|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ktoś w poprzednim temacie pisał żebym podał tytuł książki o mowie ciała. Autorem jest Allan Pease, tytuł to chyba po prostu "Mowa ciała". Jak się to wpisze do google to wyskakuje http://www.gwp.pl/product/839.html
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jest nawet jakies nowe wydanie tej ksiazki ;] @Destination, nie posiadam ani ksiazki w wersji namacalnej, a tym bardziej elektronicznej  pozdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
łojoj jakie nieskladne zdanie  / nie posiadam ksiazki ani w wersji namacalnej ani w wersji elektronicznej / ;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Collins Andy - Mowa ciała. Co znaczą nasze gesty Tarczyński Dariusz - Zrozumieć człowieka z wyglądu Collins Andy - Język ciała, gestów i zachowań Molcho Samy - Mowa ciała Philippe Turchet - Mowa ciała, zrozumieć czlowieika po jego gestach literatura alternatywna http://bartek.ironet.pl/e-books/warto przejrzeć w.w stronę 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Też mam problem z prezentem dla dziewczyny  . Tyle, że ja nie daję raczej prezentów, ale to jest wyjątkowa okazja bo jej 18stka, więc chciałem kupić coś oryginalnego, ale nic nie mogę wymyślić  Jakieś pomysły tak na szybkości(prezent muszę kupić/zrobić jutro)? Fajnie jakbyście mieli jakieś fajne pomysły. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
18 czerwonych roz kup 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szampana z czekolady  dostalem takiego od babci na mikolaja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I co kupiłeś?
Panowie powiedzcie, jak widzicie super dupeczkę, np. na ulicy, to zagadujecie czy tylko się lampicie? A jak zagadujecie, to jakie macie wyniki?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
albo jak zagadujecie, ciekaw jestem inwencji tworczych ;]
btw. probowal ktos na ta nutke z nokii (tak jak w reklamie cocacoli ;]?? )
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
pamietajcie jedno, jak nie podejdziecie bedziecie zalowac. A jezeli was oleje, to co? NIC  Dlatego ja jezeli mam jakas opcje, to zawsze staram sie sprobowac. A jak zdarzy sie, ze dziewczyna mnie oleje, to absolutnie nic sobie z tego nie robie. Takie podejscie jest moim zdaniem najlepsze Z takich podejsc do lasek to najfajniej wspominam zostawienie kartki z numerem telefonu sklepikarce (mniej wiecej moj wiek)  Efekt byl taki ze zajefajnie spedzilem 2 tygodnie wakacji. Gorzej na ulicy, bo nie ma az takich warunkow, zeby zagadac. Kiedys czytalem jakies takie teksty 'rozmawialas kiedys z nieznajomym?' itp. ale no ciezko jest wymyslic cos blyskotliwego w takim momencie. ps. Ostatnio mnie fajnie potraktowala laska, poszla ze mna i kumplem na impreze (byla ze swoimi kolezankami) i praktycznie cala impreze dawala sie podrywac jakiemus typowi. Poprostu mi rece opadly. Najlepsze, ze nie widziala w tym zadnego problemu, bo jak powiedziala :'to byly tylko zarty, on byl 2 lata mlodszy'  . Dopiero po czasie przeprosila i przyznala sie do bledu. Ale uklad sie troche przez to sypnal... No i dzisiaj uderzam na 18tke kolegi sie odreagowac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Anthony Robinson już na biureczku, niech tylko te pieprzone zaliczenia się skończą i trzeba będzie obudzic w sobie tego olbrzyma  hehehehehe
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Anthony Robinson już na biureczku, niech tylko te pieprzone zaliczenia się skończą i trzeba będzie obudzic w sobie tego olbrzyma  hehehehehe Ja tydzień temu w poniedziałek dopiero zacząłem. I niestety pocisnąłem do czwartku, bo w piątek z chłopakami się opiłem. I jakoś nie mogę się wziąć znowu (dzisiaj zacznę), a najgorsze że jestem na rodziale związanym ze zmianami i się boję :] strona okolo 170. Szczególnie cytaty i historie niektórych ludzi tam mi się podobają. Bardzo dobrze się czyta. Tylko nie wiem czy nie za długie jest o tym cierpieniu + przyjemności, ale chyba na tym to polega by jak najbardziej i mozolnie autor chce wbić do głowy na czym ma polegać zmiana na lepsze. Na razie nie mam co oceniać w końcu to dopiero minąłem pewien początek ksiązki. Kupony nie weszły więc dzisiaj czytam 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ja powiem tak. wlasnie wrocilem z imprezy - PEWNOSC SIEBIE - zalatwia 95%!! mam numer BARMANKI, solenizantki, i 2 innych lasek. Bawilem sie jak chcialem. Tak wiec, jesli stawiacie sobie cel, to nie odchodzcie od niego i starajcie sie go zdobyc! Prawda PIERNICZEK? 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Anthony Robinson ??? Panowie, ale jaki jest tytuł tej książki... Google nie chce mi nic podpowiedzieć.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Anthony Robbins - Obudź w Sobie OLBRZYMA
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ja powiem tak. wlasnie wrocilem z imprezy - PEWNOSC SIEBIE - zalatwia 95%!! mam numer BARMANKI, solenizantki, i 2 innych lasek. Bawilem sie jak chcialem. Tak wiec, jesli stawiacie sobie cel, to nie odchodzcie od niego i starajcie sie go zdobyc! Prawda PIERNICZEK?  Prawda.  A z tą pewnością siebie to trzeba uważac żeby sie nie przejechać. Nie wystarczy sobie powiedzieć: "od dzisiaj jestem pewny siebie". To będzie sztuczna pewność siebie, która będzie wyczuwalna na odległość, a po pewnym czasie przerodzi się w zarozumiałość i samouwielbienie. Pewność siebie wywodzi sie z kompetencji. Jeżeli jesteś w czymś dobry to jesteś w tym pewny. Np zawodowy kucharz wie, ze potrafi gotować i robi to w bardzo pewny sposób. Dobry kierowca również pewnie prowadzi samochód. Dobry znawca sportu trafnie obstawia wydarzenia sportowe - to nie szczęście decyduje o wygranej, tylko jego umiejętności, czyli kompetencje. Dlatego żeby być pewnym siebie, albo idąc dalej żeby wierzyć w siebie trzeba włożyć trochę pracy. Zależy też w czym się chce zdobyć tą pewność siebie. Jeżeli w kontaktach interpersonalnych to trzeba dużo przebywać w różnym towarzystwie, jeżeli w jakimś sporcie to trzeba go zacząć uprawiać. Pewność siebie można zdobyć w każdej dziedzinie. Wystarczy silne postanowienie i jego solenna realizacja. Jak mawia A. Robbins: "Jedynym ograniczeniem dla naszych możliwości jesteśmy my sami". Kiedy zdobywacie pewność siebie(kompetencje) w jakiejś dziedzinie, stajecie się wtedy ekspertami, specjalistami, przywódcami, liderami - a przywództwo to nie to co się robi, lecz to kim się jest. A. Robbins oprócz "obudź w sobie olbrzyma" napisał jeszcze: "Olbrzymie kroki" - streszczenie "olbrzyma", "Listy od przyjaciela" - krótka ale mało treściwa książka, a także "Moc bez granic" ale tej ostatniej nie czytałem. Przepraszam, ze nie odpisuję na privy ale nie mam w tej chwili w ogóle na to czasu. Mało też postuję, bo jestem zajęty. pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zgubilem ksaizke znaczy sie ebook obudzic w sobie olbrzyma rpzeszukalem kilka tematow i nie chodza. moze mi ktos wrzucic na jakis upload?? bede abrdzo wdzieczny  czekam
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
zgubilem ksaizke znaczy sie ebook obudzic w sobie olbrzyma rpzeszukalem kilka tematow i nie chodza. moze mi ktos wrzucic na jakis upload?? bede abrdzo wdzieczny  czekam Nie wiem czy w Twoim przypadku chodzi akurat o olbrzyma i mało mnie to interesuje ale słyszałem,że dobrze się budzi po viagrze...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|