|
|
old hand
|
|
old hand
studiuje ktos tu socjologie albo mial taki przedmiot? mam jutro zaliczenie i brakuje mi kilku zagadnien :/ ma ktos jakiekolwiek sciagi/notatki na kompie? obojetnie co to bedzie, glownie chodzi o takie podstawy... O co dokładnie chodzi?  - przemiany współczesnej wsi - ostatni punkt, który mi został... no i tak średnio wiem, co do tego napisać pod kątem socjologii.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
WSZiB w Krakowie  No to pozdrowienia z KSW Kraków  Ja dziś już zaliczyłem Międzynarodowe systemy ochorny praw człowieka, a o 17 walczę jeszcze na prawie traktatów ;)Nie ma to jak dwa egzaminy w jeden dzień  Kup sobie wykrsztalcenie ;P
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze ze nikt tu sie na matmie nie zna 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chlopaki "wektory" to jaki to dzial matematyki...?? Ciężko stwierdzić. W liceum to była geometria, na studiach to była analiza i algebra. Ogólnie przyjmuje się chyba jako podstawy matematyki.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
widze ze nikt tu sie na matmie nie zna  wektory miałam przy analizie matematycznej, ale to były wektory bazowe, a nie wiem czy o takie chodzi, bo generalnie średnio na matmie się znam :>
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
WSZiB w Krakowie  No to pozdrowienia z KSW Kraków  Ja dziś już zaliczyłem Międzynarodowe systemy ochorny praw człowieka, a o 17 walczę jeszcze na prawie traktatów ;)Nie ma to jak dwa egzaminy w jeden dzień  Kup sobie wykrsztalcenie ;P taaaaaaaaa, ta uczelnie to jest slynna na cala polske chyba  i kazdy ma takie samo zdanie o niej, mam tam kolezanke 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra dzieki popatrze...chodzi mi o to w jakiej ksiazce szukac wektorow...bo miedzy innymi z nich mam egzamin w poniedzialek...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
chlopaki "wektory" to jaki to dzial matematyki...?? szukaj w Algebrze Liniowej Skoczylasa albo w Wykladach z Analizy Matematycznej Rudnickiego, albo w Zadaniach z Analizy Mat. Krysickiego 1. na pewno znajdziesz jedne z tych wektorow o ktore Ci chodzi bo sa rozne poczawszy od tych w fizyce, po wektory wlasne w algebrze po wektory przesuniec w geometrii analitycznej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bydzie jutro koło, czy nie bydzie? Postawiłem, że nie, to pewnie bydzie =/ Wtopa  Na szczęście powiedziała, ze wszyscy zaliczyli ćwiczenia :]
|
|
|
Link skopiowany do schowka