|
|
journeyman
|
|
journeyman
Centrum Telefoniczne: Poniedziałek - Piątek 9:00 - 18:00 GMT Międzynarodowy: +44 870 383 0232 Wielka Brytania: 0905 848 0011 (koszt 25p/min.)
dzwonic na pierwszy numer czy drugi ???
i ile wynbosi koszt na polskie \//??
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
chlop mi powiedzial ze nie ma polskiego supportu ://///
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Maja tam teraz jakas awarie,ze nie moze sie strona otworzyc?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bookmaker...chyba mają awarie. Nikomu sie nie otwiera.
a jeszcze pytanie...czy mogę z konta MB wypłacic pieniądze na inne dane? tzn ze swojego konta chcę kase od razu przelac kumplowi.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Bookmaker...chyba mają awarie. Nikomu sie nie otwiera.
a jeszcze pytanie...czy mogę z konta MB wypłacic pieniądze na inne dane? tzn ze swojego konta chcę kase od razu przelac kumplowi. Nie da rady. Jedyna opcja to w takim przypadku to przelew MB.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Moneybookers zablokował mi konto. Odblokowanie miało nastąpić po przesłaniu im moich kopii dokumentów, oraz rachunków. Zrobiłem to w środę, ale do tego czasu nie odblokowali konta. Również nie odpowiadają na moje maile. Może był ktoś w podobnej sytuacji i wie po jakim czasie mogę się spodziewać odblokowania konta.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Polecam przeczytanie calego tematu o MB, a nawet kilku poprzednich, ostatnimi czasy to ich nagminna praktyka. Jesli zalezy Ci na czasie to radze zadzwonic i porozmawiac, jesli masz klopoty z angieleskim, mozesz poprosic o polskiego supportowca. Na meila mozesz liczyc np. po 2 tygodniach a czasem nawet po miesiacu.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Moneybookers zablokował mi konto. Odblokowanie miało nastąpić po przesłaniu im moich kopii dokumentów, oraz rachunków. Zrobiłem to w środę, ale do tego czasu nie odblokowali konta. Również nie odpowiadają na moje maile. Może był ktoś w podobnej sytuacji i wie po jakim czasie mogę się spodziewać odblokowania konta. Ja przeslalem im w listopadzie. Ostatnio dostalem mejla, ze zweryfikowali je i wszystko ok. Ale dalej czekam, bo musialem im napisac do czego mi sluzy konto ... I tak pewnie do usranej smierci  a troche hajsu tam mam (ponad 2kola).
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Moneybookers zablokował mi konto. Odblokowanie miało nastąpić po przesłaniu im moich kopii dokumentów, oraz rachunków. Zrobiłem to w środę, ale do tego czasu nie odblokowali konta. Również nie odpowiadają na moje maile. Może był ktoś w podobnej sytuacji i wie po jakim czasie mogę się spodziewać odblokowania konta. Ja przeslalem im w listopadzie. Ostatnio dostalem mejla, ze zweryfikowali je i wszystko ok. Ale dalej czekam, bo musialem im napisac do czego mi sluzy konto ... I tak pewnie do usranej smierci  a troche hajsu tam mam (ponad 2kola). Tylko nie mów,że 2 miesiące czekałeś na odpowiedź od nich?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
ja tez czekalem okolo 2 miesiecy jak nie wiecej :))) i jak im napisalem do czego sluzy mi konto to dalej mam zablokowane bo mam niby do nich zadzwonic .. zastanawiam sie ile bede z nimi gadac bo to zagraniczna rozmowe ciekawe ile mnie to bedzie kosztowac
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Rozmawiał ktoś z nimi przez telefon? Mozna w ten sposób to załatfić skuteznie? Jak długo może trwać taka rozmowa?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Moneybookers zablokował mi konto. Odblokowanie miało nastąpić po przesłaniu im moich kopii dokumentów, oraz rachunków. Zrobiłem to w środę, ale do tego czasu nie odblokowali konta. Również nie odpowiadają na moje maile. Może był ktoś w podobnej sytuacji i wie po jakim czasie mogę się spodziewać odblokowania konta. Ja przeslalem im w listopadzie. Ostatnio dostalem mejla, ze zweryfikowali je i wszystko ok. Ale dalej czekam, bo musialem im napisac do czego mi sluzy konto ... I tak pewnie do usranej smierci  a troche hajsu tam mam (ponad 2kola). Tylko nie mów,że 2 miesiące czekałeś na odpowiedź od nich? Mówię!  To jest chora firma. Jak odblokuja to wyplacam i nigdy tam nie wracam.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Psss Ja miałem odblokowane po 3 dniach ... wystarczy telefon do nich
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Psss Ja miałem odblokowane po 3 dniach ... wystarczy telefon do nich A polskiego suportowca można zawsze spotkać. Jak długo trwa taka rozmowa?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Psss Ja miałem odblokowane po 3 dniach ... wystarczy telefon do nich A polskiego suportowca można zawsze spotkać. Jak długo trwa taka rozmowa? Witam, jest jak Yeti  każdy o nim słyszał ale nikt go nie widział  Oficjalnie polski support działa mailowo nie wiem jak telefonicznie  w moim przypadku rozmowa skupila sie do tego ze Pani poprosila o numer ID uzytkownika, podalem jej ,spytala czy wyslalem juz dokumenty , powiedzialem ze tak i kazala czekac. Rozmowa trwala ok 3 minut
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Międzynarodowy: +44 870 383 0232 Wielka Brytania: 0905 848 0011 (koszt 25p/min.)
Jak się wykreca do nich ten cholerny numer. Na obu mam iinformacje że wybrany numer jest nie prawidłowy. Na którym mozna spotkać Polski suport?
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
moim zdaniem musisz pierw wykręcić
00 a pozniej ten numer
czyli
00 44870 383 0232
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Support pracuje od poniedzialku do piatku !
|
|
|
Link skopiowany do schowka