Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 11 1 2 3 10 11
#1977389 21/01/2008 06:44
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline

Bonus: Unibet
veteran
veteran
Ktoś w poprzednim temacie pisał żebym podał tytuł książki o mowie ciała. Autorem jest Allan Pease, tytuł to chyba po prostu "Mowa ciała". Jak się to wpisze do google to wyskakuje wink

http://www.gwp.pl/product/839.html

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
jest nawet jakies nowe wydanie tej ksiazki ;]

@Destination,
nie posiadam ani ksiazki w wersji namacalnej, a tym bardziej elektronicznej smile
pozdr

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
łojoj jakie nieskladne zdanie laugh / nie posiadam ksiazki ani w wersji namacalnej ani w wersji elektronicznej / ;]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Collins Andy - Mowa ciała. Co znaczą nasze gesty
Tarczyński Dariusz - Zrozumieć człowieka z wyglądu
Collins Andy - Język ciała, gestów i zachowań
Molcho Samy - Mowa ciała
Philippe Turchet - Mowa ciała, zrozumieć czlowieika po jego gestach

literatura alternatywna wink

http://bartek.ironet.pl/e-books/

warto przejrzeć w.w stronę smile

old hand
old hand
Też mam problem z prezentem dla dziewczyny frown. Tyle, że ja nie daję raczej prezentów, ale to jest wyjątkowa okazja bo jej 18stka, więc chciałem kupić coś oryginalnego, ale nic nie mogę wymyślić frown Jakieś pomysły tak na szybkości(prezent muszę kupić/zrobić jutro)? Fajnie jakbyście mieli jakieś fajne pomysły. wink

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
18 czerwonych roz kup wink

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
szampana z czekolady laugh

dostalem takiego od babci na mikolaja laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I co kupiłeś?

Panowie powiedzcie, jak widzicie super dupeczkę, np. na ulicy, to zagadujecie czy tylko się lampicie?
A jak zagadujecie, to jakie macie wyniki?

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
albo jak zagadujecie, ciekaw jestem inwencji tworczych ;]

btw. probowal ktos na ta nutke z nokii (tak jak w reklamie cocacoli ;]?? )

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
pamietajcie jedno, jak nie podejdziecie bedziecie zalowac. A jezeli was oleje, to co? NIC smile Dlatego ja jezeli mam jakas opcje, to zawsze staram sie sprobowac. A jak zdarzy sie, ze dziewczyna mnie oleje, to absolutnie nic sobie z tego nie robie. Takie podejscie jest moim zdaniem najlepsze wink

Z takich podejsc do lasek to najfajniej wspominam zostawienie kartki z numerem telefonu sklepikarce (mniej wiecej moj wiek) wink Efekt byl taki ze zajefajnie spedzilem 2 tygodnie wakacji. Gorzej na ulicy, bo nie ma az takich warunkow, zeby zagadac. Kiedys czytalem jakies takie teksty 'rozmawialas kiedys z nieznajomym?' itp. ale no ciezko jest wymyslic cos blyskotliwego w takim momencie.

ps. Ostatnio mnie fajnie potraktowala laska, poszla ze mna i kumplem na impreze (byla ze swoimi kolezankami) i praktycznie cala impreze dawala sie podrywac jakiemus typowi. Poprostu mi rece opadly. Najlepsze, ze nie widziala w tym zadnego problemu, bo jak powiedziala :'to byly tylko zarty, on byl 2 lata mlodszy' laugh laugh laugh . Dopiero po czasie przeprosila i przyznala sie do bledu. Ale uklad sie troche przez to sypnal... No i dzisiaj uderzam na 18tke kolegi sie odreagowac laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Anthony Robinson już na biureczku, niech tylko te pieprzone zaliczenia się skończą i trzeba będzie obudzic w sobie tego olbrzyma laugh hehehehehe

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Originally Posted by gnacik
Anthony Robinson już na biureczku, niech tylko te pieprzone zaliczenia się skończą i trzeba będzie obudzic w sobie tego olbrzyma laugh hehehehehe

Ja tydzień temu w poniedziałek dopiero zacząłem. I niestety pocisnąłem do czwartku, bo w piątek z chłopakami się opiłem. I jakoś nie mogę się wziąć znowu (dzisiaj zacznę), a najgorsze że jestem na rodziale związanym ze zmianami i się boję :] strona okolo 170.
Szczególnie cytaty i historie niektórych ludzi tam mi się podobają. Bardzo dobrze się czyta. Tylko nie wiem czy nie za długie jest o tym cierpieniu + przyjemności, ale chyba na tym to polega by jak najbardziej i mozolnie autor chce wbić do głowy na czym ma polegać zmiana na lepsze. Na razie nie mam co oceniać w końcu to dopiero minąłem pewien początek ksiązki.
Kupony nie weszły więc dzisiaj czytam wink

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
ja powiem tak. wlasnie wrocilem z imprezy - PEWNOSC SIEBIE - zalatwia 95%!! mam numer BARMANKI, solenizantki, i 2 innych lasek. Bawilem sie jak chcialem. Tak wiec, jesli stawiacie sobie cel, to nie odchodzcie od niego i starajcie sie go zdobyc! Prawda PIERNICZEK? laugh

S
journeyman
journeyman
S Offline
Anthony Robinson ???
Panowie, ale jaki jest tytuł tej książki...
Google nie chce mi nic podpowiedzieć.

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Anthony Robbins - Obudź w Sobie OLBRZYMA

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Originally Posted by Adammm
ja powiem tak. wlasnie wrocilem z imprezy - PEWNOSC SIEBIE - zalatwia 95%!! mam numer BARMANKI, solenizantki, i 2 innych lasek. Bawilem sie jak chcialem. Tak wiec, jesli stawiacie sobie cel, to nie odchodzcie od niego i starajcie sie go zdobyc! Prawda PIERNICZEK? laugh

Prawda. smile A z tą pewnością siebie to trzeba uważac żeby sie nie przejechać. Nie wystarczy sobie powiedzieć: "od dzisiaj jestem pewny siebie". To będzie sztuczna pewność siebie, która będzie wyczuwalna na odległość, a po pewnym czasie przerodzi się w zarozumiałość i samouwielbienie. Pewność siebie wywodzi sie z kompetencji. Jeżeli jesteś w czymś dobry to jesteś w tym pewny. Np zawodowy kucharz wie, ze potrafi gotować i robi to w bardzo pewny sposób. Dobry kierowca również pewnie prowadzi samochód. Dobry znawca sportu trafnie obstawia wydarzenia sportowe - to nie szczęście decyduje o wygranej, tylko jego umiejętności, czyli kompetencje. Dlatego żeby być pewnym siebie, albo idąc dalej żeby wierzyć w siebie trzeba włożyć trochę pracy. Zależy też w czym się chce zdobyć tą pewność siebie. Jeżeli w kontaktach interpersonalnych to trzeba dużo przebywać w różnym towarzystwie, jeżeli w jakimś sporcie to trzeba go zacząć uprawiać. Pewność siebie można zdobyć w każdej dziedzinie. Wystarczy silne postanowienie i jego solenna realizacja. Jak mawia A. Robbins: "Jedynym ograniczeniem dla naszych możliwości jesteśmy my sami". Kiedy zdobywacie pewność siebie(kompetencje) w jakiejś dziedzinie, stajecie się wtedy ekspertami, specjalistami, przywódcami, liderami - a przywództwo to nie to co się robi, lecz to kim się jest.

A. Robbins oprócz "obudź w sobie olbrzyma" napisał jeszcze: "Olbrzymie kroki" - streszczenie "olbrzyma", "Listy od przyjaciela" - krótka ale mało treściwa książka, a także "Moc bez granic" ale tej ostatniej nie czytałem.

Przepraszam, ze nie odpisuję na privy ale nie mam w tej chwili w ogóle na to czasu. Mało też postuję, bo jestem zajęty. pozdrawiam

$
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
$ Offline
zgubilem ksaizke znaczy sie ebook obudzic w sobie olbrzyma rpzeszukalem kilka tematow i nie chodza. moze mi ktos wrzucic na jakis upload??

bede abrdzo wdzieczny piwo
czekam

addict
addict
Originally Posted by $port
zgubilem ksaizke znaczy sie ebook obudzic w sobie olbrzyma rpzeszukalem kilka tematow i nie chodza. moze mi ktos wrzucic na jakis upload??

bede abrdzo wdzieczny piwo
czekam
Nie wiem czy w Twoim przypadku chodzi akurat o olbrzyma
i mało mnie to interesuje ale słyszałem,że dobrze się
budzi po viagrze...

$
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
$ Offline
very funny

Strona 1 z 11 1 2 3 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
15 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, Lukasz111, Sensei, Akhu, ANZELMO, rymoholik, burbon, $-man, aker, forty, betowiec, alfa, ElNinho[mmdea], 11kera11), 2,750 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,684
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025