|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie mam problem z tą firmą!!Wpłacvałem kiedys 20E i mi konto zablokowali  nie wiem o co im chodzi,trzeba jakiś skan przesłać czy co??Miał ktos taki sam problem?? dziwna sytuacja ja wypłacałem nie wpłacając nic i żadnych skanów nie chcieli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja przed wypłatą musiałem im wysłać skan dowodu i r-ku...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pewnie jest tak że "weryfikacja tożsamości" nie obejmuje startych klientów tylko tych którzy niedawno się rejestrowali. Może też być tak że akurat na Ciebie trafiło - kiedyś jakiś buk mi napisał że zdarza mu się wyrywkowo poprosić danego klienta o potwierdzenie tożsamości (skany itd.) i że to jest normalne. A swoją drogą, to co to za problem wysłac skan dowodu osobistego. Niedawno kupiłem sobie super skaner za grosze i jak mnie proszą o skan dowodu to wysyłam im w 2min 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przecież nie napisałem, że to jakikolwiek problem...gość się pytał, to mu odpowiedziałem 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dzięki chłopy!!Musiałem im napisać w mailu dane ale odrazu wysyłam skan dowodu  thanks
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
źle mnie zrozumiałeś Mr_Andrew - mówiłem ogólnie nie do Ciebie  zresztą ten temat (dlaczego muszę im wysyłać skan?!?! itd.) przewija się w każdym temacie w tym dziale i to jest dla mnie dziwne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Muszę przyznać, że support mają pierwsza klasa. Założyłem tam konto, nie pamiętając o tym, że kiedyś już tam miałem (ani danych do niego też nie pamiętałem). Załatwienie tego drogą mailową zajęło jakieś 20min (w ten czas 3 moje maile i 3 ich odpowiedzi) - stare konto usunęli, nowe zostawili. Support 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Może i tak ale znowu cos im odwalilo  wyslalem skan itp oni odblokowali potem nie moglem sie zalogowac na dobre haslo to prypomnienie wzialem i oni podeslali jakies haselko i wtedy moglem zmienic na swoje...zmienilem na swoje haslo i znbowu mam zablokowane konto  to mnie zaczyna wnerwiac??o co im teraz chodiz??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak dlugo w przyblizeniu idzie pierwsza wyplata na mb ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak dlugo w przyblizeniu idzie pierwsza wyplata na mb ? 24h
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zlozylem prosbe o wyplate , 24h pozniej pan z obslugi kazal wyslac dowod , wyslalem , po kolejnych 24h pan z obslugi napisal, ze dowod jest ok ale potrzebuja jeszcze jednego dokumentu potwierdzajacego tozsamosc, wyslalem fakture , po kolejnych 24h , pan znowu napisal ze potrzebuja dokumentu. Ja sie pytam WTF z tym bukiem ? Nie mogli od razu napisac ze chca 3 dokumentow ? :|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I jak tam kadus sukcesy z wyciągnięciem pieniędzy;) Ja zrobiłem wpłatę z netellera, zleciłem wypłatę i cisza, narazie ani pieniędzy ani kontaktu od supportu a już drugie 24h leci. Pożyjemy zobaczymy, tylko kasę mam zamrożoną 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I jak tam kadus sukcesy z wyciągnięciem pieniędzy;) Ja zrobiłem wpłatę z netellera, zleciłem wypłatę i cisza, narazie ani pieniędzy ani kontaktu od supportu a już drugie 24h leci. Pożyjemy zobaczymy, tylko kasę mam zamrożoną  ciagle czekam , wyslalem im te 3 dokumentym ale juz od 12h cisza , mam nadzieje ze wyplaca , bo 300 zl piechota nie chodzi , you know what I mean  , pozdro , zycze powodzenia zią 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ja zleciłem we wtorek wypłate na moneybookers. W srode dostałem maila zeby przysłać im dokument i jakąs fakture. Wysłałem im dowód i prawko i w czwartek przesłali mi kase.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra, w końcu dostałem maila że w ich accounts department nie ma nikogo do poniedziałku, i że pieniądze mi prześlą w poniedziałek.
Także myślę że to dotyczy również Ciebie kadus.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Tak, akurat trafiliście na weekend, nawet jeśli w piątek rano wysyłaliście to tam jest +10 godzin do przodu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wyplata doszla o 6:57 naszego czasu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bardzo podoba mi sie podejscie firmy Centrebet do weryfikacji swoich klientow. Po wyslaniu scanow i zweryfikowaniu konta, gracz otrzymuje freebet w wysokosci 10eur na co chce. Zeby tak kazdy buk podchodzil do tego to byloby rewelacyjnie. Jak widac inni moga sie narazie od nich uczyc 
|
|
|
|
|
|
|
Tak, to jest rzeczywiście buk, który na poważnie traktuje graczy.  Innym nawet do głowy nie przyszło, by za tak zwykłą sprawę jak weryfikacja konta... dać coś ekstra klientowi za te kilka minut, które musi temu poświęcić. Bardzo fajna sprawa i według mnie tak powinien postąpić każdy buk.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|