|
|
stranger
|
|
stranger
To samo - skany dowodu i jakiś rachunek: telefon/mieszkanie/wyciąg z banku.
Przed chwilą zleciłem niemałą wypłatę na MB. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Wczoraj wypłata zlecona o 12. Do 12 dnia dzisiejszego żadnego potwierdzenia nie dostałem, więc skorzystałem z tego że obsługa w GV stoi na wysokim poziomie i zapytałem ile trwa wypłata. Po 10 minutach mail od nich, że wypłata jest w trakcie realizacji, po kolejnych 15 minutach mail od MB że kasa wpłynęła. Chyba czasem trzeba się im przypomnieć  Ogólnie buk całkiem niezły, kursy wysokie, łatwo znaleźć kontrę na BF. Błyskawiczna i fachowa obsługa i jak widać realizują wypłaty. Oby jak najdłużej. [img=http://img61.imageshack.us/img61/4316/gvmbhr2.th.jpg] [ img61.imageshack.us]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja tez zlecilem wyplate na MB,wyslalem im skan dowodu i rachunku, kasa po 24h na MB dotarla,  troche dziwnie sie wyplaca...zorientowani wiedza o co kaman:)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Napiszcie też, że nie jest to oferta dla "singli". Ja chciałem trochę powtapiać na koszu (euroliga) a tam wszystko w trójkombinacjach !??? Z wysokością (pozytywną) kursów to też przesada - na tenis np. Radwańska - Hantuchowa było 1.80- 1.80 - marża okropna i do tego też w kombinacjach. Ogólnie jak bym to wszystko wiedział wcześniej, to bym u nich nie wtapiał ...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Mam pytanie do osób tam grających czy Oni puszczają single np.z NHL oraz jak tam z limitami no bo jeśli jest przy promocji wymagany obrót 10x50E to raczej zakłady po 50E to muszą pozwalać zagrać bo inaczej nie da się spełnić tego wymogu i ma po grać!
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Mam pytanie do osób tam grających czy Oni puszczają single np.z NHL oraz jak tam z limitami no bo jeśli jest przy promocji wymagany obrót 10x50E to raczej zakłady po 50E to muszą pozwalać zagrać bo inaczej nie da się spełnić tego wymogu i nie ma po grać! Sorry za literówke powyżej!
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
10x50euro znaczy że musisz zrobić łączny orót 500euro. Możesz to wykonać obstawiając dowolną ilość zakładów (np 500 x 1 euro), musi się tylko suma postawionej kasy zgadzać. Limity są różne, zależy od popularności danego zdarzenia i kursu. Często wyższe stawki na zakłady (od 30 w zwyż, czasami 50, różnie to bywa) idą do akceptacji przez obsługę. Widać wtedy że zakład jest nieprzyjęty..
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy Oni nie mają w swojej ofercie hokeja?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Nikt tam nie grał?Dla mnie to ważne czy jest hokej bo mam wrażenie że tej dyscypliny Oni nie uprawiają a nie to że wczoraj jej nie wystawili! Jeśli już ktoś zechce pomóc to zapytam jeszcze o to czy w tej promocji obecnej używaliście do wpłaty MB no bo niby Polski nie ma na liście krajów wyłączonych z promocji przy tym sposobie wpłat ale już te ograniczenia mnie niepokoją bo dla spokoju zawsze można użyć Netellera. Poza tym jestem ciekaw czy dają pograć tzn. czy są single,jak limitują stawki no i czy były jakieś problemy z ich wypłacalnością. Wolę zapytać doświadczonej ekipy niż w g...o się pchać bardzo mi się podoba wymiana info na tym forum to naprawdę pomaga,z góry dzięki!
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
hokej to nie wiem czy jest. ale teenisa chyba wogóle nie mają, jak stawialem pierwszy zakład miałem limit 20 euro a teraz na kazdy zaklad mam limit 50 euro, to chyba standardowy limit u nich.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nikt tam nie grał?Dla mnie to ważne czy jest hokej bo mam wrażenie że tej dyscypliny Oni nie uprawiają a nie to że wczoraj jej nie wystawili! Jeśli już ktoś zechce pomóc to zapytam jeszcze o to czy w tej promocji obecnej używaliście do wpłaty MB no bo niby Polski nie ma na liście krajów wyłączonych z promocji przy tym sposobie wpłat ale już te ograniczenia mnie niepokoją bo dla spokoju zawsze można użyć Netellera. Poza tym jestem ciekaw czy dają pograć tzn. czy są single,jak limitują stawki no i czy były jakieś problemy z ich wypłacalnością. Wolę zapytać doświadczonej ekipy niż w g...o się pchać bardzo mi się podoba wymiana info na tym forum to naprawdę pomaga,z góry dzięki! ja nie grałem hokeja więc nie wiem, grałem ligi angielskie do 200 euro, za każdym razem brali do akceptacji ale do minuty czasu wszystko przyjmowali, jeśli chodzi o wypłaty to nie wiem bo osiągnąłem swój cel i przegrałem bonus + depozyt grając u innego buka na przeciwstawne zdarzenia, wpłacałem przez MB
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Zmniejszyli bonus do 50e  Pewnie za dużo ludzi u nich grało dla samego bonusu  Ponownie jest 100 € 100% 1000€x1,65 The bonus applies to customers that make deposits between the 22.02.2008 - 22.03.2008, 23:59 CET.i Polacy nie są najgorsi. This offer will not be available for deposits via Moneybookers for the following Countries (Romania - Croatia - Bulgaria - Russia - Czech republic ). Customers from these countries are welcome to deposit via any other service available on our website.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zmniejszyli bonus do 50e  Pewnie za dużo ludzi u nich grało dla samego bonusu  Ponownie jest 100 € 100% 1000€x1,65 The bonus applies to customers that make deposits between the 22.02.2008 - 22.03.2008, 23:59 CET.i Polacy nie są najgorsi. Czyli dla Polaków wpłata przez MB akceptowana przy bonusie tak? This offer will not be available for deposits via Moneybookers for the following Countries (Romania - Croatia - Bulgaria - Russia - Czech republic ). Customers from these countries are welcome to deposit via any other service available on our website.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy działa Wam strona tego bukmachera ? Pojawia się jakiś błąd... Sprawdzcie proszę ..
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Niech nie lecą w kulki, jeszcze mam tam kilkaset ojro.. ?? :/:/ ??
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mi tam normalnie działa 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Już niedługo... czuję to  Ale na razie nic nie napiszę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Już niedługo... czuję to  Ale na razie nic nie napiszę Jaszur a jaki masz cel w tym by w co drugim temacie przepowiadać jakis kataklizm u danego bukmachera?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
W zeszłym tygodniu wypłacałem od nich, w ciagu 2 dni kasa na koncie
|
|