|
|
member
|
|
member
A j to bym jeszcze na miejscu admina jego mail i kopie postów wysłał do bet365, co by sobie chłopak zabardzo ze swojego konta nie pograł. Gracze dużo tracą przez takich jak Ty.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A j to bym jeszcze na miejscu admina jego mail i kopie postów wysłał do bet365, co by sobie chłopak zabardzo ze swojego konta nie pograł. Gracze dużo tracą przez takich jak Ty. teraz to już z koleji ty sie troche zagalopowałeś. Z tego co pamiętam to jednak te forum powstało w celu dojenia bukami, nie zaś donoszenia na siebie wzajemnie do buków. Odnośnie b365 ta firma święta nie jest i pare osób z tego forum zdążyła oszwabić. Odnośnie bonusa, ewidentnie widać że b365 nie radzi sobie z wielkością swojej firmy, oferty czy promocji. Spokojnie sobbie gralem w b365 dopóki nie zaczeła sie ta promocja dla Polaków, wtedy zaczeli sie bazcnie przyglądać kontom Polaków, i co w grudniu dostałem maila że nie jestem uprawniony do żadnej promocji, przy okazji dorzucili mi jescze milusi limicik, juz sobie nie pogram za więcej niż 10 euro na zakład
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Z tym żeby donosić, to troszke hiperbolizacja z mojej strony, bo jako admin jednak bym tak nie postapił, ale sam fakt, że człowiek tak postępuje powoduje u mnie podwyższone ciśnienie, a że się jeszcze tym publicznie chwali i prosi o pomoc to już paranoja. Właśnie przez takich jak on patrzą krzywo na Polaków, i dają Ci limity po 10 euro. Tak ma wyglądać to okradanie buków z naszej strony?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wziął dosłownie słowo "okradanie"
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Może mi ktoś powiedzieć jak bardzo limituja normalnego gracza? Po jakim czasie to czynią ? Do jakich kwot limitują?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No mi qrwa wygląda że zlimitowali konto przez tą śmieszną promocje. Grałem przez kilka miesięcy i był spokój. W grudniu mieli tą promocje od depozytu, p-rzy okazji zaczeli robić przegląd kont i wybrańcomwysyłać indywidualnie info o tym jak to oni poniszą koszta związane z promocjami, a tacy przydale jak ja bezczelnie nie są do tyłu , w związku z czym żadnego bonusa już od nich nie dostane. Oprócz tego zlimitowali mi konto
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam do Was pytanie - być może banalne, ale warto zapytac (rzadko gram kosza)  Bet365 wystawia zaklad under/over SA Spurs-UTA Jazz, linia 195.0 pkt. Co w przypadku, gdy wynik wyniesie dokladnie 195pkt? Zwrot?
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Mam do Was pytanie - być może banalne, ale warto zapytac (rzadko gram kosza)  Bet365 wystawia zaklad under/over SA Spurs-UTA Jazz, linia 195.0 pkt. Co w przypadku, gdy wynik wyniesie dokladnie 195pkt? Zwrot? Tak zwrot podobnie w przypadku hcp typu -1 czy +1
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzięki 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mam do Was pytanie - być może banalne, ale warto zapytac (rzadko gram kosza)  Bet365 wystawia zaklad under/over SA Spurs-UTA Jazz, linia 195.0 pkt. Co w przypadku, gdy wynik wyniesie dokladnie 195pkt? Zwrot? no ja miałem przypadek że jak padł wynik n.p 195pkt rozliczyli mi jako przegrany 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to już wchodź na czat i walcz z debilami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to jest juz lekkie przegiecie co robi ten buk... do tej pory mam zamrozona kase, juz prawie tydzien.. na podstawie ich bezsensownych podejrzen... BRAK SLOW
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nasz bet365 zmienił trochę wygląd strony 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Oni by się wreszcie wzieli za nawigacje po ofercie, bo jest to największa katastrofa z jaką się spotkałem u internetowych buków.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oni by się wreszcie wzieli za nawigacje po ofercie, bo jest to największa katastrofa z jaką się spotkałem u internetowych buków. To prawda, nawigacja jest tragiczna.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Tak jak mówicie nawigacja tragedia, szukanie typów zajmuje trochę i jak się odświeży strona to z kuponu znikają typy i trzeba od nowa szukać. No i co do typów to oni sobie jaja robią z kursami, w meczu Sparta Sarpsborg - Furuset dali kurs na gospodarzy 1.08 !!! no rzesz ku*** to Bwin daje większy bo 1.25  oprócz bonusa do 500 PLN to nic po za tym od tego buka nie dodam pozytywnego
|
|
|
|
|
member
|
|
member
RealHustla, trzeba było postawić X2, prawdopodobnie valuebet dla Ciebie, a jak byś dobrze poszukał, ti i może surebet.
Ja w bet365 widzę jedną ogromną zaletę, dla której będę się trzymał tego buka do pierwszego limitu (podejrzewam, że już niedługo).
|
|
|
|
|
member
|
|
member
RealHustla, trzeba było postawić X2, prawdopodobnie valuebet dla Ciebie, a jak byś dobrze poszukał, ti i może surebet. sory ale nie wiem o co Ci z tym chodzi, w bukmacherce nie ważne są jakieś tam surebety srety stawianie po kursach, tylko dobre typy a granie przeciwko Sparcie w tym meczu to głupota 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
RealHustla, trzeba było postawić X2, prawdopodobnie valuebet dla Ciebie, a jak byś dobrze poszukał, ti i może surebet. sory ale nie wiem o co Ci z tym chodzi, w bukmacherce nie ważne są jakieś tam surebety srety stawianie po kursach, tylko dobre typy a granie przeciwko Sparcie w tym meczu to głupota  poza dobrymi typami trzeba jeszcze wiedziec co sie gra bo 1.08 to jest ML, jakby co to moge wytlumaczyc co oznacza ML
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|