|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No OK. Ale ja wziąłem tę druga opcję I gdzie jest kasa? Poszła gdzieś w siec? Czy tego przelewu nie bylo wcale? Bo nie wiem czy za jakis czas nie zginie mi kasa z MB.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaka jest minimalna wpłata do pinia ?? na poprzedniej stronie masz screen i na dole jest napisane, że minimum 10Euro przy opcji MB. Nie wiem jak przy innych
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No OK. Ale ja wziąłem tę druga opcję I gdzie jest kasa? Poszła gdzieś w siec? Czy tego przelewu nie bylo wcale? Bo nie wiem czy za jakis czas nie zginie mi kasa z MB. Sprawdz czy masz odblokowane wyskakiwanie okienek pop up chyba, bo ja tez dzis chcialem zrobic depozyt i dopiero po odblokowaniu wyskakujących okienek moglem to zrobić. Mam pytanie po jakim czasie pojawi sie kasa na koncie, mialem potwierdzenie że operacja w MB sie powiodla chyba z godzine temu a pieniedzy wciąż nie widac na koncie w pinn.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam pytanie po jakim czasie pojawi sie kasa na koncie, mialem potwierdzenie że operacja w MB sie powiodla chyba z godzine temu a pieniedzy wciąż nie widac na koncie w pinn. ja miałem od razu $$ na koncie
|
|
|
Link skopiowany do schowka