|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Czas obudzic się ze snu zimowego. Troche się pozmienialo, widze, ze dołożyli tyle kategorii, i jest w czym wybierac. Przydaloby sie ustalic kategorie do konca lutego, a i juz dogadywac sie co do draftu, bo MLB jest dosc popularne, a juz w NHL i NBA byly problemy z datami draftu Te zaznaczone gwiazdka, to ktore mielsimy rok temu. Co dokladamy? Swoje propozycje napisze, za jakis czas w nowym poscie. Games Played Games Started At Bats Runs* Hits Singles Doubles Triples Home Runs* Runs Batted In* Sacrifice Hits Sacrifice Flys Stolen Bases* Caught Stealing Walks* Intentional Walks Hit By Pitch Strikeouts Ground Into Double Play Total Bases Putouts Assists Errors* Fielding Percentage Batting Average* On-base Percentage Slugging Percentage On-base + Slugging Percentage Extra Base Hits Net Stolen Bases Stolen Base Percentage Hitting for the Cycle Plate Appearances Grand Slam Home Runs Outfield Assists Double Plays Turned Catcher Interference Pitching Appearances Games Started Innings Pitched Wins* Losses Complete Games Shutouts Saves* Outs* Hits Total Batters Faced Runs Earned Runs Home Runs* Walks Intentional Walks Hit Batters Strikeouts* Wild Pitches Balks Stolen Bases Allowed Batters Grounded Into Double Plays Save Chances Holds Total Bases Allowed Earned Run Average* (Walks + Hits)/ Innings Pitched* Strikeouts per Walk Ratio Strikeouts per Nine Innings Pitch Count Doubles Allowed Triples Allowed Relief Wins Relief Losses Pickoffs Relief Appearances On-base Percentage Against Winning Percentage Singles Allowed Hits Per Nine Innings Walks Per Nine Innings No Hitters Perfect Games Save Percentage Inherited Runners Scored Quality Starts Blown Saves Net Saves PS Probowalem zalozyc ligę, ale nie mogę ustawic unikalnej nazwy. W związku z tym nie idzie ustawic historii ligi ;-) To dziwne, bo w innych ligach udalo mi się bez problemu Wczoraj to nawet terminu draftu nie szlo ustalic ;-) Ghost odezwij sie do mnie na gg 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja dolanczam jak cos  Moje propo statow Runs Triples HR RBI SB GIDP E AVG Win Loss SV ERA WHIP walki 14 wiec nawet , nieco moze deka zaduzo , ale znowu Triple sa uniklane , GIDP i L doda sie do negatywnych , bo E dla battera to tez duzo niepokaze , wiadomo ze im lepszy tym czesciej ma jakies.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lupus, dziś nie mam za bardzo czasu, ale oczywiście zgłaszam się do gry
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Pierwsza zmiana to limit zmian Powiedzmy 40, dzieki temu ograniczy sie pobieranie zawodnikow w sobote, by w niedziele rzucili pare k i wygrac w tej kateogiri. Mozna by dorzucic ewentualnie kategorie Losses, pionki zwykle koncza wlasnie z taka decyzja, wiec moze dzieki temu by ktos zorzumial, ze nie tedy droga  Podoba mi sie tez Strikeouts per Nine Innings Jesli chodzi o pozostalych graczy to: Doubles Triples Obie a jak nie to chociaz Triples  Grand Slam Home Runs tez ok, moze sie uda 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pisze sie jakby co  a do kategorii sie nie mieszam 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jak co roku i ja zgłaszam swój udział
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
1. Lupus 2. Ghost 3. Gobel 4. Marja
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
1. Lupus 2. Ghost 3. Gobel 4. Marja Dopisz mnie d otego grona. Co do pomyslu z triplami to bez urazy uwazam go za troche glupi. Przez caly tydzien moze sie zdazyc kilka a punkt za nie przyznawany bedzie miala taka sama wartosc jak HR. Jak juz dawac pkt za triple to trzeba by bylo je dawac i za double i za single.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
1. Lupus 2. Ghost 3. Gobel 4. Marja A ja gdzie ?? 5. Grzesio 
|
|
|
|
|
Q
|
|
Q
po roku przerwy zagram w tym sezonie 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ja tez chetnie zagram. Count me in!
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
jak chcecie to możecie i mnie przygarnąć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Liga założona. Na razie zobaczymy ile w ogóle będzie chętnych także wpisywać się w tym temacie. Feher, mam nadzieję, że dasz mi okazję do rewanżu za zeszłoroczne zastopowanie mojej armady 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Chętnie zagram 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zarejestrowny czekam na pogrom Lupusa w 1 kolejce 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Osoby majace pierwszenstwo:
Ghost* Feher g00niek* Lupus* Nyga Prezes* Gobel* Marja* Baqu (rezygnacja)
Pozostali Grzesio (gral z nami w NFL) Snoopol (gral z nami ) Kewin (tu mam watpliwosci, olal lige kiedys, jestem na takie przypadki wyczulony) Grzemp Piecia Shown
Last edited by lupus; 11/02/2008 01:57.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja rezygnuje, także jedno miejsce wam się zwolni
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czemu pierwszenstwo i pozostali sklada sie rowniez z osob, ktore nie wyrazily checi gry (poki co)? Myslalem, ze decyduje kolejnosc zgloszen...
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Czemu pierwszenstwo i pozostali sklada sie rowniez z osob, ktore nie wyrazily checi gry (poki co)? Myslalem, ze decyduje kolejnosc zgloszen... Pierszenstwo maja osoby, ktore graja juz z nami od 2 lat, wiadomo, ze one nie oleja zabawy jak to ma miejsce czasami w przypadku nowych osob  Tak jest w kazdych ligach, i w tym roku tez byl juz taki przypadek, niestety
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|