Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 16 1 2 5 6 7 8 9 15 16
R
old hand
old hand
R Offline
dziwi mnie jedno, czemu na srodwoy mecz wks - mali, sa tak dziwne kursy? ty na remis 1,90?? o co chodzi czyzby uwazali ze to bedzie tak wyrównany mecz? czy moze kontuzje zawodnikow z wks?

Bonus: Unibet
J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by rosalinho
dziwi mnie jedno, czemu na srodwoy mecz wks - mali, sa tak dziwne kursy? ty na remis 1,90?? o co chodzi czyzby uwazali ze to bedzie tak wyrównany mecz? czy moze kontuzje zawodnikow z wks?
a moze remis wyrzuca Nigerie z PNA grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Info dla stawiających na Gwineę. Dzisiaj nie zagra Pascal Feindouno. Co ciekawe, w eliminacjach Gwinejczycy wygrywali tylko te mecze, w których bramki strzelał właśnie Feindouno smile

Może warto zastanowić się nad jakimś handi na Namibię ?

old hand
old hand
JAk w PNA beda rozstrzygane kolejnosci w grupach przy jednakowej ilosci punktow, co sie liczy potem bezposrednie pojedynki czy bramki itp ?

old hand
old hand
W pierwszej kolejności brane są pod uwagę mecze pomiędzy zainteresowanymi zespołami.

old hand
old hand
Originally Posted by venom
W pierwszej kolejności brane są pod uwagę mecze pomiędzy zainteresowanymi zespołami.

A jesli pomiedzy zainteresowanymi zespolami pad remis ?

old hand
old hand
W dalszej kolejności będzie brany pod uwagę stosunek bramek, a więc kto ile na plusie.

C
stranger
stranger
C Offline
to potem liczy sie stosunek bramek strzelonych i straconych, jak to tez jest tez identyczne to potem uwzglednia sie drużyny na podstawie rankingu fifa czy jakoś tak

D
enthusiast
enthusiast
D Offline
Szewa... jestem za handi na namibie +1,5 za 2.0 kurs da się na to skusić... Namibia gra o honorowy pkt a Gwinea bez Feindouno bedzie być może grać nerwowo w końcu sie chyba obawiają skoro ktoś chciał kupić mecz laugh... hehe chyba trzeba by zagrać ale mi sie po wczorajszym meczu Kasperczaka(ostatnim bo został zwolniony już z pozycji trenera Senegalu) nie chce za abrdzo iść do sts he... czekam jeszcze na wyjście z grupy Ghany i na nie przegraną Senegalu z RPA i na wyjście Kamerunu z Grupy to mi sie troche poprawi humor albo jak nie wejdzie to całkiem powichruje eh... tongue Pozdro For ALL...

member
member
A co myślicie o takim kursie:
Maroko strzeli bramkę; 1,55 sportingbet
Bardzo zachecajacy kursik biorąc pod uwage ze marokanczycy beda musieli szukac punktow a co z tym idzie cos ustrzelic.
Atak maja naprawde bardzo silny i odkad interesuje sie pilka afrykanska nigdy nie odpuszczali na mistrzostwach i zawsze grali do konca.
W koncu to prawie europejska piłka.......
Zawsze na MS afryki byly niezle numery...dzis wykreci go Ghana??

Pooh-Bah
Pooh-Bah
A co powiecie na Gwinea under 3,5 1,6 w winunited?

R
member
member
R Offline
Ja jestem za overem 2,5. Maroko jak strzeli to na pewno pójdzie za ciosem, a i trafić do ich siatki nie jest trudno, zresztą ostatnie 2 spotkania to pokazały.

member
member
też mi ten mecz śmierdzi.....overkiem
zgadzam sie z przedmówcą.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Szewa
Info dla stawiających na Gwineę. Dzisiaj nie zagra Pascal Feindouno. Co ciekawe, w eliminacjach Gwinejczycy wygrywali tylko te mecze, w których bramki strzelał właśnie Feindouno smile

Może warto zastanowić się nad jakimś handi na Namibię ?

To może lepiej zagrać underka w tym meczu?? Namibia jeśli juz to będzie się broniła całym składem i jakoś nie widze, żeby strzlili bramkę Gwinei, a i kurs na under buczki dają przywoity. Nawet poniżej 3 gole w 10bet jest po kursie 2.17

D
daw Offline
stranger
stranger
D Offline
ja dzisiaj postawie za stawke 1/10 meczyk
Ghana-Maroko (1poł/kon) 2/1 stawka warta ryzyka 25.00
mysle ze ghana moze podejsc zdenerwowana do meczu,i mogą szybko stracic gola a maroko bedzie trzymac ten wynik do konca pierwszej polowy.Po przerwie pilkaze ghany napewno sie zmobilizuja i moga strzelic dwa gole i wyjsc na prowadzenie.Również w tym meczu pomóc ghanie mogą sedziowie ktorzy napewno beda pomagac gospodarzą co wy na ten typ? licze na wiele odpowiedzi

member
member
ja widze to tak...........
Ghana zaczyna lekceważąco,Marokańczycy atakują ale w kontrze tracą bramkę....
Do przerwy 1:0
W drugiej Maroko stawia wszysko na jedną szalę i w ok.55-65min strzela na 1:1.
Gospodarze nadal asekuracyjnie i tracą na 1:2,wtedy do gry właczają sie sedziowie i w koncówce pozwalaja wyrównać Ghanie (spalony,symulowany faul)
tak to widze hehe

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by daw
ja dzisiaj postawie za stawke 1/10 meczyk
Ghana-Maroko (1poł/kon) 2/1 stawka warta ryzyka 25.00
mysle ze ghana moze podejsc zdenerwowana do meczu,i mogą szybko stracic gola a maroko bedzie trzymac ten wynik do konca pierwszej polowy.Po przerwie pilkaze ghany napewno sie zmobilizuja i moga strzelic dwa gole i wyjsc na prowadzenie.Również w tym meczu pomóc ghanie mogą sedziowie ktorzy napewno beda pomagac gospodarzą co wy na ten typ? licze na wiele odpowiedzi

Tez o tym myslalem... myslalem tez o tym samym w drugim dzisiejszym meczu co dalo by AKO=780.00 !!! i taki kupon za 100zl i masz 78 000 zl do wyplaty badz za 10 zl i masz 7 800zl :]

D
daw Offline
stranger
stranger
D Offline
Ghana na pewno wygra to przeciez faworyt a wiemy jak jest w afryce .Kupowane mecze oraz sedziowie na kazdym kroku

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by daw
Ghana na pewno wygra to przeciez faworyt a wiemy jak jest w afryce .Kupowane mecze oraz sedziowie na kazdym kroku

Senegal? laugh

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
A ja sie chyba skusze na x2. Patrzac na skaldy to Maroko moim zdaniem prezentuje sie zdecydowanie lepiej. Wiadomo sedziowie sciany itd szczegolnie w Afryce. Dawno gospodarz nie odpadl w grupie wiec moze czas najwyzsz. Ghana kompletnie zawodzi w tym turnieju fuksiarska wygrana z Gwinea w osatniej minucei po strzale zycie jedneego z czarnoskorych panow oraz wymeczona wygrana ze slabiutka Namibia. Natomaist Maroko wysoka wyrgana z Namibia i porazka z Gwinea po nei najlepszym spotkaniu dzis mecz o wszystko dla obydwu druzyn kazda wyrgana Maroka daje im awans i eliminuje z dalszych gier Ghane zakaldajac wygrana Gwinei z Namibia bo mimo oslabienia i braku Pascal nie spodziewam sie w tym meczu innego rozwiazania.

Strona 7 z 16 1 2 5 6 7 8 9 15 16

Moderatorzy  Akhu, Biszop 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, alfa, burbon, 11kera11), 3,265 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,315
Posty5,842,253
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026