym) - kupujesz tak kupon ukash, ktory wstukujesz u buka i kasa pojawia sie na koncie, nie ma przy tym zadnych prowizji - jak dla mnie ciekawa sprawa i trzymam kciuki, zeby system ukash sie rozwijal!
|
|
|
|
|
|
|
Hmm, czyli ukash obecnie jest dostępny tylko online przez Allpay (płacisz kartą lub przelewem), i od razu dostajesz kupon ukash, który później wstukujesz u buka i kasa na koncie?
Czyli praktycznie to samo można zrobić co z płatnościamy Przelewy24 do buków, tylko że jeszcze trzeba wprowadzić kod ukash u buka?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
tak ale ale nie kazde buki maja ukash ja wplacalem kwote 1000 do bet athome i dostalem kod wpisalem i kasa po przewalutowaniu wp;lynelo 945 zl wiec troche sporo odebrali ale sie tlumacza ze to przewalutowania podwojne
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Tak Conrad - mozna powiedziec, ze podobnie dziala to do przelewy24, z tym, ze przelewy24 malo kto akceptuje  Co do przewalutowywania to nie wiem, ale jak kupujesz kupon w walucie w ktorej masz konto u buka to nie ma przewalutowan 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
poprawie sie - nie dziala to jak przelewy24, bo przelewy rejestruja wszystkie transakcje - gdzie przesylales przelew, a jak kupisz kupon ukash to tylko Ty wiesz gdzie go wykorzystales ;-)
|
|
|
|
|
|
|
Czyli ukash daje lepszą anonimowość a i tak można szybko do nich wpłacać bo akceptują Allpay. 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
teraz to sie dotpay nazywa ;-)
|
|