|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam dokładnie taki sam. Zależało mi na aparacie który byłby mały, żeby można schować go do kieszeni od płaszcza. Ten w sam raz mi pasował. Zdjęcia robi niezłe. Menu nie jest skomplikowane. Trochę "zamula" czasami przy robieniu zdjęć. Przynajmniej mój. Ale ja jestem z niego zadowolony. Potrzebowałem właśnie taki mały aparat bez wielkich parametrów. Taki aparat pod rękę na mały wypad. Ja za swój dałem 299 pln w Media Markt. Ale nic do niego nie dostałem. Na Allegro widzę masz akumulatorki+ ładowarka+ karte 1GB. Ja miałem tylko aparat. Dokupiłem sobie kartę 4GB i pasuję. Jak nie zależy Ci na czymś szczególnym to za te pieniądze warto moim zdaniem. Tutaj masz 2 fotki zrobione przed chwilą. Jedna przy świetle domowym. Jedna za oknem. http://img148.imageshack.us/img148/301/1000801sj1.jpghttp://img503.imageshack.us/img503/3307/1000802sv8.jpg
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No tak tylko jak komuś nie jest potrzebny jakiś konkretny aparat to za te 385 pln wraz z akumulatorkami+ ładowarka+ futerałem+ karta pamięci 1GB ma już wszystko. Nic tylko robić zdjęcia. A TY mu proponujesz sprzęt za 500 pln, kótry pewnie jest bez niczego. Choć parametry widać ma lepsze. Ale cena też jest wyższa. Mi starcza ten Kodak w zupełności. Jest mały i można go spokojnie ze sobą zabrać wszędzie. Jak na te pieniądze to robi też niezłe zdjęcia. Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Podbijam tematk, szukam jakiejś małej, zgrabnej cyfrówki do 500 zł. Zdjęcia to amatorka, jakieś rodzinne lub podróże, wcześniej miałem kodaka i byłem bardzo zadowolony.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
A TY mu proponujesz sprzęt za 500 pln, kótry pewnie jest bez niczego. Choć parametry widać ma lepsze. Ale cena też jest wyższa. Mi starcza ten Kodak w zupełności. Jest mały i można go spokojnie ze sobą zabrać wszędzie. Jak na te pieniądze to robi też niezłe zdjęcia...
|
|
|
Link skopiowany do schowka