|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rafal08 tyle tylko, że robiąc taka listę możesz się pomylić. Mnie już ktoś wciągnął do tej branży a ja pracują w innym miejscu. Rozumiem, że wówczas muszę robić ksero mojej umowy o pracę aby lud widział, że jednak działam w innej branży jakże odległej do tego o czym mowa  .::Think Twice::. Ignorator.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Nie bedzie żadnej pomyłki .Wynajmiemy tego no jak mu tam .O wiem Venture i on rozkmini na świetlicy kto pracuje a kto nie .
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
to nie ludzie to wilki 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
A do którego buka? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Generalnie krótko podsumowując temat to można powiedzieć stałą prawdę. ?Niektórzy tutaj szukają czarownic, bo im nie wszedł weekendowy kupon. Tyle tylko, że nikt przecież nas nie zmuszał do grania a oczernianiu ludzie, którzy dają z siebie na forum naprawdę sporo jest po prostu przykre i zarazem smutne .::Think Twice::. Ignorator.
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
A do którego buka?  Może od którego buka 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
-error] A do którego buka?  Może od którego buka  Nieważne skąd przychodzisz-ważne dokąd zmierzasz!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
?Niektórzy tutaj szukają czarownic, bo im nie wszedł weekendowy kupon. Dokładnie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
swietnie problem ujal maciek. wiadome o co chodzi w tym biznesie a po jakies srodki siegaja bukmacherzy zeby osiagnac cel? ci co graja "od czasu do czasu" chociazby czeska hokejowa extralige doskonal wiedza.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
swietnie problem ujal maciek. wiadome o co chodzi w tym biznesie a po jakies srodki siegaja bukmacherzy zeby osiagnac cel? ci co graja "od czasu do czasu" chociazby czeska hokejowa extralige doskonal wiedza. Więc jakie to są środki, bo dziwna jakąś tajemniczość jest w tym wypowiedziach: "wiem, ale nie powiem" "a po jakie środki sięgają". Ja osobiście nie wiem, bo nie gram czeskiego hokeja i chciałbym się dowiedzieć, ale jak zwykle dostaję suchą odpowiedź i bardzo zdawkową...Konkretów jak zwykle nie uświadczę  .::Think Twice::. Ignorator.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Igi, no chyba nie masz wątpliwości, że europejski /dół i góra Europy/ jest czysty? 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
?Niektórzy tutaj szukają czarownic, bo im nie wszedł weekendowy kupon. Dokładnie  Tak kpisz sobie z tego, a jesteś pewien i dałbyś sobie za to rękę uciąć, że nie mają miejsca takie akcje(np. podkładnie trefnego infa czy tez usuwanie dobrego)?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 pamietam jak ktos pisal głupoty ze 'bukow nie interesuje wynik bo niezaleznie od niego beda do przodu' - podpisze sie ktos pod takim stwierdzeniem sie ktos czy musze znalezc Szkoda ze buczki nie rozumieja powyzszej zasady limitujac wygrywajacych i to juz oblednie ostatnimi czasy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
?Niektórzy tutaj szukają czarownic, bo im nie wszedł weekendowy kupon. Dokładnie  temat zostal zalozony przed weekendem wiec marnie szukasz powodow, maciek ma racje i jakos nie widze aby ktos merytorycznie odpowiedzial na jego argumenty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
?Niektórzy tutaj szukają czarownic, bo im nie wszedł weekendowy kupon. Dokładnie  temat zostal zalozony przed weekendem wiec marnie szukasz powodow, maciek ma racje i jakos nie widze aby ktos merytorycznie odpowiedzial na jego argumenty Okej to pokaż mi osoby na forum, które regularni ogrywają buków, bo jak twierdzi Maciek takie osoby powinny mieć jak najmniej wspólnego. Więc ciekawy jestem nicków 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
?Niektórzy tutaj szukają czarownic, bo im nie wszedł weekendowy kupon. Dokładnie  Tak kpisz sobie z tego, a jesteś pewien i dałbyś sobie za to rękę uciąć, że nie mają miejsca takie akcje(np. podkładnie trefnego infa czy tez usuwanie dobrego)? Nie dałbym sobie ręki uciąć za coś czego nie jestem do końca pewien. Ale jest jedno, bardzo trafne i świetnie pasujące do tej sytuacji przysłowie "Umiesz liczyć, licz na siebie". Czyjaś opinia, to u mnie ostatnia rzecz, jaką się sugeruję przy wyborze typu. Chyba, że są to osoby, co do których mam pełne zaufanie, ale takich osób jest niewiele 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nawet nie ptorafisz czytac ze zrozumieniem, przeczytaj sobie wypowiedzie MAcka jeszcze raz i nie pisz drugi raz takich bzdur.
Ktos pisal, ze experto ok bo nie podaje typow i nie pisze analiz, to co tu robi i po co ma moda? pracuje dla buka, typow nie daje, analiz nie pisze, po co tu jest? zeby rozdac kilka ostrzezen co bardzo rajcuje modow?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
?Niektórzy tutaj szukają czarownic, bo im nie wszedł weekendowy kupon. Dokładnie  temat zostal zalozony przed weekendem wiec marnie szukasz powodow, maciek ma racje i jakos nie widze aby ktos merytorycznie odpowiedzial na jego argumenty Wyrzuć słówko "weekendowy" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|