|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co trzeba wpisac w zakladce "Name of Account Holder" poczas wyplaty na konto bankowe ??
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
co trzeba wpisac w zakladce "Name of Account Holder" poczas wyplaty na konto bankowe ?? imie i nazwisko posiadacza konta, pewne chodzi o Twoje dane 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Witam, wpłaciłem na konto unibet (po długiej przerwie w graniu u nich. Dostałem 25 pln bonusu. Stówkę przelałem na pokera, a za te 25 pln postawiłem wczoraj kuponik i wygrałem 360 pln. Chciałbym to wypłacić, ale jako że dostałem bonus nie mogę całej kwoty. Nigdzie na stronie nie widzę regulaminu promocji. Może ktoś wie ile i po jakim kursie trzeba obrócić?????
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobre pytanie...Tez jestem ciekaw bo mam podobna sytuacje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Słuchajcie a chciałem się zapytać czy dokonywaliście już wpłaty na top nowe konto??. A jak tak to ile szedł przelew od was  .::Think Twice::. Ignorator.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pewnie ze mają. Kasa w 15 minut na koncie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pewnie ze mają. Kasa w 15 minut na koncie. Tak mają, ale ja jestem tradycjonalistą i puściłem jak zwykle zwykły przelew  jutro powinno być a jak nie  to nie  .::Think Twice::. Ignorator.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Sorki za pytanie ale prosze o odpowiedz:)
chce przelac kaske do nich 1 raz z inteligo co mam wpisac w : -nazwa odbiorcy -tytul przelewu -nr rachunku odbiorcy i gdzie wpisac ten nr referencyjny ktory trzeba napisac Troche sie zamotalem:)
Dzieki za odp z gory
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fechnerinho, skorzystaj z opcji wpłacenia online, tj. przelewów 24
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
czy wy też tak macie, że kupon jest rozliczony (wyniki wpisane, podana wygrana), ale nie jest wygrana dopisana do konta, i na to dopisanie do konta trzeba czekac około godziny !  nie rozumiem wogóle czemu tak jest...
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
czy wy też tak macie, że kupon jest rozliczony (wyniki wpisane, podana wygrana), ale nie jest wygrana dopisana do konta, i na to dopisanie do konta trzeba czekac około godziny !  nie rozumiem wogóle czemu tak jest... TAK, dla mnie jest to jedna z nielicznych wad Unibetu. Zbyt dlugo trzeba czekac na rozliczenie zakladu, a potem na uaktualnienie konta. Np. wczoraj na wynik i wpis na konto meczu Skry Belchatow czekalem do godziny ok 22:30, a spotkanie skonczylo sie ok 19:30 !!!
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
dokonujac przelewu przez P24 co wpisuje w oknie gdzie mam wpisac identyfikator i haslo???
wiem ze to smieszne pytanie ale jestem cielakiem w tych sprawach:)
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
dokonujac przelewu przez P24 co wpisuje w oknie gdzie mam wpisac identyfikator i haslo???
wiem ze to smieszne pytanie ale jestem cielakiem w tych sprawach:) pomozecie??
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
sorki ale nie moge wytrzymac  to co twoje dane do banku zeby sie zalogowac !!  nie pelnoletnio nie powiinni grac u bukmachera
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
dokonujac przelewu przez P24 co wpisuje w oknie gdzie mam wpisac identyfikator i haslo??? nie rozumiem w czym problem. Napisz jeszcze raz ale dokladniej w ktorym miejscu. Chyba ze chodzi Ci juz o wzor przelewu. Wtedy podajesz nr konta, caly adres firym Dialcom... , kwote, no i BARDZO WAZNE numer transakcji wpisujesz w TYTULE PRZELEWY. Haslo spisz sobie na kartce [w razie ewentualnej reklamacji], a tego hasla nie trzeba wpisywac w tytule przelewy i gdzie kolwiek. Poza tym najpierw czy Twoj bank jeszcze jest 'czynny', ja widze ze przelewy mozna robic w: mBank - mTransfer, MultiBank - MultiTransfer, Płacę z Inteligo, Bank PEKAO S.A., Bank Millennium, Citibank Handlowy, Lukas Bank, Bank Nordea. powodzenia
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
sorki ale nie moge wytrzymac  to co twoje dane do banku zeby sie zalogowac !!  nie pelnoletnio nie powiinni grac u bukmachera Ciesze sie sie cie to rozbawilo,chce zaplacic z inteligo, wyskakuje pierwsze okono logowania gdzie trzeba wpisac: identyfikator............. haslo.............. wpisujac numer klienta ten z logowania i haslo wyskakuje ze niepoprawny identyfikator czyli chyba czegos nie kumam. Prosze o mala pomoc bo nie jestem zbyt obryty w tych kwestiach. Smiejesz sie dalej??
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
hmm... nie mam konta w Inteligo, korzystam tylko z ING.
A sciagnales moze i korzystasz z BankBrowser`a [jest do sciagniecia gdy wyskakuje okienko - bynajmniej ja tak mam].
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
No co ty:) mowilem ze jestem cielakiem w tych bankowych sprawach. Od bardzo niedawna mam konto i stad moje problemy.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Dzieki Ojro za dobre checi, moze ktos ma konto w inteligo i napisze mi w czym jest problem, musze spadac,pozniej odczytam i powalcze Dzieki ojro jeszcze raz
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|