|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A wiec, po formacie nie moge uzyskac z 5.1 dzwieku z mojego abita an52. Choc ma 7.1 i po zainstalowaniu sterownikow i ustawieniu w panelu urzadzen dalej graja 2 satelitki i sobwoofer, ale nie z taka wydajnoscia jakbym chcial. Mysle, o kupnie SB Audigy, ale to dosc stara karta i jakosc dzwieku mysle bedzie lepsza na tej duuuuzo noweszej zintegrowanej karcie. Rady?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
A wiec, po formacie nie moge uzyskac z 5.1 dzwieku z mojego abita an52. Choc ma 7.1 i po zainstalowaniu sterownikow i ustawieniu w panelu urzadzen dalej graja 2 satelitki i sobwoofer, ale nie z taka wydajnoscia jakbym chcial. Mysle, o kupnie SB Audigy, ale to dosc stara karta i jakosc dzwieku mysle bedzie lepsza na tej duuuuzo noweszej zintegrowanej karcie. Rady? Sound Blaster Audigy SE ma oczywiscie lepszy dzwiek i brzmienie od tej zintegrowanej na plycie z przy tym kosztuje grosze.Jesli masz troche wiecej kasy to zastanow sie nad kupnem Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer-dzwiek w grach jakosc jest NIE do opisania.Ta karta wymiata!!! Za taka cene nie kupisz nic lepszego, takze bardzo dobrze sprawuje sie sie przy muzyce i filmach DVD.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak najprosciej wyjac klawaiture z lapka?? starszy laptop nie chodzi spacja chce sprobowac przeczyscic...
pomozcie
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nie wicie o co moze chodzic,wczoraj mialem instalowanego widowsa xp(poprzednio 98 mialem)wszystko chodzi ok,dzisiaj odpalam kompa i sie nie chce wlaczyc ,chodzi tylko w trybie awaryjnym??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeśli nie masz wiele do stracenia to zainstaluj XPeka jeszcze raz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1) Pamięć o specyfikacji: DDR266/200 LUB PC133/100 (obie do 2GB). Jak poprosisz w sklepie to Ci dadzą dobrą albo szukaj takich oznaczeń na allegro. NIE MOŻESZ MIEĆ OBU RODZAJÓW JEDNOCZEŚNIE! 2) Jeśli chodzi o Windowsa, to jest on przypisany do kompa, także musisz zainstalować Windowsa i od nowa wszystkie sterowniki (karta graficzna >>na necie<<, sterowniki do płyty głównej >>powinny być na CD dołączonej do płyty, zazwyczaj po odpaleniu instalatora samo się wszystko instaluje<<). Pamięć ma to do siebie, że kasuje się po każdym wyłączeniu prądu więc nie musisz jej ruszać po zainstalowaniu systemu. Poradzisz sobie spokojnie, tylko czytaj co jest napisane w komunikatach.  Powodzenia!  Korzystanie z komputera nareszcie stało się przyjemnością. 128 o 1024 ramów to jednak mała różnica. Pozdrawiam i dziękuje za udzieloną pomoc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do usług 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Moze ktos potrafi mi pomoc:
Zabieram sie za format. Mam bardzo duza (a bedzie tego z 1000) i ladnie posegregowana ilosc zakladek w Operze. Wlasnie z tej przegladarki korzystam. Niestety nie wiem, co zrobic, zeby tego nie stracic przez format. Wie ktos, czy mozna to zapisac jakos do pliku? gdzie skopiowac? Zeby pozniej po formacie i instalacji Opery znowu miec te zakladki? To samo tyczy sie hasel (tych spod "rozdzki"). Prosze o pomoc.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Plik > Import i Eksport > Eksportuj zakładki Opery...
jeżeli chodzi o hasła to nie wiem czy jest coś zeby móć zapisać hasła z zakładkami...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
padik - skopiuj katalog opery (może oprócz cache'a) i później po formacie wklej w to samo miejsce. Będziesz miał wszystko tak samo.
|
|
|
|
|
A7
|
|
A7
Jak w Excel 2007 jak mam tabelę wyłączyć strzałki w każdej z kolumn, bo chcę zrobić screena ale musi być bez tych strzałek ?? [ Linked Image]
|
|
|
|
|
A7
|
|
A7
Jak w Excel 2007 jak mam tabelę wyłączyć strzałki w każdej z kolumn, bo chcę zrobić screena ale musi być bez tych strzałek ?? [ Linked Image] Pytanie nieaktualne. Wystarczyło kliknąć ikonkę Filtruj 
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
jest tu jakis maniak gry heroesa 3 ?  Kiedyś się dużo grało, potem w dodatku a na końcu w WoGa, który urozmaicił tą grę. Wszystko do czasu kiedy moje oczy ujrzały http://wow-europe.com/en/index.xml :Grin:
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak w excelu mając listę z np numerami znaleźc interesujacy nas numer ? Da się to jakos znalezc poprzez opcje czy trzeba wertowac caly plik?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czesc, wie ktos jak sie fachowo nazywa(bo chyba jest jakies okreslenie tego) taki bajerek, wszystkie maile, bez wzgledu na login wysylane sa na jedna skrzynke pocztowa ? Chodzi mi o to, ze najwazniejsze jest to co jest po @. np maile wyslane na [email protected][email protected][email protected]laduja w jednej skrzynce :> wie ktos o co mi chodzi  ? Jesli tak to moze napisac jak to sie nazywa i co trzeba zrobic zeby takie cos miec ? pozdro
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
aliasy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a moze ktos moglby mi takie cos pozyczyc na tydzien ? mowie calkiem powaznie  mozemy sie dogadac jakos ;]
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
PROSZE O POMOC kto zna najlepszy darmowy program do nagrywania płyt dvd (zabezpieczonych), prosze o link
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam glosniki Logitech x240 i nie mam dzwieku na komputerze.
W necie nie potrafie znalesc sterownikow do tego shitu.
Komputer nie znajduje urzadzenia... wina komputera to to nie jest, bo komputer ma caly 1 dzien.
Pomocy.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|